Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

+ dmg set mi? %crit set mi? mana/stam agırlıklı set mi? (mage)

Rottweiler

Öne çıkan mesajlar

*+dmg set te crıt sansı nerdeyse hıc yok ama vurulan dmg nerdeyse +200 artıyor.
*crit set te ise crit cok guzel yukselıyor ama stat ve dmg dusuk kalıyor ve ış şansa kalıyor.
*mana stam da ıse guzel statlar oluyor ama ne dmg nede crıt settekı crıt oluyor...

ben ışın ıcınden cıkamadım yardımcı olabılecek ve fıkırlerını paylaşanlara sımdıden tesekkurler.[signature][hline]kasksız uçmak ayıpsa lalettayin inişlerde şiirsel cacıklar amfibiyenlere kavuşur
Sosyal ağlarda paylaş

Soyle desek mesela dıelımki, ben frost / arcane mageim var frost talentlarımda ozellikle +crite verdım. O zaman seti +dmg secerim.

Tam tersını dusun, dielimki talentlarım crit yerıne +dmg vs gibi secımler yaptım. O zamanda +crit set guzel olur die dusunuorum.

mana/stam set icin ise mana set olayına gırersen water specced mage olursun :P[signature][hline]Da Site
Da Blog
BoneSoul - Undead Mage - Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

crit veya dmg işinde hangisi pve hangisi pvp için kasacağını arkadaşlar iyi bilir ama bildiğim ve uyguladığım şu
stam/int pvp için kasılır, en iyisi rank reward settir.
int/spirit pve için kasılır, en iyisi scholo+ubrs+strat'dan çıkar (mavi), mc ve onyxia'dan da en iyi moru çıkar.

çok kimseler vardır int/spirit kasıp bg ye gelen. ama yanlıştır. onların yeri dungeonlardır. stam/int kasan mageler'in de yeri bg dir çünkü onlar da dungeonda takımın hızını çok düşürür.

not: ben oyunda kulaktan dolma bilgilerle int/spirit ve frost kasıp bg'ye gelen ve kafalarını duvalara vuran mageler gördüm ayrıca int/spirit mage'in tek kasacağı item sanan salaklar 8int/8spirit +23dmg itemi 160 altına satıyorlar. Adamları dövesim geliyor bir de üstüne öğren de gel diolar :P[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi
Sosyal ağlarda paylaş

Description:

Arcane / Fire ( 28 a / 23 f ) ==>>> a lot critical, pom, impact, pyroblast, incinerate
Template:

Arcane Talents (28 points)

Improved Arcane Missiles - 5/5 points
Gives you a 100% chance to avoid interruption caused by damage while channeling Arcane Missiles.

Arcane Concentration - 5/5 points
Gives you a 10% chance of entering a Clearcasting state after any damage spell hits a target. The Clearcasting state reduces the mana cost of your next damage spell by 100%.

Evocation - 1/1 points
While channeling this spell, your mana regeneration is active and increased by 1500%. Lasts 8 seconds.

Improved Arcane Explosion - 5/5 points
Reduces the casting time of your Arcane Explosion by 1.5 seconds.

Improved Counterspell - 2/2 points
Gives your Counterspell a 100% chance to silence the target for 4 seconds.

Improved Mana Shield - 2/2 points
Decreases the mana lost per point of damage taken when Mana Shield is active by 20%.

Presence of Mind - 1/1 points
When activated, your next Mage spell with a casting time less than 10 seconds becomes an instant cast spell.

Arcane Mind - 4/4 points
Increases your maximum Mana by 8%.

Arcane Instability - 3/3 points
Increases your spell damage and critical strike chance by 3%.

Frost Talents (0 points)

None

Fire Talents (23 points)

Improved Fireball - 5/5 points
Reduces the casting time of your Fireball by 0.5 seconds.

Ignite - 5/5 points
Your critical strikes from fire damage spells cause the target to burn for an additional 40% of your spell's damage over 4 seconds.

Incinerate - 2/2 points
Increases the critical strike chance of your Fire Blast and Scorch spells by 4%.

Pyroblast - 1/1 points
Hurls an immense fiery boulder that causes 148 to 195 fire damage and an additional 56 damage over 12 seconds.

Flame Throwing - 2/2 points
Increases the range of your fire spells by 6 yards.

