Hamatula Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 evet aslında..gerçekten uyku bastırdığında insanın gözü hiç hiç birşeyi görmüyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 eğer çok fazla bira içmişsem 1-2 saat sızarım sonra uyanırım ve hayatta uyuyamam deli gibi hararet basar(yazın daha geçerli) onun dışında her türlü uyurum.ha son 2 gündür odada diğer boyutlardan yaratıklar falan varmı acaba diye düşünmeye başladığımı farkettim, kontrol ediyorum masanın altını falan.yok yok deli diilim, delirmeye başlıyorum henüz :P (ha bide martin, ben bi film izlemiştim adamı önünden çıkıp öldürüyolardı.yani adam duvarın aksi yönüne bakarak uyuyodu ama bu seferde yatağın oraya sürüne sürüne gelmiş adam, birden böö diye çıkıp sokuyodu bıçağı boğaza.yani bence sen yerde falan yat ne bilim :P) [Bu mesaj EagleEye tarafından 25 Ağustos 2005 12:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Uyku konusunda çok saplantılıyım. 1- Bulunduğum odanın kapısı mutlaka kapalı olacak 2- Sırtüstü asla uyuyamam yüzükoyun uyumalıyım 3- Ellerim (en azından biri) yastığın altında olmak zorunda 4- Etraf karanlık olmalı 5- Periyodik sesler olmamalı (saat sesi, su damlaması..) 6- Üstümde en azından incecik bi pike de olsa örtülü olmalı[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... [Bu mesaj Rewendor tarafından 25 Ağustos 2005 12:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 yatak yumuşak ve soguk olcak[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 oda mutlaka serin olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 uykum olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
merciman Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 biş seye sarılıp yatamam lazım genellıkle buyuk biş kopegeim var ona sarılıyorum eger o yoksa yastıga;(( duvarla yatak arasına sokulur öle uyurum...[signature][hline]"hayat"derler,seyredebildiğin kadar vardır.ve sen derler, seyirci kalmadığın kadar varsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: Rewendor, 25 Ağustos 2005 12:57 tarihinde demiş ki: Uyku konusunda çok saplantılıyım. 1- Bulunduğum odanın kapısı mutlaka kapalı olacak 2- Sırtüstü asla uyuyamam yüzükoyun uyumalıyım 3- Ellerim (en azından biri) yastığın altında olmak zorunda 4- Etraf karanlık olmalı 5- Periyodik sesler olmamalı (saat sesi, su damlaması..) 6- Üstümde en azından incecik bi pike de olsa örtülü olmalı 1 den şükür kurtuldum ben... 2 , 3 , ve 6 hala var... :lol:[signature][hline]Devhochi'yim ben aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Duvara karsı olayı var . Yaz kış hiç fark etmez üstümde birşey ile uyuyamam kısın yatağa girdikten yarım saat sonra üzerimden atarım tek yastıkla yatamam 2 yada daha fazla olacak yastığına göre sert yerde yatmayı severim yada yaysız yatak olacak ayaklarım acıkta uyuyamam sadece ayaklarımı örterim Su örtünmeden uyuma olayını abartan bir arkım var otobüsle sehirler arası gidiyoruz uyumak icin örtünecek birsey arıyor otobüsün perdesinin altına fln girio olmuyo en sonunda sütüne cıkarıp bir selpak koydu ve uyudu sok oldum :D [Bu mesaj KaMoNJuK tarafından 25 Ağustos 2005 13:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 yorgan!!! yorgansız yatamıyorum. yaz kış yorganla... hatta bu aralar yorganla yatabilmek için pencereyi açık bırakıyorum, belki odamda kertenkeleler gezinmeye başlamıştır bu yüzden. ayrıca yorganı ayaklarımın altında kıvırcam.. zaten ayaklarım kolay kolay ısınmaz.. bi o ısıtabiliyo... we son olarak (yine) yorganın bir kısmını başımın altına alırım... mümkünse yatak sert ve soğuk, yastık da ince olsun biraz.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Yorgansız ve 2 - 3 tane yastıksız yatamam .. ama yorganı altıma Sererim yazın falan .. Bide Duş almadan yatamam yazları .. Kışında Etrafıma yastık koyarım hep yumuşak yumuşak yatarım :D ...