Zubadam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Ve beklenilen oldu ankara üni italyan dili ve edebiatını kazandım gelip ev tutucam... tutucam ama yine beklediğim gibi arkadaşlarım ankarayı kazanamadı :D Ev arkadaşı aramaya şimdiden başlıorum :)[signature][hline]Elinde Bethlehem in SUIZID albümü olan varsa lütfen bana ulaşsın yoksa deliricem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boenx Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Tebrikler güzel bişey ya Lise hayatından elini çekip Üni hayatına başlamak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ankarada tanıdık var bizim 74 yaşında 2 tane evli çift süper kafadırlar iyi arkadaş olurlar bak[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boenx Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Haha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 kusura bakma zubadam o kadar ankara dedik ama olmadı:)[signature][hline]Viva la creativa!!! this game loves me]this game loves me Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zubadam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: St_Dreamer, 20 Ağustos 2005 10:33 tarihinde demiş ki: kusura bakma zubadam o kadar ankara dedik ama olmadı:) :( ah beee ulan kimle bişiler yaparız desem hiçbiri gelememiş kaderin bi oyunumu bu...[signature][hline]Elinde Bethlehem in SUIZID albümü olan varsa lütfen bana ulaşsın yoksa deliricem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Hayırlı olsun...[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 hadi bakalım hayırlı olsun.[signature][hline]| Msn | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 keşke gelmeseydin diycem ama iş işten geçmiş artık :-P neyse gelmişken buluşma felan ayarlarsınız artık. hoşgeldin partisi felan belki de[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bone tarafından 20 Ağustos 2005 10:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zubadam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 05-07 eylül arasında kayıtlar varmış... Aslında bu pazartesi orda olup ev işini halletmeyi düşünüodum ama malesef babamın bazı sağlık sorunları çıkmış :( ondan daha geç gelicem sanırım... Bi buluşmada düzenleriz artık :)[signature][hline]Elinde Bethlehem in SUIZID albümü olan varsa lütfen bana ulaşsın yoksa deliricem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Ankara üni gazetecilik kazndım ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Toplaşın bi evde işte sıkışır kaynaşırsınız..[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Costa Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Ehehe.Ankarada teyzem ve dayım var artık 2 sene birinde 2 sene diğerinde kalmayı düşünüyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zubadam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: Leader, 20 Ağustos 2005 10:58 tarihinde demiş ki: Ankara üni gazetecilik kazndım ben :) Tamam işte şahane senin fakülte nerdeymiş sıhhıyedeyse gel tutuverelim bi ev :D yemekler çamaşır benden bulaşıklarıda sen yıkarsın ben zaten ev toplamam :D sende toplamazsan gül gibi geçiniriz :D[signature][hline]Elinde Bethlehem in SUIZID albümü olan varsa lütfen bana ulaşsın yoksa deliricem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Cebeci kampüsü diyo(o nerdeyse artık :) ) bide neden herkes bulaşıkları bana yıkatıyo alla alla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 sende blaşık yıkama potansiyeli görüyoruz burdan evet evet sen yıka !! hatta köpekleri yağmurda sen gezdir ütüyü sen yap ![signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 cebeci kampüsü cebecide. cebeciyi bilmiyor musun? ehe neyse öğrenirsin yakında[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zubadam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 uashduhadusah :D valla ben güzel yemek yaparım yani en azından arkadaşlarım hep ööle diyo :P pilav,makarna,tavuklu mantarlı crep,omlet,menemen, bezelyeli mısırlı pilav, kızartma (gerekirse şakşıuka olarakta tabir edebiliriz :P) mercimek çorbası, kol böreği , sigara böreği vb yiycekler repertuarımdaki yiyceklerdir :P[signature][hline]Elinde Bethlehem in SUIZID albümü olan varsa lütfen bana ulaşsın yoksa deliricem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Böle örenci her örenci evine lasım.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Kişisele yollasın bu lütfen...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Christoph_Vassel, 13 Ağustos 2005 09:44 tarihinde demiş ki: koreliler ve japonlular uzaylı..ben 1-2 senedir kesinlikle inanıyorum artık.. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zubadam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 leader -1 ben -2 daha yokmu ankaraya gelen :) ayarlıyalım bi buluşma günü[signature][hline]Elinde Bethlehem in SUIZID albümü olan varsa lütfen bana ulaşsın yoksa deliricem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablero Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Valla ben varim ayrica o menüyü görünce cok da hevesliyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Bir sene kaldı üni hayatına başlıyorum.Herşey unide bitiyor.Bu yazıları okuyunca çok heyecanlandım.Ayhhhh En iyi dostluklar en iyi dayanışma burda,aşk meşk desen burda,çapkınlık desen burda..heyt be...Kıyafet zorunuda yok :-) . Son senem sıkıcana tutundum[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 hayırlı olsun.. ankara güzel yerdir..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zubadam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Ankara güzelde ev arkadaşıda çıksın kuralım bi paticik sığınma evi :P :D[signature][hline]Elinde Bethlehem in SUIZID albümü olan varsa lütfen bana ulaşsın yoksa deliricem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar