Instigator Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 neden bilmiyorum ama 4 yastıgım var 2 si kafamda bi tanesi elimde bitanesi bacak aramda oluyor.[signature][hline]I'm the pain you tasted, fell intoxicated. I'm the trouble starter, fuckin' Instigator!
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 yastığı kafamın üstüne alır uyurum kafamda bi ağırlık olunca daha rahat uyuyorum sonra kesinlikle ama kolum gövdemin altına gelmeyecek acayip rahatsız olurum duvara karşı uyuyamam bende sanki bi an daral gelir o sırada ^^[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Kucukken evde benden baska uyanik biri kalmamissa uyumakta zorluk cekerdim neden bilmiyorum ,alakasiz takintilarim vardi gerci.Ama yataga, hava kosullari ne olursa olsun boxer disinda biseyle yatamam,yatarsamda uyuyabilmem icin baya zaman gecmesi gerekiyo.[signature][hline]Ne kadınlar sevdim,zaten yoktular.
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mutlaka dua okurum ...[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Ben de ne kadar sıcak olursa olsun üzerime bişey örtmeden uyuyamam. Bi de yastıgımın altına iki kolumu sokmadan uyuyamam :)[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Bol yastıkla yatarım ama sabaha hiç bi yastık sağ kalmaz :)[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected]
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 yastığı sürekli çeviririm, bir sağa bir sola dönerim her 1-2 dakkada bir. yastığın altına bir kolumu koyarım yatağın kenarından tutarım onuda.[signature][hline]Deli333
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Birde ben sabah uyandığımda çarşaf ve yastık kılıfları yerde oluyo yani ben onları her gece nasıl çıkarıyorum anlamıyorum[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected]
BoraBora Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 yatarken terliklerimin yataimin onunde duz durmasina dikkat ederim..ayrica illa yan donmeliyim sirt ustu uyuyamam yastiim da yumusak olmali[signature][hline]Raki sisesinde balik olsam..Ya da olmasam..Ne bileyim ben ya??
Padi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 valla ben uykum olduktan sonra yatak matak dinlemem yerde bile uyurum :D ama normal zamanda yan yatmadan uyuyamam, yastık olması önemli deil[signature][hline]May The "K" Be With You
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: MartinLGore, 25 Ağustos 2005 04:55 tarihinde demiş ki: Sonra yatağın ısıtılmasından nefret ederim.. En sevdiğim şey yatağın soğuk olması olayıdır.. Yatağa onun için ilk ben girmeyi tercih ederim soğuk soğuk insanı ferahlatır.. Sonra illa üstüme bişi sermme lazı. 40 derece sıcaklıkda olsa bi pike sererim.. Yani vücuduma bişi değmeden uyuyamam.. (çekmeyin başka yerlere) Aynen bunlar var. Bir de yanıma su almadan uyuyamam.[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate!
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Abartı takıntılarım yok, yer mekan müsait olduğu sürece tek gereken uykumun gelmesi :)[signature][hline][b]Rüşvetiydi kaderin, ilk göürşte aşk..
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 pike olayında chem ve martinle aynı şekildeyim. Bi şeye sarınmadan yatınca acayip bi şekilde rahatsız oluyorum. Ayrıca çorapla asla yatamam. Yaz-kış dahil. İki tane yastıkla yatarım. Birini kafamın altına normal koyar diğerine yatağın duvara dayalı kısmına yassı koyarım ve koyduğum yastık yattığımdan daha sert olmalıdır.[signature][hline]Devhochi'yim ben aslında...
fiona Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 benim uyumam için evde çıt çıkmaması lazım.saat tiktaklamasına falan acayip uyuz olurum kesinlikle uyuyamam.yattığım oda serin olmalı sıcakta da uyuyamam.baş ucumda suyum olmalı gece uykum bölünmesin die..pike vazgeçilmezimdir..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Önce 2 dakka kadar sola dönüp yatmam lazım sonra sağa dönüp yatarım. Onun dışında dana gibi uyurum.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Genelde gördüğüm kadarıyla pike sorunu birçok kişide var... nasıl aşıcaz biz bu sorunu yaw ?[signature][hline]Devhochi'yim ben aslında...
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ayağımı atabileceğim yüksek bir yer olmalı.Sırf o yüzden masamı yatağın kenarına koydum.Ha birde sırtımı duvara yaslamalıyım ve kapım kapalı olmalı[signature][hline]Viva la creativa!!! this game loves me]this game loves me Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... [Bu mesaj St_Dreamer tarafından 25 Ağustos 2005 12:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Hamatula Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 düşünsenize uzaylılar dünyaya gelip tüm pikleri yok etseler..off herhalde insan oğlu uykusuzluk probleminden yok olmaya başlardı..Masa örtüleri vb şeyler pike olarak kulanılmaya başlardı :PP
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Yastık yüksek olursa uyuyabilirm ancak.Odanın havası basıksa kaçarm ordan.Yaz günü bide oda iicene sıcak olunca balkonda yatıorm zati..[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu. [/b]
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Üstümü örtme hastalığı bendede var . Yanlız pike örtemem nefret ederim hep yorgan . Bütün camlarım açık uyurum başka türlü olmaz . Yatağım odanın bi ücra köşesinde 2 tarafı da duvar olduğu için ne tarafa baktığım hiç farketmiyor her şekil uyurum . Geçen seneye kadar cenin vaziyetinde uyurdum çık da zevkli oluyordu dizler göbekte. Heralde kış gelince yine öyle uyurum .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Aşk
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 sırtım açık olmıycak garip garip rüyalar görüyorum :lol: bi de ayaklarım örtülü olacak.[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Agirol Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 yatağın rahat olması yeterlidir.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Bi de yatmadan önce sigara kalktıktan sonra sigarası var olmassa olmaz . Unutursam gece uyandığımda kalkıp içiyorum hehe .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Aşk
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 yattığım ortama bağlı. absonunki iyimiş yannız. önce hazırlık yapıyo gibi sora uykuyu basıyo hehe. ben uyumaya dikkat ediyorum yatarken. ona göre davranışlarımı ayarlıyorum.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k.
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 yastıksız yastıklı çorapla pantolonla ne olursa olsun uyurum abi sadece üzerime incecik de olsa örtecek bişi olsun ve ışık olmasın genelde sağ omzumun üzerinde yan yatarak rahat ederim ama oda şart değil yani ya zaten yeterince yorgun olduğun sürece her şekilde uyursun[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' [Bu mesaj cenin tarafından 25 Ağustos 2005 12:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar