Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yatarken Neye Dikkat Edersiniz?

MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

eğer çok fazla bira içmişsem 1-2 saat sızarım sonra uyanırım ve hayatta uyuyamam deli gibi hararet basar(yazın daha geçerli)
onun dışında her türlü uyurum.ha son 2 gündür odada diğer boyutlardan yaratıklar falan varmı acaba diye düşünmeye başladığımı farkettim, kontrol ediyorum masanın altını falan.yok yok deli diilim, delirmeye başlıyorum henüz :P
(ha bide martin, ben bi film izlemiştim adamı önünden çıkıp öldürüyolardı.yani adam duvarın aksi yönüne bakarak uyuyodu ama bu seferde yatağın oraya sürüne sürüne gelmiş adam, birden böö diye çıkıp sokuyodu bıçağı boğaza.yani bence sen yerde falan yat ne bilim :P)

[Bu mesaj EagleEye tarafından 25 Ağustos 2005 12:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Uyku konusunda çok saplantılıyım.

1- Bulunduğum odanın kapısı mutlaka kapalı olacak
2- Sırtüstü asla uyuyamam yüzükoyun uyumalıyım
3- Ellerim (en azından biri) yastığın altında olmak zorunda
4- Etraf karanlık olmalı
5- Periyodik sesler olmamalı (saat sesi, su damlaması..)
6- Üstümde en azından incecik bi pike de olsa örtülü olmalı[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...

[Bu mesaj Rewendor tarafından 25 Ağustos 2005 12:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 25 Ağustos 2005 12:57 tarihinde demiş ki:
Uyku konusunda çok saplantılıyım.

1- Bulunduğum odanın kapısı mutlaka kapalı olacak
2- Sırtüstü asla uyuyamam yüzükoyun uyumalıyım
3- Ellerim (en azından biri) yastığın altında olmak zorunda
4- Etraf karanlık olmalı
5- Periyodik sesler olmamalı (saat sesi, su damlaması..)
6- Üstümde en azından incecik bi pike de olsa örtülü olmalı

1 den şükür kurtuldum ben...
2 , 3 , ve 6 hala var... :lol:[signature][hline]Devhochi'yim ben aslında...
Sosyal ağlarda paylaş

Duvara karsı olayı var . Yaz kış hiç fark etmez üstümde birşey ile uyuyamam kısın yatağa girdikten yarım saat sonra üzerimden atarım tek yastıkla yatamam 2 yada daha fazla olacak yastığına göre sert yerde yatmayı severim yada yaysız yatak olacak ayaklarım acıkta uyuyamam sadece ayaklarımı örterim Su örtünmeden uyuma olayını abartan bir arkım var otobüsle sehirler arası gidiyoruz uyumak icin örtünecek birsey arıyor otobüsün perdesinin altına fln girio olmuyo en sonunda sütüne cıkarıp bir selpak koydu ve uyudu sok oldum :D

[Bu mesaj KaMoNJuK tarafından 25 Ağustos 2005 13:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yorgan!!! yorgansız yatamıyorum. yaz kış yorganla... hatta bu aralar yorganla yatabilmek için pencereyi açık bırakıyorum, belki odamda kertenkeleler gezinmeye başlamıştır bu yüzden.

ayrıca yorganı ayaklarımın altında kıvırcam.. zaten ayaklarım kolay kolay ısınmaz.. bi o ısıtabiliyo... we son olarak (yine) yorganın bir kısmını başımın altına alırım...

mümkünse yatak sert ve soğuk, yastık da ince olsun biraz.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF.
Sosyal ağlarda paylaş

Yorgansız ve 2 - 3 tane yastıksız yatamam .. ama yorganı altıma Sererim yazın falan .. Bide Duş almadan yatamam yazları .. Kışında Etrafıma yastık koyarım hep yumuşak yumuşak yatarım :D ...[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?''
Iyilik yap,iyilik bul ..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Selamon, 25 Ağustos 2005 04:58 tarihinde demiş ki:
Gözlerim uykusuzluktan kapanacak hale gelmeden uyuyamam. O hale geldikten sonrada prensip filan kalmıyor. :)

edit: Yazım hataları

[Bu mesaj Selamon tarafından 25 Ağustos 2005 04:59 tarihinde değiştirilmiştir]

aynen :D[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
Sosyal ağlarda paylaş

benimki biraz sacma gelecek ama
kendimi oyle sartlandirmisim elde degil

istanbulda gece yatarken disarda cop bidonlarinin alinma sessini duymadan pek uyuyamam
alinca adamlar makinayla bi rahatlama olur direk uyurum.[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MartinLGore, 25 Ağustos 2005 05:04 tarihinde demiş ki:
said:
-DoruK-, 25 Ağustos 2005 04:59 tarihinde demiş ki:
evet o duvara karşı uyuyamama olayı bende de var. anlam veremiyorum sanki duvara bakarken odaya biri gircek arkamdan bişi yapçak hissine kapılıyorum.

yastığımın hep soğuk olmasını severim bu yüzden uyumadığım süre içersinde sürekli ters çevirip dururum yastığı.

bir de yatağımda asla uyuyamam yatarım hep düşünürüm sabaha kadar sürer bu en son gözlerimden yaş gelir o zaman insafa gelir beynim, uyur.

buna rağmen bizim salondaki uzun koltuk büyülüdür. uykudan yeni kalksam yatsam yine uykum gelir. zor gecelerimin kurtarıcısı uzun koltuk, en iyi arkadaşım.

haha aynısı hepsi.. yastığı çevirme, kanepe olayı falan...

düşğnme olayı çok fena.. ya ben bi de hep bişileri opsrgularım yatarken.. Varsa ilişkimi tanrıyı bi sürü şeyi.. ynai illa sorgulancak bişi bulurum bi bakarım sbaah olmuş..

haha beni anlatmışsınız :)[signature][hline]Nan Curunir
A LittLe Less conversation
A LittLe more action pLeasee
Sosyal ağlarda paylaş

Yatak soğuk olmazsa ben uyuyamam ve yastık da soğuk olacak.ba$ımı yastığa koyduktan sonra da hiç durmadan yastığı ters çewirip dururum(uzun süre sabit kalınca ısınıyor)sonra kesinlikle en az bir pencere açık olacak( $u sıralar 2 pencere ve balkon kapısı açık uyuyorum )saat 12 den önce uyumam imkansız gibi 1 $ey.1 de uyumadan önce kesin kitap okurum[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim!
Sosyal ağlarda paylaş

yatmadan önce tuvalete gitmeliyim. sabahın köründe uykum bölünüyor yoksa.. gittiğim halde de bölünüyor ya neyse :horace:
yastık soğuk olacak
cenin pozisyonunda(bi bacagım bükülmüş) olmam lazım daha iyi ve cabuk uyuyabilmem için
karın üstü yatmam gerek..[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...