kermit Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 evet arkadaşlar dün akşam hayatımda ilk defa şahit oldum 353 kb ile download !! ve geçici değil sürekli yani[hline] Düşünceler kılıçla bastırılamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 eğer imkanım olsaydı ss aldım yollardım ama yok valla imkanım :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reactive Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 kablo netmi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 kablo ama ilk defa görüyom yani[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 görmemişin kablosu olmuş heh[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 ya benim değilki zaten çalıştığım cafeninde yinede yani oyun demosunu 1 dk sürmedi indirmek[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 o cafenin bağlantısı kaç kb[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Fiziksel olarak 1mb saniye gibi hızlara çıkabiliyorsun o nedenle o kadar da ciddi bir rakam değil, uncap ettiğim zaman snn sunucularından 980k/sn ile dl yapıyordum.. yani modemin kısıtlanmasa zaten çıkacak o rakamlara..[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 980 e cikamadim da 2001 de 750 lerle cekmistim aaah ciscooooo[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 valla ben ilk defa böyle gördümde ondan şey ettim demekki bende bişi ler var baksana mb lerden bahsediyonuz *hemen telefona sarılır ve 444 00 44 ü arar * *alo kardeşim nebu millet mb lerden bahsediyo biz daha kb yi aşamadık çabuk bağlantıyı yükseltin *[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 biz de zamanında snnden cekerdik ucuk hızlarla.. hatta sırf bizim icin oraya E1 baglantı hızıyla ... sn falan yazmıslardı :) daha önceden sadece 56K,cable vs vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 ne güzel ne güzel.. insanlar 1kaç megabytela çekiyor.. birazdan biri, ben var ya ben, 100mb/sn ile çektim derse şaşırmıycam.. max 16 kb görüyoruz biz de anca.. 1 kb/sn ortalamayla çekerse birşeyi seviniyoruz. vay garibanım benim.. ah ahh. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 09 July 2003 18:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Elinizdekiyle sevinmesini bilin. birkaç gün öncesini unutmayın. :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Yine Büyük Konuştun be Absolut abi evet 3 hafta önce 1 şarkı için 2 gün beklemiştim :) [hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates [Bu mesaj kermit_frog tarafından 09 July 2003 18:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reactive Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 walla bende dial in kralı var 8kb+ görmedim bugüne kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Ben 2mb/sn gordum oda pcnet cd sinden hdd ye dosya transfer ederkendi :D[hline]What does not kill,makes stronger. ------------------------ DARK AGE OF CAMELOT | Kay | Thanatos Deadsoul | Inconnu Necromancer | 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 büyük başarı, ne diyim. bana ne cdden hddye hızdan. benim de harrddisk 120 gb, 7200 rpm.. 10 gblık dosyayı bir yerden bir yere 1 saniyeden kısa sürede çekiyor hıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 said: thanatos, 09 July 2003 20:31 tarihinde demiş ki: Ben 2mb/sn gordum oda pcnet cd sinden hdd ye dosya transfer ederkendi :D[hline]What does not kill,makes stronger. ------------------------ DARK AGE OF CAMELOT | Kay | Thanatos Deadsoul | Inconnu Necromancer | 5 zmaeuhafuhsduıha abi 1mb nedir ya 10 dakkada 1 tek cd lik oyun indirirsin ki bu cd ciye gitme zamanından kısa dasasd[hline] ICQ:50010400 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 boccob hangi akla hizmetle scsı alırsın ?? he işyerindeyim burdaki makine felan öyle dersen oke bu arada babamların fabrikası fiberoptik çekecekmiş 3 ay içinde siz o zaman görürsünüz hızı ehe oradan paticik'e el sallarım :d[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Solonor, 09 July 2003 20:40 tarihinde demiş ki: önemli olan boyu değil işlevi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 valla ben universitede cafede aksam 7 gibi 750kb/sec la çekmiştim süper bi duyguydu :) hatat bi anda internetten sogudum :) ne bilem download etme zevki kalmadı pc de bişi açıyo gibidi ehehe[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Gallery=1 // 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 okulumun bağlantısını özlüyorum yaaaa. 100 bilgisayar olmasına rağmen 80 kbs çekiyordu nasıl seviniyorduk. Depodaki bilgisayar arcade makinasına dönmüştü. (BLaQ bilir o zamanları) Bu arada sınırlandırıcı sökülünce bırakın 1mbs yi 10mbs ile çekiyorlarmış. Bir zamanlar sökme işlerini para karşılığı yapanlar vardı. (CS serverında muhabbeti geçmişti) SNN de bundan bahsetmiştim (adminde bu işin işindeydi) beni banlamışlardı 3 aylığına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar