Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Ayol baygınlık geldi pembe tavşanlı mmorpg lerden. Yokmu şöyle paralı düzgün ciddi bir mmorpg[signature][hline]Düdüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 mmorpg varda para yok :) para olsa ilk oynayacağım oyunlar swg veya wow olurdu. yada oturur d&d'yi beklerdim.[signature][hline]gecesiz gece lambası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Alien & Predator oynarken yaşadığım gerilimi vercek bir mmorpg varsa hemen söyleyin, tereddüt etmeyin[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 düzgün ciddi mmorpg olarak daoc, swg, wow var. ha yok, wow'un o matrak yapısını bile sevmiyorsan, knight online, mu online, lineage 2 felan oynayabilirsin :-P korku oyunu gibi olsun diyorsan, valla bir fikrim yok o konuyla ilgili :)[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bone tarafından 20 Ağustos 2005 07:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Dark age of camelot oynuyorum şu anda zaten ama istediğimi vermiyor. Mu online ın grafikleri imdaaaaaat diyip kaçasımı getiriyor. KO aynı şekilde. WoW un o pastel dünyası da fazla cezetmedi. Şöyle FR de yada ME de geçen ciddi pvp si güzel bir oyun gelsede oynasak[signature][hline]Düdüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Guild Wars olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 KO güzel oyundur laf istemeyis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: Aware3, 20 Ağustos 2005 10:27 tarihinde demiş ki: KO güzel oyundur laf istemeyis (Bendede laf artmıştı.)KO çok cansıkıcı yani cansıkıcı hiçbirşey olmuyor.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 KO oyunlar arasında en ezigi affedersiniz ama... Rose bile daha eğlenceli...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Christoph_Vassel, 13 Ağustos 2005 09:44 tarihinde demiş ki: koreliler ve japonlular uzaylı..ben 1-2 senedir kesinlikle inanıyorum artık.. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Dev kesınlıkle katılıom(KO ve dier konuda) sana bende sole korkunc bır mmo istiom aslında sole Hell de flm gecsın bızde class lar flm dıelım tamer olmayızda Pit Lord flm oluruz ole imp ler tame ederız bnm cnm ole bısı istio:D[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Yok öyle değil. Atmosfer olsun biraz yani. Dungeonda 999999 tane yaratık kesmek değilde lan bişey mi var havasında olsak aaah ah[signature][hline]Düdüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Zeytin .. Meşalelerimiz alsak Zindanlara yürüsek .. Gizemli yaratıklar bulsak .. ah ah yokki öyle bi oyun :( ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Offff evet.Böyle o zindan tozlu olduğunu,binlerce yıldır kimsenin giremediğini hissettirse. Karşına ne çıkabileceği konusunda hiçbir fikrin olmasa. Dragon dediğinin sadece yüksek level yaratık değil.Korkulan efsanevi şeyler olduğu bir dünya...[signature][hline]Düdüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 amerikalı ve avrupalı mmorpg oyuncuları yaş ortalaması 14 fln ise bu dediiğiniz 3-6 sene sonra olur gibime geliyor :)[signature][hline]Bıktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Nedenki? Benim gibi bir çok oyuncu vardır böyle bir oyun isteyen bence. Sadece biraz daha farklı oyuncu kitlesi gerekiyor[signature][hline]Düdüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 kal online tavsiye ederim.[signature][hline]doğar güneş ardından tepelerin, elveda vakti geldi teletabilerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 korkunç diyorsan KO oyna cidden korkunç ötesi bir oyun o_O[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Evet korkunç. Çoluk çocuk ego peşinde hackler. PvE den ibaret bir oynanış. Yok uyku yok bana bu gece :P[signature][hline]Düdüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: Tyrande, 20 Ağustos 2005 22:27 tarihinde demiş ki: kal online tavsiye ederim. ücretlimi ?[signature][hline]Düdüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 http://www.kalonline.com/ herkese tavsiye ederim güzel bir oyun.offical[signature][hline]doğar güneş ardından tepelerin, elveda vakti geldi teletabilerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Kusura bakmada ücretsiz oyunlar fazla sarmıyor beni :/[signature][hline]Düdüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 hmm pek yok ya wow diyecemde wow da en büyük korku ninjalar :-p neyse okullarda açılıyor yeni online oyun arayışına son vermek lazım benim için...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 WoW da sarmadı hiç :([signature][hline]Düdüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Tyrende nası bı oyun bu kal gzl bısee benzıo da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar