Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 haftalığına karşı cins olsaydınız?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hayır hayır kesinlikle 1 haftalığına da 1 dakikalığına da olsa karşı cinsten bir insan olmak istemiyorum.
hayıııııııııııııııır!

:)[signature][hline]dergi ve çizgi roman paylaşımı için
www.oldmags.info
Mesaj tarihi:
Kadınları anlamaya çalışırdım ama bunu yapmak için bir hafta yetmez 1 ay gerekir herhalde[signature][hline]Double, double, toil, and trouble
Fire burn and caldron bubble
Mesaj tarihi:
bu iş "being john malkovich" gibin olmuş hehe orda deneyen biri biseksüel olduğuna inanmaya başlıyodu uehahha[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Mesaj tarihi:
Fahişe olur para kazanırdım.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim
pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki:
EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ.
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 24 Ağustos 2005 03:03 tarihinde demiş ki:
Kesin adet döneminde olup asabiyet yapardım hehe.

Muahah!
Tırsardım! 1hafta boyunca telefona çıkamazdım. Erkek kıyafetleriye gezen, bakımsız, çarpık yürüyüşlü bir kadın olmak durumunda kalırdırdım! Temel ihtiyaçları gidermek için devasa bir alışveriş listesi hazırlamam gerekirdi. En basitinden cup size hesabı yapmam gerekir! Göğüslerim küçük olursa kompleks yapardım :P
Boş ver, ben iyiyim böyle..[signature][hline]MONO(b)LOG

[Bu mesaj dasaaa tarafından 24 Ağustos 2005 11:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Harbiden göğüs sorunu var ya yaaa ayağımda şu damarlar çıkar iğrenç bacaklarım olusa ve etek giyemezsem yok kız olmak sorunlu hem bizde koruma olarak kıl var kışın sıcak tutuyor.[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
www.fmturk.net
17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi.

[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i][b]
Mesaj tarihi:
HAHA!ben birüsür kız arkadaş edinip onlarda kalırdım sonra onların fotolarını cekip erkek olunca şantajj yapardım.Ne kadar sapıgım dimi![signature][hline]burning legion * nightelf rogue * the wicked priests
Mesaj tarihi:
patide vermeye meraklı ne cok ınsan varmıs

kız olsam maca gıder,damsız barlara gırmenın tadını fln cıkartırdım

sonra dedıkodu yapardım 1 haftanın 4 günü,sacımı basımı yapıcam dıye ayrı ayrı trıplere gırer,mal mal seylere aglar zırlardım.erkek olmak zor zanaat :)[signature][hline]shinsetsu desu..
Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild
Mesaj tarihi:
said:
MartinLGore, 24 Ağustos 2005 00:38 tarihinde demiş ki:
En zevk aldığım noktaları tesbit eder normale döndüğümde uygulardım karşı cinse..

+1[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında...
Mesaj tarihi:
said:
Alexi_Septimus, 24 Ağustos 2005 01:04 tarihinde demiş ki:
:))))))))))))))))))))))))))9999999999999999999999999dokuzdokuzdokuzdokuz

lmao

püskürdüm ekrana.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
Mesaj tarihi:
said:
evilflame, 24 Ağustos 2005 12:51 tarihinde demiş ki:
said:
Apache, 24 Ağustos 2005 12:35 tarihinde demiş ki:
patide vermeye meraklı ne cok ınsan varmıs

hadsudsahasd :D

lol

*biter*[signature][hline]>>> Chemical Danger <<<
  • Yeni Oluştur...