[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: Selamon, 25 Ağustos 2005 04:58 tarihinde demiş ki: Gözlerim uykusuzluktan kapanacak hale gelmeden uyuyamam. O hale geldikten sonrada prensip filan kalmıyor. :) edit: Yazım hataları [Bu mesaj Selamon tarafından 25 Ağustos 2005 04:59 tarihinde değiştirilmiştir] aynen :D[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Çok uzun saatler uyuyamam ama her türlü şartta itina ile uyurum =)[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 benimki biraz sacma gelecek ama kendimi oyle sartlandirmisim elde degil istanbulda gece yatarken disarda cop bidonlarinin alinma sessini duymadan pek uyuyamam alinca adamlar makinayla bi rahatlama olur direk uyurum.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: MartinLGore, 25 Ağustos 2005 05:04 tarihinde demiş ki: said: -DoruK-, 25 Ağustos 2005 04:59 tarihinde demiş ki: evet o duvara karşı uyuyamama olayı bende de var. anlam veremiyorum sanki duvara bakarken odaya biri gircek arkamdan bişi yapçak hissine kapılıyorum. yastığımın hep soğuk olmasını severim bu yüzden uyumadığım süre içersinde sürekli ters çevirip dururum yastığı. bir de yatağımda asla uyuyamam yatarım hep düşünürüm sabaha kadar sürer bu en son gözlerimden yaş gelir o zaman insafa gelir beynim, uyur. buna rağmen bizim salondaki uzun koltuk büyülüdür. uykudan yeni kalksam yatsam yine uykum gelir. zor gecelerimin kurtarıcısı uzun koltuk, en iyi arkadaşım. haha aynısı hepsi.. yastığı çevirme, kanepe olayı falan... düşğnme olayı çok fena.. ya ben bi de hep bişileri opsrgularım yatarken.. Varsa ilişkimi tanrıyı bi sürü şeyi.. ynai illa sorgulancak bişi bulurum bi bakarım sbaah olmuş.. haha beni anlatmışsınız :)[signature][hline]Nan Curunir A LittLe Less conversation A LittLe more action pLeasee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 1. ortam hafif ışıklı olacak 2. kesinlikle dua etmem gerekiyo...[signature][hline]Can düşer, gül düşer, baş düşer ama Bayrak düşmez...-Şeyh Şamil khas changed into LonelyWolf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 yanlız dikkat ederseniz bazı şeyler çok yakın mesela biri illa yastığı soğuk olucak gibi .. bunun bilimsel açıklaması var mı yoksa hepimizde ikizmiyiz :D[signature][hline]Nan Curunir A LittLe Less conversation A LittLe more action pLeasee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 yatarken duvara dogru donuyorum bende boşluga donemıorum kesınlıkle kucukken dusmusum oyle baya ondan sanırım bı de yorganı garantı bacaklarımı arasında dolarım felan[signature][hline]Self control; Breaks down..!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: Curunir, 25 Ağustos 2005 16:44 tarihinde demiş ki: ... yoksa hepimizde ikizmiyiz :D muahahahaha hepimiz ikiziz ahueheahhah :D[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 kesinlik ayaklarım açıkta uyuyamıyorum.Muhakkak yorgan çarşaf vb. leri ile kapatılmalıdır ayaklarım[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desirous Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Yatak soğuk olmazsa ben uyuyamam ve yastık da soğuk olacak.ba$ımı yastığa koyduktan sonra da hiç durmadan yastığı ters çewirip dururum(uzun süre sabit kalınca ısınıyor)sonra kesinlikle en az bir pencere açık olacak( $u sıralar 2 pencere ve balkon kapısı açık uyuyorum )saat 12 den önce uyumam imkansız gibi 1 $ey.1 de uyumadan önce kesin kitap okurum[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Yatağın yerine bazen değişiyor yeri yere düşüyom o_O[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 yatmadan önce tuvalete gitmeliyim. sabahın köründe uykum bölünüyor yoksa.. gittiğim halde de bölünüyor ya neyse :horace: yastık soğuk olacak cenin pozisyonunda(bi bacagım bükülmüş) olmam lazım daha iyi ve cabuk uyuyabilmem için karın üstü yatmam gerek..[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: Lakers, 25 Ağustos 2005 04:59 tarihinde demiş ki: Üzerimde herhangi bi bişi olmadan hayatan uyuyamam(yorgan,battaniye,Pike) aynen ya nedir bu saplantı :([signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Yatagın sagında solunda altında bocuk olup olmadıgını kontrol etmeden uyuyamam[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar