Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yatarken Neye Dikkat Edersiniz?

MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

said:
Mix, 25 Ağustos 2005 22:15 tarihinde demiş ki:
said:
Spidee, 25 Ağustos 2005 05:01 tarihinde demiş ki:
Ayakta bile uyurum valla =)

not: büyük harfler ve küçük harfler ses desibelini ifade eder

-güneş
-zzzz
-GüüüneeŞŞŞ
-zzzzz
-GÜneŞŞ
-zzzz
-GÜNEŞ
-zzzz
-GÜNEEEEEEEŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
-zzzzz
-......
-zzzz
- hay sokim güneş
-ha ne efendim?

AHah süpeer koptum ya :D

Bu arada yatarken yastıın yüksekliğine dikkat ederim bitek :p[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Sosyal ağlarda paylaş

üzerime kesin birşey örtmem gerekir. en azından belime kadar olmalı yani.
yastığa sarılmadan uyuyamam birde sağı ve solu (iki tarafıda) açık olan bir yatakta uyuyamam. yatak bir yere dayanmış olcak. duvara falan yaslanarak uyurum bide.
yastığımı uyuyana dek 10dkda bir ters çevirip dururum bide. yastığa sarılırken sağ kolumu altına sokmak zorunda kalırım. öyle olmzsa uyuyamam. sağ kolumu uyandığım zaman pek kullanamam zaten.
bide ilk yattığımda yastığımı ikiye katlarım kafamı daha yüksek bi yere koymak için o şekil bir süre yatarım. zaten doğru düzgün uyuyamam. uykusuzluk sorunum var işte.
bayılana dek hayal kurarım... sonra bayılırım zaten, nasıl uyudugumu hatırlamam...
edik: bide odada cam varsa %100 açarım, kış kıyamet soğuk dinlemem. kışın donarak uyanıyom zaten, kışın kafama kadarda örterim.[signature][hline]These open doors...

[Bu mesaj Ferrero tarafından 25 Ağustos 2005 23:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bacağımın arasına yorgan vb. bi' şeyler dolamadan/koymadan uyuyamam benim ki ise genelde sizinkilerle zıt ben hep duvara dönerek uyurum yan yatacaksam bana da arkamdan biri gelecekmiş gibi gelir ama ben kapıya dönmem gelsin sessizce halletsin işini diye :P[signature][hline][Bob Marley]---Me, myself, helö lölehelele
Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek?
Bob Marley-Yeniden doğmalısın...
Tüm haklarım yaratıcıya aittir aynı şekilde yaratılamam, klonlanamam.All rights reserved.
Sosyal ağlarda paylaş

az bi ışık olması lazım boogeyman i izledim tırsıyorum =P
dolap kapakları kesinlikle kapalı olacak, çocukluğumdan beri böyle.
evde en az bir kişi uyanık olucak, olmazsa tırsabiliyorum hehe.
küçükken korkunca yorganın altına girer ve kendi kendime konuşurdum. ha bide uyumadan önce kendimle şöyle bi konuşma yapardım içimden
-beyaz perde açık mı
-açık
-durmadan çalışsın
-tamam.

rüyamda korkunç şeyler görmemek için gözlerimi kapayınca bembeyaz bi perdeye baktığımı düşünürdüm falan.
şimdi o kadar diil ya yine tırsarım arada ama en fazla kapıyı ve koridordaki ışığı açarım =p[signature][hline]chiptech.
Seni unutmadık Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

blog
www.dadeu.net
Sosyal ağlarda paylaş

Bende de kalın yatma takıntısı var.Yaz kış direk kışlık pijamalarla yatar üstüme en kalın yorganı kapar yüzüme kadar çekerim.İşin garip tarafı rahatsızda olmam,aksine onsa kalın şey bana serin gelir.Arkadaşlarım hafiften deli gözüyle bakıyorlar zaten ne yapsam ki bu duruma? :)[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Sosyal ağlarda paylaş

said:
trapt, 25 Ağustos 2005 23:49 tarihinde demiş ki:
kolumu yastığın altına koymadan uyuyamam

aynı sorun bendede var.Acayip kıpırdarım yatakta :D

Ben donum deli gibi yukarı çıktığında uyuyamam böyle String misali deli eder beni giriyo araya eheh.. Ha bide yastığa salya akıtmazsam uyuyamam :-P[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Helldorado, 26 Ağustos 2005 00:05 tarihinde demiş ki:
uzerimde dondan baska bisey olmicak yoksa fenalik basiyo ha bide yasitiklarim tabi yastiklarim onlari da cok severim sogukturlar...

Bende tam tersi...[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Sosyal ağlarda paylaş

hiç bir zaman kolumu bacagımı yataktan asıga sarkıtmam. (n bilim sarkıtamıyorum işte:)) geç geldiğim zamanlar kafamı yıkamaya üşendimmi yüzüstü yatarım yüz üstü kalkarım jöle hiç bozlmaz. mutlaka br yerden ışık sızıcak odaya. ki günde zaten 4 saat uyuyan birsiyim.[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..."

Sosyal ağlarda paylaş

sadece kapı tarafına bakarak uyurum...hep sağ yanıma yatarım yani...pikenin bir kısmını dizlerimin arasında toplarımki diz kemiklerim birbirine vurmasın..eğer yapmazsam sabahları çok ağrı oluyor..yatmadan önce kesin bir fantazi kurarım...aynı zamanda yatmadan önce Atatürk, Türk askeri ve cumhuriyetimiz için dua ederim...[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Sosyal ağlarda paylaş

yatak ve yastıklarım soğuk olmalı sert ve şişkin yastığım kafamın altında yumuşak yastığıma da sarılmalıyım ayaklarım kesinlike örtülü olmalı biri gelip gıdıkylıycakmış gibi hissediorum
bi pikeyi böle geceleri yarım örterim bacaklarım dışarda ayaklar içerde boyuna kadar ama kollar dışarda :D[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...