Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Duvardan zıplayıp çift baret show yapmak istiyorum ama duyduğuma göre tüfek biraz çoşgunmuş[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Ya iyi tabancalr varda biraz pahalılar :D İlk seviyeler biraz yavaş :) Güçlü tabancalar var ama lvl sınırlı işte :D Valla ben Rusty Sword ile geziyorum hala. Iron almadım sadece 1 attack farkı var. Armor aldım yerine :D Kılıç bitiriyor hakkten olayı :D[signature][hline]Because you anger, your heart is in chaos, Because your heart is in chaos, your blade is dulled, You are to weak to defeat me! Eski Solufain'im ben belki tanıyan çıkarsa diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ya ya cant access the server diyo ya da too many players diyo ühühhü[signature][hline]Can düşer, gül düşer, baş düşer ama Bayrak düşmez...-Şeyh Şamil khas changed into LonelyWolf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 VAllaha level 11 Karakterim var Çizerim KEstanenizi. Adam olun :-P sorj ismi :-)[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 oynuyorum nick devhochi hangisine girebilirsem onda oynuyorum... daha level 1im ama iki olucm.[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Christoph_Vassel, 13 Ağustos 2005 09:44 tarihinde demiş ki: koreliler ve japonlular uzaylı..ben 1-2 senedir kesinlikle inanıyorum artık.. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 bende Sawer89 lvl 3 üm ama cok ii oynayamıom[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Kaptım olayı :P 3vs1 oynuoduk tektim adamlar lvl 3 - 4 - 6 ben sadece lvl 3'üm hepsini teker teker aşşa atıodum yada öldürüyordum . Salak lan bunlar . Shield yapıom sonra bi gömüom zaten mefta oluolar.Maç Sonucu 1 - Masteis 560 Exp[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Swordunuz varsa guardda durun normalde adama yaklaşınsa sağ tuşla vurun uçsun yere üşünce çıkarın uzileri saydırın. bide 4-5 kişilik serverlerden sonrası çok laglı.[signature][hline]Alo-matik Pati - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: Sorj, 20 Ağustos 2005 14:10 tarihinde demiş ki: VAllaha level 11 Karakterim var Çizerim KEstanenizi. Adam olun :-P sorj ismi :-) olm senin ifadeni vaktiyle almıştım :D akıllanmadınmı hala ehaue[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ben genelde 3000exp ile falan bitiriyom sheild yaparak dibime gelenin ayaklarına shotgun ile ateş ediyorum sora dagger çekip ben yere düşürüyorum uzi ile devam ediyorum[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ilk defa oynamama ragmen iyi kill yaptım level 5 oldum.ama item alma bölümünden birşey anlamadim çünkü itemler gözükmüyor.bankayı aciyorum birşey yok. bi kombo war ama onu bulamadim.böle kilici ileri doru uzatıyor ve hamle yapio. nickim KenshinONE :D[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 şu lag olayı olmasa manyak oyunda delirtir adamı..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 biz toplanıp lagsız onuyoz işte[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 booomer. bendenizde bağlantı problemi nedeniyle sadece turk lerle oynayabiliyorum.[signature][hline]Muho, Boomer, Gamon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 hangi server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: Chemical, 21 Ağustos 2005 16:03 tarihinde demiş ki: ben genelde 3000exp ile falan bitiriyom sheild yaparak dibime gelenin ayaklarına shotgun ile ateş ediyorum sora dagger çekip ben yere düşürüyorum uzi ile devam ediyorum cidden yapıyo lamer[signature][hline]Alo-matik Pati - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Ya shotgun tavsiye edermisiniz alsak mı? Bi de daggermı katanamı?