jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~14@nvid~615506,00.asp bugün istanbulda demiş ama bilemiorum :)[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 gelip GS formasını giymeden inanamam :) o derece guvenim yok yonetime :)[signature][hline]"Bana bu imzayı bulduğu için Karpuz abime sonsuz teşekkürlerimi sunarım" Msn l Mail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 En son bıraktığımda o adam gs'den o kadar çok şey istemişti ki (tek taraflı fesh hakkı falan) istemediği bi tek şey kalmıştı, onu da vermemişlerdir umarım, yoksa yoksa verdiler mi? :D Şaka bi yana GS'ye gelirse tam şenlik bi ligimiz olur, düşünsenize bi yanda kily, iliç, diğer yanda ailton, kleberson, ötede appiah, alex, anelka. Daha ne olsun![signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 @hellspe +123456[signature][hline]when he reigns all was stopped... reignman rulezzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 % 90 olmuş galıba[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Valla Gsye ınanmam ben ya..Ikı dunyaca unlu yıldız dıye Bratu Petre gelmıstı..Kıllynın ınsallah gonzalesıde gelır ..:)[signature][hline]MetallicaTurkeyForum Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 gelip imzayı atacak yoksa kolpadır,inanmam.1-2 hafta önce pires çarşamba günü buradaydı...[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 4* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Killy Gonzales iyi adam ama GS'nin ne kadar ihtiyacı olan bir mevki tartışılır.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 cheester +1 walla ben de inanamam gelip gün yüzüyle görmeden[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 yüzümde bi tebessüm oluştu bi anda. inşallah doğrudur[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 İmza törenini görmeden inanmam tvde. Ha gelse de iyi olur da, tek taraflı fesh hakkı falan vermedik inşallah adama...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 pazarlik masasine oturacakmisiz daha. kaynak:webaslan.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 inşallah gelir.[signature][hline]Ardhath Sevdiğimi başkalarıyla, göreceksem eğer kör olsun bu gözler göremeyeyim bir daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 gelmesın ya altan var onun yerınde iş yapar o 1 hafta kotu oynadı dıe adam mı alınıcak,hemde eger soyledıgınız sartar dogruysa 1 fıyasko olur.adam gelır ve elını kolunu salllaya sallaya gıder.[signature][hline]Karayollarında değil senin kollarında öleyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bence altanın sol en solda oynatılması pek fayda sağlamaz. iki ayağınıda kullanabiliyor. killy solda altan biraz daha içte oynar.hasan sağda oynuyor zaten.ortada iliç necati hakan önde. ki şu var Ayhan'da sakatlanmadan çok güzel oynuyordu.[signature][hline]Ardhath Sevdiğimi başkalarıyla, göreceksem eğer kör olsun bu gözler göremeyeyim bir daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 kily nin hayranıydım bikaç sene önce.. hala sempati duyarım fenerliyim ama yine de gelsin türkiye liginin tanınması açısından..[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Gelirse süper olur ya.Allahım 1 kere de şu yönetim düzgün bi iş yapsın[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Gs hergün birine kanca tkaıyo birinin işini bitiriyo zaten.. Ne zaman gerçek bir transfer görebilicez acaba?[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 kily bu akşamki maç için listeye konmamış.. bu arada bu akşamki shaktar-inter maçı 21:00da starda.. tolga seyhan da var.[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 oh cok iyi oldu soyledigin aksam napicam diye kara kara dusunuyodum, haydi shaktar![signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Isallah GS aradigi yildizi bulur. Ama Killy sakat makat dikis tutmaz dioalrdi ama hayırlısı.[signature][hline] a.k.a Burningred Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Bir FB li olarak GS'nin Kily i almasına çok ama çok sevinirim. Geçmişinde bukadar kronik sakatlığı olan elde patlama riski olan bir futbolcunun rakip takıma gelmesi bizim için bir avantajdır tabiki.. Ancak bir Türk olarak GS ye gelmesini istemem verilen paraların yazık olma riski çok fazla. Ha para veriliyormu ki de denebilir oda ayrı bir görüştür.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Herkes GS de vallahi. Pires alındı... Kily de gelirse güzel olur baya iyi olucak kadro. İnsallah diyoruz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Kily'nın gelıcegıne pek ınanmıyorum da gelırse yanı epey iyi bi oyuncu guzel Arjantin ruzgarları estırebılır ama sonrasını bılmem taraftar da alır onu baştacı yapar[signature][hline]Self control; Breaks down..!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 obaa gelsin gelsin. kazanan tr olur[signature][hline]happy to stay at the club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar