Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 HAFDHGDODFSD cons, abi saçma sapan esprilerin yardırıyo saçma sapan zamanalrda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Mortis said: bu haftaki bölümde ne anlıyoruz peki hunter x hunter çooooooooooooook iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 şunun mangası neden bu kadar alakasız gidiyor 2-3 tane baktım son seriden silva killua falan var karınca marınca yok sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 hunter x hunter çooook iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 op de gösterdikleri kızmış lan :D ben de dede tayço birini getirecek heralde dediydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 meh hiç gercekci değil, gungi mungi kasıcağına, starcraft'ta boxerla oynasa zaten tarif edilemez ezikliğine tanık olup deliğine cekilirdi kral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 belli oldu kral sümüklü kız yüzünden insafa gelicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Fin said: şunun mangası neden bu kadar alakasız gidiyor 2-3 tane baktım son seriden silva killua falan var karınca marınca yok sdf Bu arch mangada bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 ben baktığımda bu bölümleri bulmuştum ya mangada.sonra çizimlerden dolayı vazgeçmiştim :P anime yeterince iyi gidiyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 tahminimce seri seneye biter. 2040 gibi yeterince yeni manga çizilmiş olur tekrar çekerler bu sefer 3d. hunter x hunterin 3üncü konusu açılır, torunlarla bu muhabetleri tekrar yaparız Cüce'nin yorum efsane olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Ya bu tıfıl kız süper saiyana bağlayacak diye çok korkuyorum. Psikopat bir tipi var, her an ortalığı toz duman edecekmiş gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 dedeye sahip çıkın abi yangın mumdan çıkacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 ya bu böcekli bölümler çok uzun sürüyor mu? 2-3 günde buraya kadar geldim ama şu mal mal şeyleri görünce sıkıldım bırakasım geldi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 İlerde güzelleşiyor o arc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 şuraya girince beynim "hunting for your dream" açıyor arka planda ya. dıın dıdıdıdıdıı dıın dı dııın DAYANAMADIM http://www.youtube.com/watch?v=6FhmyWT-_0U HUNTING FOR YOUURR dore hodo yume ni furete iru? mezashita mono ga aru kono te wa nani wo motome teru? tashika na mono wo sagashite fumidashitara soko ni kimi wo matte iru ikusuji mo no hikari ga oozora mo kono daichi mo subete karada ni suikome tomaru koto nai asu wo oikoshite kimi wa tsuyoku nareru namida ni nurete tamerauna omoi wo sarakedase sugisaru toki wo mitsumeruna kioku no naka ni koorase furiagetara itsu ka tsukami toreru darou ikue ni mau hikari ga tsuranuita sono omoi wo subete sugu ni tokihanate owaru koto nai toki wo tobikoete kimi wa tsuyoku nareru tesaguri tomadoi nagara mitsukedashita muni no katachi wa Oh kyou no kimi mo kaetekureru darou mabushiku kagayaku no sa Ah fumidashitara soko ni kimi wo matte iru ikusuji mo no hikari ga Hunting for your... oozora mo kono daichi mo subete karada ni suikome tomaru koto nai asu wo oikoshite kimi wa tsuyoku nareru tsuranuita sono omoi naraba subete sugu ni tokihanate owaru koto nai toki nado tobikoete kimi wa tsuyoku nareru Hunting for your dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 öf filler gibi bölümler koyuyorlar artık aksiyon başlasın 1 aydır dram var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 bölümler sanki 10dk falan sürüyor pek bişi olmadan geçip gidiyor gibi gelmeye başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 valla ben biraz hayal kırıklığına uğradım açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 abi yok hani şu karınca arkı kimse kusura bakmasın ama bayık ötesi o greedo island yada yorknew kadar keyif vermiyor hele bugun biterken Kiteoyu gördüm lan 3 ay geçmiş gibi adam öleli hani manga çizimleri leşçil bu bölüme kadar mangada okudum az çok o sümüklü veledi falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 sonraki arcta kurapikayı görecek miyiz?serideki en sevdiğim karakterdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 manga spoilerı gibi sonraki arcta sanırım zoldyck ailesi var son sayılardan manga açtım bi karede silva ve kilua vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Action başlar bir iki bölüme. Küçük karıncalar çekilir yakında aradan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 5 gün kaldı işte 1 bölümü 1 günde işlerlerse işte 1.5 ay sonra aksiyon başlıyor sfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 evet bu bölümlerde tempoyu düşürdüler şu zamana kadar hep yoğun gidiyorlardı ciddi bi şekilde hızlı ilerliyodu ve sürekli tension devam ediyordu artık son bi kaç haftadır bölümler klasik Naruto ağırlığına bağlamaya başladı yine de arada en az 1 tane bi chimera ant gidiyor öyle ya da böyle o iyi yine :) bu bölümde 2 tane gitti mesela hehe. yine fena değil ama yine de durağan şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar