Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

5318008

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
fastreload, 25 Ağustos 2005 02:42 tarihinde demiş ki:
5318008

yapmayın boyle şeyler gece gece plss[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Mesaj tarihi:
said:
MartinLGore, 25 Ağustos 2005 02:43 tarihinde demiş ki:
1837837nin 7 segment hesap makinesi ekranlarinda tersten leblebi olarak okundugu gibi 5318008 de tersten memeler, gogusler anlamina gelen boobies seklinde okunur. bu da sadece yurdum insaninin degil amerikalinin da mal olabilecegine isarettir.

from ekşisözlük

bok ben kendiniz bulun dedim:) ühü.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Mesaj tarihi:
bu arada hemen baktım tanısma sitesi fln mı die böle site var gerçekten ve Martinlgore'nin dediği şeyin aynısı sonucuna vardm...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Mesaj tarihi:
said:
MartinLGore, 25 Ağustos 2005 02:43 tarihinde demiş ki:
1837837nin 7 segment hesap makinesi ekranlarinda tersten leblebi olarak okundugu gibi 5318008 de tersten memeler, gogusler anlamina gelen boobies seklinde okunur. bu da sadece yurdum insaninin degil amerikalinin da mal olabilecegine isarettir.

from ekşisözlük

oha abi harbi oha artıok bu ekşi sozluk haddini aştı, benim aklım almamaya başladı bunu
  • Yeni Oluştur...