Caine Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Yine ben... yine kafa çantam sırtımda... Bu siteyi yeni gördüm. Nasıl bir yer? beni de aranıza alır mısınız? Size 14 f diyebilir miyim? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 *!antenlerini neseyle saga sola oynatir* hosgeldin bokbocegim, gozum yollarda kaldiydi =][hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 *antenleri ile ışın kılıcı sesi çıkartır* bekliyorum:)[hline]Liberate Tutemet Ex Inferis... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 vay vay:)hoşgeldin caine.. Selam Caine Bu forumlarda aklına gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartişabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirsin; ama öncelikle Forum Kurallarını ve FAQ'i okumanı öneririm. Paticik Ana Sayfasından UO, WoW, AO, DC, DAoC, EVE, NwN, SWG ve Shadowbane ile ilgili pek çok bilgiye ulaşabilir, Edebiyat ve UltimaTR Sözlük bölümlerine girebilir, eger sphere ile ilgileniyorsan ve kendi dünyanı yaratmaya çalışıyorsan Sphere Script Veritabanına ugrayıp sana faydalı olacak scriptleri seçebilir ve aklına takılan bir şey olursa forumların ilgili bölümlerinde diğer üyelerden yardım isteyebilirsin. Biraz eğlenmek istersen komik bölümünde bir gezinti yapabilir veya müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve Lyrics veritabanımıza bir göz atabilirsin. Eğer radyo dinlemeyi tercih ediyorsan, forumları okurken bir yandan Pepelek Radyoyu takip etmeni önerebilirim. otomobil,motorsports,modifiye ile ilgileniyor isen Patinaj bölümü tam sana göre.. hueuhue hatırladınmı:)[hline]Deren Gürsel Shadowbane Avatar Avaturk [Bu mesaj Gilean tarafından 07 July 2003 14:12 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 said: Gilean, 07 July 2003 14:03 tarihinde demiş ki: Selam-overdose-, aaa terbiyesiz ayol, elaleme yazdigi seyi paste etmis... Nefr, Ema, nedir elemanlarinizdaki bu lakayitlik? =p Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Lakay sensin...[hline]Liberate Tutemet Ex Inferis... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 athea hani nerde yazmışım?kanıtla bakayım:)editi ben başka şey için yaptım bahane etme:)[hline]Deren Gürsel Shadowbane Avatar Avaturk Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 hoşgelmişsin caine :)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... - adriann, aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 hoş görmüşşeeemm hoş görmüşşeemm site yahşiii forumlar yahşiii athea ise çok vahşii *! antenlerini arkaya yatırıp guruldar*[hline]Liberate Tutemet Ex Inferis... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 aaa insan taklidi yapan bişey gelmiş. *!sağını solunu dürter* aaa konuşur gibi sesler de çıkarıyo bu ayol. *!athe'yi dürter* sen gıdıkla ben çantasını çaliim, bi kaza çıkarmasın yine .P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Evde kaldın işten kovuldun sonra geldin millete kendini 14 f diye tanıttın yetmedi pısırıklıgını kapatmak için eli terlikli modlara girdin elimde çok kabarık bir dosya var açtırtma:) *artık 6 antenleri olmuştur..yakında bütün dünya antenlenecek umuduyla antenleri ile dairecikler çizmeye başlar* gruigruugggg[hline]Liberate Tutemet Ex Inferis... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 welcome back :)[hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 hoho hoşgeldin caine :p yörüngeye girmen hoş baya :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 said: Caine, 07 July 2003 15:10 tarihinde demiş ki: Evde kaldın işten kovuldun sonra geldin millete kendini 14 f diye tanıttın yetmedi pısırıklıgını kapatmak için eli terlikli modlara girdin elimde çok kabarık bir dosya var açtırtma:) *artık 6 antenleri olmuştur..yakında bütün dünya antenlenecek umuduyla antenleri ile dairecikler çizmeye başlar* gruigruugggg kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... forum kullanıcılarını seni bu realite içinde değerlendirmeye davet etmek istiyorum. davete cevap vermeyenlerin kafaları özenle kırılacaktır, onu da belirtmek isterim, elim değmişken... ondan gayrı, geç içeri otur, bence sakıncası yok. her köyün bi delisi vardır di mi? :P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 bu kafası giren Caine mi[hline]Unutma; daha çok bağırdığında daha çok dinlenmezsin... Gürültünün parçası olursun sadece ! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 selam naber bende 17m yim antalyalıyım tüm arkadaşlarıma başarılar dilerim :)[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 noldu ya doğal felaket çıktı sanki forumlar birbirine girdi... AVATURK title'in kutlu mutlu umutlu olsun Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 bohu kim bu kafa sokan resmi kaldirdiysa ayip etmis :P [Bu mesaj HellHound tarafından 09 July 2003 22:53 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 welkomen sie![hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 hojgeldin gelmişken şu kyrss e dpni sür tekelci caine :P * Olympos Anıları Gözünün Önünden Geçer * [hline]Böeeeeeee [Bu mesaj ConspiratoR tarafından 11 July 2003 02:37 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Yuh caine kızmı? waşşş :)[hline]:rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: Amma rock'çı warmış yauw Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 olsa napıcan ki? bacın olur... :P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 yok yani söledim :P icq no su varda benle konusmuo hiç :( :) :utaniem:[hline]:rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: Amma rock'çı warmış yauw Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Mahallenin delisi geri dönmüş (-8 Hoşgeldin, hoşbuyurdun kardaş[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Ben de bu kadar saçma sapan bir topici kim açtı buraya diye merak etmiştim. Peki şimdi madem faresin anten ne alaka? Çok içtin yine di mi? Kesin sarhoşsun sen. Pis sarhoş, hoşgeldin. =] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.