Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Horrible, 25 Ağustos 2005 02:06 tarihinde demiş ki: nası güvenipte telefon numaranı yazdın ben ona şaştım...enteresan :hmm: bunu yazıcagına bana 5 kntur at daha iyi yapmıs olursun ya[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Dreamer, 25 Ağustos 2005 02:04 tarihinde demiş ki: ALLAH RIZASI İÇİN KNTUR YAA 5 TANE yollamıslar ya daha ne istiorsun?[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 en azından 1 kac kişi 5 kntur atarsa süper olur demiştim[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 270 kontorum var mesajlarım da beleş ama yollamıcam. nıahh.[signature][hline]So weak, so hollow-minded the primat flock responds the jester race submits Live In Flames.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Jester, 25 Ağustos 2005 02:08 tarihinde demiş ki: 270 kontorum var mesajlarım da beleş ama yollamıcam. nıahh. sağol[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Dreamer, 25 Ağustos 2005 02:06 tarihinde demiş ki: said: Horrible, 25 Ağustos 2005 02:06 tarihinde demiş ki: nası güvenipte telefon numaranı yazdın ben ona şaştım...enteresan :hmm: bunu yazıcagına bana 5 kntur at daha iyi yapmıs olursun ya tanımadığım birine telefon numaramı verecek kdr saf değilim... Ayrıca avea kullanıorum turkcell deil :)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' ''yılmaz bekçisidir yıkık kulübemin, dostum (luk)...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 sen mümkünse yok ol ya , trcll in yüzde 52 si bende olsa yollamam [Bu mesaj Othranx tarafından 25 Ağustos 2005 02:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 cozuntunuz ya saguln walla[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 cumhur onatın istediğin numaradna mesaj atma hedesi varkende böyle bir topic açılmıştı, 2264 den mesaj yollamıştım açan arkadaşa ''illegal yollarla insanlardan kontor transfer ettiğiniz için hattınız xx.xx.xxxx tarihinde bloke edilmiştir. TURKCELL'' o program olsa çekeceğin vardı benden.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 5 kontör için 50 küsur post atılmış yani ne diyim .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Fotoçopladım Aşk'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 adama 5 kontör yetmiyo ku[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 bu kadar okuzluk yapa biliyorlar neyse elbet size bir gün muhtac olucaksınız o zaman ben ne yapıcam tabi orası beli değil!!![signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 webmesajcell diye var sanki o yoksa www.cellebrum.com var falan[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 @Dreamer biz gelip buraya kontor atın böhühühü yazmicaz...O yüzden bişey yapamican ;)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' ''yılmaz bekçisidir yıkık kulübemin, dostum (luk)...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 kız arkadaşınla mesajlaşmıcan mı, ondan istesene direk[signature][hline]So weak, so hollow-minded the primat flock responds the jester race submits Live In Flames.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 @horrible ben bu konuda muhtac olucaksın demedim ki bir konuda olucaksın dedim neyse zaten bende hata sizin gibi insanlardan istemek hata iyi geceler. Dvm etmezse sevinirim konu[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 oha bide bizi suçlu duruma düşürdü lol.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 İhtilal olunca bizi hapse atacakmış.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 İYİ GECELER DREAMER. BYES JNM .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Fotoçopladım Aşk'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Atmadın işte suçlusun! Şurda 5 kontür istiyoruz! Bi veremediniz? Kaç senedir tanıyorum sizi şurda para istesem havale yapmak durumundasınız? [spo1=hmmm]lol hülan![/spo][signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Galaksinin en deneyimsiz Bounty Hunter'ı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Dreamer, 25 Ağustos 2005 02:15 tarihinde demiş ki: bu kadar okuzluk yapa biliyorlar neyse elbet size bir gün muhtac olucaksınız o zaman ben ne yapıcam tabi orası beli değil!!! şimdi bı kez senın böle bi topic acman yanlıs benım bıldıım kadarıyla patıde böle olaylar sevılmezdı ayrıca devlet memurumusun sana bı ısımız düşecek valla kontur herkese lazım benımde konturum yok ama kımseden istemıorum ayrıca konturumde arkadaslarıma yollamaktan bıttı[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Taşıma suyle değirmen dönmez.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 İki gönül bir olunca samanlık seyran olur.. (olmadı galiba)[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** [Bu mesaj MartinLGore tarafından 25 Ağustos 2005 02:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Voys, 25 Ağustos 2005 02:19 tarihinde demiş ki: oha bide bizi suçlu duruma düşürdü lol. yavuz hırsız ev sahibinin telefonunu bırakır, kontorleri boşaltır hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 kontör bizdeni vardı sanki turkcell'in.. :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar