Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bekle beni Ankara

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ve beklenilen oldu ankara üni italyan dili ve edebiatını kazandım gelip ev tutucam... tutucam ama yine beklediğim gibi arkadaşlarım ankarayı kazanamadı :D

Ev arkadaşı aramaya şimdiden başlıorum :)[signature][hline]Elinde Bethlehem in SUIZID albümü olan varsa lütfen bana ulaşsın yoksa deliricem :(
Mesaj tarihi:
ankarada tanıdık var bizim
74 yaşında 2 tane evli çift
süper kafadırlar iyi arkadaş olurlar bak[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Mesaj tarihi:
said:
St_Dreamer, 20 Ağustos 2005 10:33 tarihinde demiş ki:
kusura bakma zubadam o kadar ankara dedik ama olmadı:)

:( ah beee ulan kimle bişiler yaparız desem hiçbiri gelememiş kaderin bi oyunumu bu...[signature][hline]Elinde Bethlehem in SUIZID albümü olan varsa lütfen bana ulaşsın yoksa deliricem :(
Mesaj tarihi:
keşke gelmeseydin diycem ama iş işten geçmiş artık :-P

neyse gelmişken buluşma felan ayarlarsınız artık. hoşgeldin partisi felan belki de[signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Bone tarafından 20 Ağustos 2005 10:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
05-07 eylül arasında kayıtlar varmış...

Aslında bu pazartesi orda olup ev işini halletmeyi düşünüodum ama malesef babamın bazı sağlık sorunları çıkmış :(

ondan daha geç gelicem sanırım...

Bi buluşmada düzenleriz artık :)[signature][hline]Elinde Bethlehem in SUIZID albümü olan varsa lütfen bana ulaşsın yoksa deliricem :(
Mesaj tarihi:
Toplaşın bi evde işte sıkışır kaynaşırsınız..[signature][hline]Name: CaNNi
Class: KaşarHood
Clan: Costa
Server: Beramus
I Dont like This Game But This Game Like Me ^^
CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)
Mesaj tarihi:
said:
Leader, 20 Ağustos 2005 10:58 tarihinde demiş ki:
Ankara üni gazetecilik kazndım ben :)

Tamam işte şahane senin fakülte nerdeymiş sıhhıyedeyse gel tutuverelim bi ev :D yemekler çamaşır benden bulaşıklarıda sen yıkarsın ben zaten ev toplamam :D sende toplamazsan gül gibi geçiniriz :D[signature][hline]Elinde Bethlehem in SUIZID albümü olan varsa lütfen bana ulaşsın yoksa deliricem :(
Mesaj tarihi:
sende blaşık yıkama potansiyeli görüyoruz burdan
evet evet
sen yıka !!
hatta köpekleri yağmurda sen gezdir
ütüyü sen yap ![signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Mesaj tarihi:
uashduhadusah :D

valla ben güzel yemek yaparım yani en azından arkadaşlarım hep ööle diyo :P

pilav,makarna,tavuklu mantarlı crep,omlet,menemen, bezelyeli mısırlı pilav, kızartma (gerekirse şakşıuka olarakta tabir edebiliriz :P) mercimek çorbası, kol böreği , sigara böreği vb
yiycekler repertuarımdaki yiyceklerdir :P[signature][hline]Elinde Bethlehem in SUIZID albümü olan varsa lütfen bana ulaşsın yoksa deliricem :(
Mesaj tarihi:
Böle örenci her örenci evine lasım.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Mesaj tarihi:
Kişisele yollasın bu lütfen...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında...
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

Christoph_Vassel, 13 Ağustos 2005 09:44 tarihinde demiş ki:
koreliler ve japonlular uzaylı..ben 1-2 senedir kesinlikle inanıyorum artık..

DEF Klanı'nın Gücü !
Mesaj tarihi:
leader -1
ben -2
daha yokmu ankaraya gelen :) ayarlıyalım bi buluşma günü[signature][hline]Elinde Bethlehem in SUIZID albümü olan varsa lütfen bana ulaşsın yoksa deliricem :(
Mesaj tarihi:
Bir sene kaldı üni hayatına başlıyorum.Herşey unide bitiyor.Bu yazıları okuyunca çok heyecanlandım.Ayhhhh

En iyi dostluklar en iyi dayanışma burda,aşk meşk desen burda,çapkınlık desen burda..heyt be...Kıyafet zorunuda yok :-) . Son senem sıkıcana tutundum[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ EoS ]
Death is just depth of chaos
Branch would forgive the wind but it broken once
Mesaj tarihi:
hayırlı olsun.. ankara güzel yerdir..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
Ankara güzelde ev arkadaşıda çıksın kuralım bi paticik sığınma evi :P :D[signature][hline]Elinde Bethlehem in SUIZID albümü olan varsa lütfen bana ulaşsın yoksa deliricem :(
  • Yeni Oluştur...