cenin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Ya anlamıyormusun bu tip şeylerden hoşlanmıyoruz ve İ S T E M İ Y O R U Z umarım yeterince açıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Kara mizah in yaninda korkunc olan birseylerde yok. Bu arada heralde aktif bir uye olarak rekor bendedir 1999 yilinda uye oldugumu dusunursek o gunden bu gune attigim 1250 civari mesaj ile aktif uyeler arasindaki en pasif uye benim galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 6 gunde 500 mesaj, acılan topic ortada.. kimse bişey demiyor.[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: gellidus, 24 Ağustos 2005 15:19 tarihinde demiş ki: Kara mizah in yaninda korkunc olan birseylerde yok. Bu arada heralde aktif bir uye olarak rekor bendedir 1999 yilinda uye oldugumu dusunursek o gunden bu gune attigim 1250 civari mesaj ile aktif uyeler arasindaki en pasif uye benim galiba :D sana pasif pati ünvanı verilsin yav :-p[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: gellidus, 24 Ağustos 2005 15:19 tarihinde demiş ki: Bu arada heralde aktif bir uye olarak rekor bendedir 1999 yilinda uye oldugumu dusunursek o gunden bu gune attigim 1250 civari mesaj ile aktif uyeler arasindaki en pasif uye benim galiba :D 1999 ? 2001 de gözükmüyormusun ayrıca pati 1999 yılında yoktu hatırladığım kadarıyla...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Dev de 99 da üye oldugu icin biliyor.arkadas olun siz en iyisi.[signature][hline]shinsetsu desu.. Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Şimdi hoperlörün sesini bir açıver:) said: cenin, 24 Ağustos 2005 15:19 tarihinde demiş ki: Ya anlamıyormusun bu tip şeylerden hoşlanmıyoruz ve İ S T E M İ Y O R U Z umarım yeterince açıktır. [signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Galaksinin en deneyimsiz Bounty Hunter'ı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: gellidus, 24 Ağustos 2005 15:19 tarihinde demiş ki: o gunden bu gune attigim 1250 civari mesaj ile aktif uyeler arasindaki en pasif uye benim galiba dashersw var benim bildiğim (bir kere üyelik açıp bir daha uğramayanlar hariç) ara sıra başını çıkartıyor, görünce seviniyoruz :)[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 bone açıklamalar yanlı$, terss.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Apache, 24 Ağustos 2005 15:52 tarihinde demiş ki: Dev de 99 da üye oldugu icin biliyor.arkadas olun siz en iyisi. hehe bi kere o bi yanlış anlaşılmaydı... *!kıvırrrr kıvırrrr yukardaannn aşağıdaannnn*[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... [Bu mesaj Dev tarafından 24 Ağustos 2005 16:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 *!Aha kafası yarıldı*[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Tyrande, 24 Ağustos 2005 14:24 tarihinde demiş ki: hayırlı olsun,nasıl rütbe alınca degistimi biseyler.. post kasmak nedir anlam veremiyorum..Sanki rütbe sistemi kalksa bosalcak forumlar bunu diyen insanin 6 gunde 400 kusur postu var lol...[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paticikte kaçıncı bu BÖEH diyen "şakalar"... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Tyrande kusura bakma ama senin gibilerin zihniyetinden nefret ediyorum. İçimden öyle geliyor. İki günde daha 200 mü neydin ya...[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... [Bu mesaj Mantar tarafından 24 Ağustos 2005 23:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boenx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ne odası ya[signature][hline]Bir insana değerinden fazla değer verirsen... Ya onu kaybedersin Ya da kendini mahvedersin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 hakkaten ost kasınca ne oluyor diyipte günde 100 post atmak.. bunun counterına reset atmak lazım[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Yok reset atarsak sıfırdan başlar kasmaya.[signature][hline]By The Hammer of Moradin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 nufüs kağıdı sonradan çıkmış diyarbakırlı o[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar