Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Download...

banker

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar film download edebilicegim bir site war mı
mesela freedy vs jason u indirmek istiyorum googlede aradım bulamadım. bildiginiz adres war mı ?[signature][hline]more they can keep us in
Listen damn it we will win
They see it right
They see it well
But they think this saves us from our hell
Sosyal ağlarda paylaş

:)
Ares,Kazaa..vs.vs bi sürü
Ben indiremedim orası ayrı kabiliyet meselesi.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim
pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki:
EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
heso, 24 Ağustos 2005 16:43 tarihinde demiş ki:
neresi illegal be. emule or limewire programlar karşılaştırılıo. bunlarda ney illegal muzik mp3 ekitap download etmeye yaran şeyciklr

warez sitelerine veya ftp sitelerine felan link vermek yasak. ancak p2p programları illegal olmadığından burda tartışabiliyorsun.
yalnız tabii illegal dosya alışverişi yaparsan p2p programını bağlamaz bu :) illegal oluyor o.[signature][hline]Beş Hececiler
I fear no enemy! I fear not death!
For the khala is my strength.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bone, 24 Ağustos 2005 17:10 tarihinde demiş ki:

warez sitelerine veya ftp sitelerine felan link vermek yasak. ancak p2p programları illegal olmadığından burda tartışabiliyorsun.
yalnız tabii illegal dosya alışverişi yaparsan p2p programını bağlamaz bu :) illegal oluyor o.

p2p programıyla legal bişiy indiren bişiy warmı acaba yüzdelik dilimi çok azdır onun. neyse boşwerin[signature][hline]Liv Tyler
Rhekhar - Human Mage Lvl 21 - Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

legal bişi indiren var mı yok mu orasını karıştırma.
evet var indiren, ama sırf illegal programlar indiren de var diye o illegaller legal olmaz :)

misal torrent'i örnek verebilirim. birçok oyun şirketi, client'ları, videoları, patch'leri indirmemiz için torrent ağını kullanmaya başladı.[signature][hline]Beş Hececiler
I fear no enemy! I fear not death!
For the khala is my strength.
Sosyal ağlarda paylaş

p2p peer to peer demek. indirilen filmler genelde bir sey yapmaz. ama cesitli p2p programlari, ozellikle eski olanlar bilgisayar guvenligine zarar verebilirler. torrent programlari oldukca guvenlidir bu konuda. ama her sartta p2p isine iyice bulasirsaniz, firewall ve anti virus zorunludur. sonucta bilgisayar siz basinda degilken, 24 saat online kalacak.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...