Alis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 nerden biliorsun diye sormayin biliorum..[signature][hline]Working on Runuo save project; Working on Runui playertile project; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 hmm 1 eylülde mi?[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 tabi 1 eylülde de 256k lar 512k oluyomuş :-o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 gokhaan dediğin doğru ise şimdiden bi kurban kescem[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 sazan sazan sazan sazan ilk sen düştün be arkadaşım. yaparmı telekom bunu sonra kimi sömürecek?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ben dün tv de gördün 256k 49 dan 36ytlye düştüğü yazıyordu. ve telekom reklamıydı.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Nerden bildiğini söylesen ? Yoksa çok mu gizli ? UUuuUUU .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 allah darısını kabloyada gostersın[signature][hline]shinsetsu desu.. Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 hiç sanmıyorum[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Kablonunda düşer inş .. veya min 256k olsun :( ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 kablo çok kıyak olcak yakında. türksata geçti ya artık sırtı yere gelmez kablocuların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 bende adsl kullanicisiyim ama kabloya gececem son duyumlara gore :) yakinda mujdeli haberleri aktaririm :)[signature][hline]Working on Runuo save project; Working on Runui playertile project; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 kabloda ne var[signature][hline]Nova World strikes back as WildNova... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Kablo'da ne yokki.. :-P KabloNet hizmeti ulkemizde verilmeye basladigindan beri kullaniyorum, ilk 1-2 sene cok fazla sorun yasiyorduk ama sonradan hersey duzene oturdu. 1 seneden beri de 4440044'u arama ihtiyacim olmadi bile. Butun internet baglantilarinda oldugu gibi fiyatlardan sikayetciyiz ve hepimizin temennisi fiyatlarin dusmesi ayrica ADSL'deki gibi yuksek baglanti secenekleri de verilmeli.[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 utv ilk hizmet vermeye başladığında aldım ben de. senin tersine ilk sene hiç sorunum olmadı. 900 kb/s download falan yapardık. sonra 256 sonra 192 sonra 128 sonra 64 sonra tekrar 128 oldu. sonra adsl'ye geçtim mutluyum...[signature][hline]paint it black arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ben inanmıyorum bu tarz şeylere. pek çok sitede veya yerde yazıyor. fakat telekomun sitesindeki bilgiler ile uyuşmuyor. düşme veya bir değişiklik yok. kablonet kullanıyorum, gayet memnunum. düşürsünler, rekabet dolayısı ile kablonet'de düşecek elbette :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 walla netim 1 aylığına açılmış ben önemsemiyorum o yüzden fzla..1 aydada cable'ın fiyatları düşemeyeceğine göre.. ama üşse iyi olur tabi..yada hız artışı..lazım yani..eskiden 14kb'sn ye bişi demiyoduk ama..yetmiyo şimdi..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Okullar açılacak diye indirim yapıyorlardır :)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 hız artıyo mu peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bu arada 50 den 34 e mi ne düşecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 soleyin bana dusureyim. icerde adamlarım var huae. santraller benden sorulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverexist Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 sanirim TT'nin kampanyasi gecince 256'lar 512 olacak. AB girme yasalari kapsaminda en du$uk hiz 1024 olmali.[signature][hline]"Better to reign in Hell, than serve in Heaven" John Milton Paradise Lost Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Bu tarz konulara mesaj atmak bile çok anlamsız.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 sen niye attın o zaman[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: neverexist, 23 Ağustos 2005 10:20 tarihinde demiş ki: sanirim TT'nin kampanyasi gecince 256'lar 512 olacak. AB girme yasalari kapsaminda en du$uk hiz 1024 olmali. abovvv 1024 Diyoooooooooooo vıyyyyyyyyy[signature][hline]www.stormuo.com www.msxturks.com Semih a.k.a Cyclone ----------------------------------- Hepimiz ÖLECEZ!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar