Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kontür lutfen

Dreamer

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar lütfen acil kntr lazım dısarıya cıkamıyorum 5 kntur atsanız yeter soyle 4 5 kısı atsa yeter anlıaycagınızz lutfen 05352148473 tesekkürler[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
Sosyal ağlarda paylaş

Fake terörü daha yeni bitti tel numaranı buraya yazman sağlıklı olmayabilir.[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.

Fotoçopladım Aşk'ı
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zephyros, 25 Ağustos 2005 01:29 tarihinde demiş ki:
ohannes olm manyak mısın editle sunu online olanlara pmden mesaj at lol sora hattı değiştirmek zorunda kalcan

pff ne olcauk ya neyse güven meselesi[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
Sosyal ağlarda paylaş

Burdaki 1000den fazla kullanıcı ve arada sıra tur atan fakelere güveniyorsan senin saflığından şüphe ederim . Turkcellde kontör yok valla telsimden tcell'e yapsınlar atarım heh .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.

Fotoçopladım Aşk'ı
Sosyal ağlarda paylaş

yaw atacaktım tam tel. şarj bitti şimdi şarj aletide diğer odada orada annem uyuyo ışığı falan açmam gerek..uzun iş..
kusura bakma ya.. nese diğer online arkadaşlar bana kargo ile şarj aleti yolarlarsa bende şarja takar yollarım..[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9...
Sosyal ağlarda paylaş

Soylemiyim diyordum hadi tutamadim kendimi..
Mantar, bu arkadas diger forumlarda falan cok unlu, ayda 1000 ila 2000 arasi kontor yapiomus. Banlandi zaten bircok forumdan.

EDIT: Ya Dreamer'a ozel mesaj atmistim ama gec ulasti galiba. :)
Ustte yazdiklarimin hicbir gerceklik payi yoktur, tamamen SAKA amaclidir.
Ne saka ama, essek sakasi. :-P[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services]
FILES.GEN.TR [New File Center]

[Bu mesaj Crane tarafından 25 Ağustos 2005 01:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Crane, 25 Ağustos 2005 01:37 tarihinde demiş ki:
Soylemiyim diyordum hadi tutamadim kendimi..
Mantar, bu arkadas diger forumlarda falan cok unlu, ayda 1000 ila 2000 arasi kontor yapiomus. Banlandi zaten bircok forumdan.

sen ne diyorsun ya allahım manyakmısın sen sadece kız arkadasıma msj atmak ıstedım allahtan bır kız arkadasım oldu yani cok saolun insalık olmemiş diyorlar birdeEdit :D sert cıktım sanırım neyse güzel zamanlama walla kafayı yiyecektim LoL :[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.

[Bu mesaj Dreamer tarafından 25 Ağustos 2005 01:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Kntur atın ya allahınızı lutfen hala ıhtıyacım var walla anlayın ya[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Sosyal ağlarda paylaş

tesekkür ederim fazla zaten sende isteyemem.. ama öbür arkadslarda sanırım atmayacaklar anladıgım kadrıyla malesef kızla boyle kaldık 2 msj gerısı gelmıyor :((([signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...