[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA [Bu mesaj Slat tarafından 23 Ağustos 2005 00:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 shotgun daha iyi. vurması çok zor değil iyi nişan alırsan. Geniş atıyor sanıyorsun ama atmıyor:) Saçmaların yarısı dışarı kaçınca bi boka yaramıyor. Dagger daha iyi bence:).[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: Chemical, 23 Ağustos 2005 00:52 tarihinde demiş ki: shotgun daha iyi. vurması çok zor değil iyi nişan alırsan. Geniş atıyor sanıyorsun ama atmıyor:) Saçmaların yarısı dışarı kaçınca bi boka yaramıyor. Dagger daha iyi bence:). Dagger 10+lvl Gladiator kapışmalarında sevilmiyor ve "No Daggers" başlıklı odalar var. Şahsen bende hoşlanmıyorum. Sword Fight olayının içine ediyor. Orada millet kapışırken kayıp alıyor ve kaçıyorlar eğlenceli değil. Bu arada ilk seviyelerde "ooo Süperim bu gladiator olayında ahuh" diye geziniyorsanız Yeni silahlarını ve zırhlarını çekmiş lvl 10+ adamlar ile karşılaştığınızda şoka hazır olun :D (birde 4+gladiator önermiyorum. Sen adamla 1v1 yaparken dalmalarını geçtim 5v1 durumlarına bile düşebiliyorsun :D[signature][hline]Because you anger, your heart is in chaos, Because your heart is in chaos, your blade is dulled, You are to weak to defeat me! Eski Solufain'im ben belki tanıyan çıkarsa diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Level 10'um chemin klanındayım. Arthur da bizde. Hehe gelin gari...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Christoph_Vassel, 13 Ağustos 2005 09:44 tarihinde demiş ki: koreliler ve japonlular uzaylı..ben 1-2 senedir kesinlikle inanıyorum artık.. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 e artık bi gunz bölümü açılır patiye ha?[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Christoph_Vassel, 13 Ağustos 2005 09:44 tarihinde demiş ki: koreliler ve japonlular uzaylı..ben 1-2 senedir kesinlikle inanıyorum artık.. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Beyler yanlız bişey diyim. Kılıç ile dagger la shifte basılı tutup guard yaparsanız yada durduğunuz yerde özel güç biriktiriyo vurdunuzmu adam hem hafif bayılı hemde yarı hp gidiyo. Shot gun alcağınıza 2 elli magnum alın daha mantıklı.Kafadan vurdunuzmu tek kurşunda yamuluyor level 1 ile 6 arası. [signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... [Bu mesaj Sorj tarafından 23 Ağustos 2005 13:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ya ben kimseyi öldüremiyom lvl 2 oldum sıkıyom kafasına sıkıyom sıkıyom uzile ölmüyo para da biriktirilmez[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting Hergonan, 21 Ağustos 2005 10:39 tarihinde demiş ki: Peki dünyalılar uzaya çıksa napardınız? Hepsi birden böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Sorj onu bende düşündüm ama şu var şimdi.Bi ara revolver kullanıyordum uzaktan çok rahat adamları öldürüyordum fakat Shotgun alınca 2-3 kişi kovalayınca geri zıplarken ateş ediyorum 2side ölüyor.[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 oha yani ne desem boş. adama ateş ediyorsun ediyorsun ediyorsun 10 kere x15 combo çekiyorsun. adam olduğu yerde canlı olarak yaşamaya devam ediyor. dönüyor sana 3 kurşun sıkıyor. pat. ölüyorsun. arrgh iğrenç bi durum. kılıç duelleri ayrı bi rezalet. adam saldırmıyor sanıyorsun, bloğu bırakıp tam saldırcaksın. meğersem adam saldırıyormuş, sen saldırmıyor görsen de damage yiyip duruyorsun orda. taktik gidicem, adam sırtını dönünce bloğu bırakıp saldırcam felan diyorsun. nerdeee. bloğu bıraktığın an ölüyorsun. hoş. bloğu bırakmasan da adam daggerla charge edip öldürüyor. valla sinir oldum bu oyuna. sen kimseyi öldüremiyorsun ama gelen geçen seni iki hamlede öldürüyor.[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar