DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 gösterirdim ama elletmezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightCrawler Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 hayır hayır kesinlikle 1 haftalığına da 1 dakikalığına da olsa karşı cinsten bir insan olmak istemiyorum. hayıııııııııııııııır! :)[signature][hline]dergi ve çizgi roman paylaşımı için www.oldmags.info Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Güzel bi karşı cins olacağınızı nerden biliyosunuz :-p Ben iğrenç bişey olurdum kesin :-p[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Kadınları anlamaya çalışırdım ama bunu yapmak için bir hafta yetmez 1 ay gerekir herhalde[signature][hline]Double, double, toil, and trouble Fire burn and caldron bubble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 bu iş "being john malkovich" gibin olmuş hehe orda deneyen biri biseksüel olduğuna inanmaya başlıyodu uehahha[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Çırıl çıplak taksimde koşardım o_O[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Fahişe olur para kazanırdım.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Absolut, 24 Ağustos 2005 03:03 tarihinde demiş ki: Kesin adet döneminde olup asabiyet yapardım hehe. Muahah! Tırsardım! 1hafta boyunca telefona çıkamazdım. Erkek kıyafetleriye gezen, bakımsız, çarpık yürüyüşlü bir kadın olmak durumunda kalırdırdım! Temel ihtiyaçları gidermek için devasa bir alışveriş listesi hazırlamam gerekirdi. En basitinden cup size hesabı yapmam gerekir! Göğüslerim küçük olursa kompleks yapardım :P Boş ver, ben iyiyim böyle..[signature][hline]MONO(b)LOG [Bu mesaj dasaaa tarafından 24 Ağustos 2005 11:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Harbiden göğüs sorunu var ya yaaa ayağımda şu damarlar çıkar iğrenç bacaklarım olusa ve etek giyemezsem yok kız olmak sorunlu hem bizde koruma olarak kıl var kışın sıcak tutuyor.[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 1.87 bounda bi kız olmak istemezdm :)[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Ben napcam boyum 1 96 :D hiç bi türkle çıkamazdım sanırım :P[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Sen de potanın perilerine katılırsın ehehe[signature][hline]Double, double, toil, and trouble Fire burn and caldron bubble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 HAHA!ben birüsür kız arkadaş edinip onlarda kalırdım sonra onların fotolarını cekip erkek olunca şantajj yapardım.Ne kadar sapıgım dimi![signature][hline]burning legion * nightelf rogue * the wicked priests Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 patide vermeye meraklı ne cok ınsan varmıs kız olsam maca gıder,damsız barlara gırmenın tadını fln cıkartırdım sonra dedıkodu yapardım 1 haftanın 4 günü,sacımı basımı yapıcam dıye ayrı ayrı trıplere gırer,mal mal seylere aglar zırlardım.erkek olmak zor zanaat :)[signature][hline]shinsetsu desu.. Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilflame Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Apache, 24 Ağustos 2005 12:35 tarihinde demiş ki: patide vermeye meraklı ne cok ınsan varmıs hadsudsahasd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bpowder Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 1 haftalına kıs olsam kendimi eve kapatırdım neden dersenis kesin irenç bi kıs olurdum da ondan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: MartinLGore, 24 Ağustos 2005 00:38 tarihinde demiş ki: En zevk aldığım noktaları tesbit eder normale döndüğümde uygulardım karşı cinse.. +1[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 içten çökertirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 garibanlari sevindirirdim[signature][hline]Ehli keyif mekan : Webkeyfi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ben kız olmaktan memnunum yaa.alımıyım erkek olmayı=)[signature][hline]kuru bir pantolon ile balık tutulmaz...(cervantes) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Alexi_Septimus, 24 Ağustos 2005 01:04 tarihinde demiş ki: :))))))))))))))))))))))))))9999999999999999999999999dokuzdokuzdokuzdokuz lmao püskürdüm ekrana.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Apache, 24 Ağustos 2005 12:35 tarihinde demiş ki: patide vermeye meraklı ne cok ınsan varmıs hahahah en anlamlı mesaj bu olmuş.[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 herkese verirdim :D[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: arina, 24 Ağustos 2005 13:49 tarihinde demiş ki: ben kız olmaktan memnunum yaa.alımıyım erkek olmayı=) Arian diye okudum ismi şaşırdım ilk başta :)[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasonnde Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: evilflame, 24 Ağustos 2005 12:51 tarihinde demiş ki: said: Apache, 24 Ağustos 2005 12:35 tarihinde demiş ki: patide vermeye meraklı ne cok ınsan varmıs hadsudsahasd :D lol *biter*[signature][hline]>>> Chemical Danger <<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar