banker Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 arkadaşlar film download edebilicegim bir site war mı mesela freedy vs jason u indirmek istiyorum googlede aradım bulamadım. bildiginiz adres war mı ?[signature][hline]more they can keep us in Listen damn it we will win They see it right They see it well But they think this saves us from our hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Bak... I.L.L.E.G.A.L. ok ?[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 edik : saçmaladım...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... [Bu mesaj Dev tarafından 24 Ağustos 2005 16:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 p2p programlarını dene.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banker Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 denerım [Bu mesaj banker tarafından 24 Ağustos 2005 16:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 niye editledin ki önceki mesajını, içini dökmüştün ne güzel.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 neresi illegal be. emule or limewire programlar karşılaştırılıo. bunlarda ney illegal muzik mp3 ekitap download etmeye yaran şeyciklr[signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 21 - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 direk site yok, ftp olabilir. baglantina gore p2p programi da tavsiye edbilirim. e-mule veya torrent programlarini kulanabilirsin. her turlu p2p icin bilgi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 :) Ares,Kazaa..vs.vs bi sürü Ben indiremedim orası ayrı kabiliyet meselesi.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Yeri burasımı bide o var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: heso, 24 Ağustos 2005 16:43 tarihinde demiş ki: neresi illegal be. emule or limewire programlar karşılaştırılıo. bunlarda ney illegal muzik mp3 ekitap download etmeye yaran şeyciklr warez sitelerine veya ftp sitelerine felan link vermek yasak. ancak p2p programları illegal olmadığından burda tartışabiliyorsun. yalnız tabii illegal dosya alışverişi yaparsan p2p programını bağlamaz bu :) illegal oluyor o.[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banker Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Saeros yeterince içimi dökmemiştim. hemen editledim simdi laf yaparlar iki saat bide onlara cevp wermem. anladın sen benı[signature][hline]more they can keep us in Listen damn it we will win They see it right They see it well But they think this saves us from our hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: insight, 24 Ağustos 2005 16:44 tarihinde demiş ki: :) [signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 en iyisi bence ares onu kullan gayette hızlı yuklersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Bone, 24 Ağustos 2005 17:10 tarihinde demiş ki: warez sitelerine veya ftp sitelerine felan link vermek yasak. ancak p2p programları illegal olmadığından burda tartışabiliyorsun. yalnız tabii illegal dosya alışverişi yaparsan p2p programını bağlamaz bu :) illegal oluyor o. p2p programıyla legal bişiy indiren bişiy warmı acaba yüzdelik dilimi çok azdır onun. neyse boşwerin[signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 21 - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 legal bişi indiren var mı yok mu orasını karıştırma. evet var indiren, ama sırf illegal programlar indiren de var diye o illegaller legal olmaz :) misal torrent'i örnek verebilirim. birçok oyun şirketi, client'ları, videoları, patch'leri indirmemiz için torrent ağını kullanmaya başladı.[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 :D[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeLki_de_Bir_gun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 aa demeyin öyle legal bi program ile illegal bişi indirirsen legal oluyo o çapraz çarpım plz =)[signature][hline]I Dont Want to Miss A Thing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 bi site görmüştüm öyle.. bi adam da mircden downloadı anlatıyodu..[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Instigator Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 News server , tavsiye ederim ne o oyle p2p çirkin şeyler. benim baglantı kaldırmıyor p2p[signature][hline]I'm the pain you tasted, fell intoxicated. I'm the trouble starter, fuckin' Instigator! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 p2p nedir . nerden indirilir? nasıl kullanılır? birde sey duydum bu indirlen filmler pc yi virüs manyağı yapıyormuş doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 p2p peer to peer demek. indirilen filmler genelde bir sey yapmaz. ama cesitli p2p programlari, ozellikle eski olanlar bilgisayar guvenligine zarar verebilirler. torrent programlari oldukca guvenlidir bu konuda. ama her sartta p2p isine iyice bulasirsaniz, firewall ve anti virus zorunludur. sonucta bilgisayar siz basinda degilken, 24 saat online kalacak.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enishi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 BearShare dene çok güzel bi program...[signature][hline]Omae wa yowai. Naze yowai ka? tarinai kara da, nikushimi ga! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 en kral p2p[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fkelesh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 torrent bence... divx ini bulursun kesin... www.torrenturkey.com www.torrentreactor.net www.torrentspy.com www.torrentsearch.com www.torrentmatrix.com www.novatina.com[signature][hline]What we do in life echoes in eternity Revenge is a dish best served cold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar