Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bekle beni Ankara

Zubadam

Öne çıkan mesajlar

Ve beklenilen oldu ankara üni italyan dili ve edebiatını kazandım gelip ev tutucam... tutucam ama yine beklediğim gibi arkadaşlarım ankarayı kazanamadı :D

Ev arkadaşı aramaya şimdiden başlıorum :)[signature][hline]Elinde Bethlehem in SUIZID albümü olan varsa lütfen bana ulaşsın yoksa deliricem :(
Sosyal ağlarda paylaş

said:
St_Dreamer, 20 Ağustos 2005 10:33 tarihinde demiş ki:
kusura bakma zubadam o kadar ankara dedik ama olmadı:)

:( ah beee ulan kimle bişiler yaparız desem hiçbiri gelememiş kaderin bi oyunumu bu...[signature][hline]Elinde Bethlehem in SUIZID albümü olan varsa lütfen bana ulaşsın yoksa deliricem :(
Sosyal ağlarda paylaş

05-07 eylül arasında kayıtlar varmış...

Aslında bu pazartesi orda olup ev işini halletmeyi düşünüodum ama malesef babamın bazı sağlık sorunları çıkmış :(

ondan daha geç gelicem sanırım...

Bi buluşmada düzenleriz artık :)[signature][hline]Elinde Bethlehem in SUIZID albümü olan varsa lütfen bana ulaşsın yoksa deliricem :(
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Leader, 20 Ağustos 2005 10:58 tarihinde demiş ki:
Ankara üni gazetecilik kazndım ben :)

Tamam işte şahane senin fakülte nerdeymiş sıhhıyedeyse gel tutuverelim bi ev :D yemekler çamaşır benden bulaşıklarıda sen yıkarsın ben zaten ev toplamam :D sende toplamazsan gül gibi geçiniriz :D[signature][hline]Elinde Bethlehem in SUIZID albümü olan varsa lütfen bana ulaşsın yoksa deliricem :(
Sosyal ağlarda paylaş

uashduhadusah :D

valla ben güzel yemek yaparım yani en azından arkadaşlarım hep ööle diyo :P

pilav,makarna,tavuklu mantarlı crep,omlet,menemen, bezelyeli mısırlı pilav, kızartma (gerekirse şakşıuka olarakta tabir edebiliriz :P) mercimek çorbası, kol böreği , sigara böreği vb
yiycekler repertuarımdaki yiyceklerdir :P[signature][hline]Elinde Bethlehem in SUIZID albümü olan varsa lütfen bana ulaşsın yoksa deliricem :(
Sosyal ağlarda paylaş

Böle örenci her örenci evine lasım.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

Kişisele yollasın bu lütfen...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında...
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

Christoph_Vassel, 13 Ağustos 2005 09:44 tarihinde demiş ki:
koreliler ve japonlular uzaylı..ben 1-2 senedir kesinlikle inanıyorum artık..

DEF Klanı'nın Gücü !
Sosyal ağlarda paylaş

Bir sene kaldı üni hayatına başlıyorum.Herşey unide bitiyor.Bu yazıları okuyunca çok heyecanlandım.Ayhhhh

En iyi dostluklar en iyi dayanışma burda,aşk meşk desen burda,çapkınlık desen burda..heyt be...Kıyafet zorunuda yok :-) . Son senem sıkıcana tutundum[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ EoS ]
Death is just depth of chaos
Branch would forgive the wind but it broken once
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...