Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kontür lutfen

Dreamer

Öne çıkan mesajlar

said:
Horrible, 25 Ağustos 2005 02:06 tarihinde demiş ki:
nası güvenipte telefon numaranı yazdın ben ona şaştım...enteresan :hmm:
bunu yazıcagına bana 5 kntur at daha iyi yapmıs olursun ya[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
Sosyal ağlarda paylaş

en azından 1 kac kişi 5 kntur atarsa süper olur demiştim[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jester, 25 Ağustos 2005 02:08 tarihinde demiş ki:
270 kontorum var mesajlarım da beleş ama yollamıcam.
nıahh.

sağol[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dreamer, 25 Ağustos 2005 02:06 tarihinde demiş ki:
said:
Horrible, 25 Ağustos 2005 02:06 tarihinde demiş ki:
nası güvenipte telefon numaranı yazdın ben ona şaştım...enteresan :hmm:
bunu yazıcagına bana 5 kntur at daha iyi yapmıs olursun ya

tanımadığım birine telefon numaramı verecek kdr saf değilim...
Ayrıca avea kullanıorum turkcell deil :)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
''yılmaz bekçisidir yıkık kulübemin, dostum (luk)...''
Sosyal ağlarda paylaş

cumhur onatın istediğin numaradna mesaj atma hedesi varkende böyle bir topic açılmıştı, 2264 den mesaj yollamıştım açan arkadaşa

''illegal yollarla insanlardan kontor transfer ettiğiniz için hattınız xx.xx.xxxx tarihinde bloke edilmiştir. TURKCELL'' o program olsa çekeceğin vardı benden.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

bu kadar okuzluk yapa biliyorlar neyse elbet size bir gün muhtac olucaksınız o zaman ben ne yapıcam tabi orası beli değil!!![signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Sosyal ağlarda paylaş

@horrible ben bu konuda muhtac olucaksın demedim ki bir konuda olucaksın dedim neyse zaten bende hata sizin gibi insanlardan istemek hata iyi geceler. Dvm etmezse sevinirim konu[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Sosyal ağlarda paylaş

oha bide bizi suçlu duruma düşürdü lol.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dreamer, 25 Ağustos 2005 02:15 tarihinde demiş ki:
bu kadar okuzluk yapa biliyorlar neyse elbet size bir gün muhtac olucaksınız o zaman ben ne yapıcam tabi orası beli değil!!!

şimdi bı kez senın böle bi topic acman yanlıs benım bıldıım kadarıyla patıde böle olaylar sevılmezdı ayrıca devlet memurumusun sana bı ısımız düşecek valla kontur herkese lazım benımde konturum yok ama kımseden istemıorum ayrıca konturumde arkadaslarıma yollamaktan bıttı[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...