Impact - 5/5 points
Gives your fire spells a 10% chance to stun the taget for 2 seconds.

Critical Mass - 3/3 points
Increases the critical strike chance of your fire spells by 6%.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Stat olarak hedefin
3.5k healt
5.5k-6k unbuffed mana

eğer arc power veya frostsan +dmg git
28 arc 23 fire critsen crit git.
Ama mesela elinde +40 üstü veren güzel bir gear yakalarsan onu kap. Ama +10-15 leri takma. Çünkü fire crit build scorch üstünedir. Bu yüzdende +dmg den fazla bonus alamazsın...
Mesela eye of the flame ister crit ister +dmg ol her şekilde gerekli :)
eye of the beast aynı şekilde mesela ister +dmg ister crit ol gerekli. Briarwood frost olursan al ice block malumunuz...
Zaten % 2 veren itemlar geride kaldı.

[Bu mesaj cashar tarafından 22 Ağustos 2005 19:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gangren, 22 Ağustos 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
said:
Goering, 22 Ağustos 2005 18:25 tarihinde demiş ki:
bu build ve dogru +crit itemlerle %25'e yakın crit şansın oluyor

%25?

adamlar rogue criti astı :D heralde damage meterdan fln bakıo ona bakarsan cone of coldda yüzde 60-61 crit gecio.[signature][hline]Shippy
Sosyal ağlarda paylaş

bence yerine gore item giymek lazim. tabi baya masrafli bir is bu. pvpde int stam derim. benim yesil itemlarim hala var ama 3k hp 6.1k buffsiz statim var. arcane mind alsan buna arcane olursan[sonradan frost oldum ben] 7k manan olur. mana shield acip acip eglenirsin :D . obur turlu ben dmg crit gidiyorum. itemlari hazirlamaya calisiyorum su an pahalilar gayet :D[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion.
Alliance. Mage. Invadoria.

Sosyal ağlarda paylaş

mage forumlarında tartışması ve matematiksel hesapları yapıldı. +crit vs. +dmg setler karşılaştırıldığında +dmg toplamda çook daha avantajlı çıkıyor.

en basitinden şöyle hesaplayın. %25 ihtimalle %50 daha fazla damage ne demek? %12.5 ortalama daha fazla damage demek. eğer giydiğiniz +dmg itemlar dpsinizi %12.5 dan fazla arttırıyorsa +dmg seçmek gerekli. ki honor rewardlardan önce +400 dmg set yapılabiliyordu (muhtemelen artık daha fazlası da rahatça yapılır). rank 7 scorch 275 max dmg verir. bu set scrorcha +172 dmg ekler, bu da %62,5 dmg eklemek demek . o da %41 dps artışı demek (ki taban damage olan 233'e göre hesaplanırsa %73,8 dmg eklemiş olur, o da +%49 dan fazla dps eder) %41-49 arası, o da ortalama +%45 dps demek ki aradaki fireblastler ile daha fazla demek..

bir de aynı hesaplamayı toplam damage üzerinden yapmak gerekli. o şekilde yapıldığında da +dmg item daha karlı çıkıyor. fakat bu sadece +dmg ve +crit karşılaştırması. bu seti alırken mana ve hpden vazgeçtiğinizi unutmayın..[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!

Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage
i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kara-anarchy, 22 Ağustos 2005 20:40 tarihinde demiş ki:
coldda dmg fıre da crit derim
oysa ben tam tersi derim. frostta critleriniz %100 ekstra dmg vereceğinden +crit eşyaları kısmen daha albenili olabilir. fakat fire'da +dmg eşyalar critleri aratmayacak, critlerde ise ağzınızın suyunu akıtacaktır.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!

Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage
i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors
Sosyal ağlarda paylaş

Dmg frostta bambaska, zaten crit olayını frost nova yada chill ile yakalıyosunuz(builde göre). crit esyalarımda var cantada ama oncelikle stamina/dmg/crit/int gibi bişey geliyo aklıma frost/arcane için
sahsen 30 frost 21 arcane im 3.3/5.5 buffsız manalife 170+ gibi bi dmg(reed+bot olunca 200 küsür olcak) + crit itemsa 6% veriyo.itemlar rare tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

stam/int hem dungeonlarda hem pvpde tek gecerim. Instancelarda stam>sprit cunku aoe basldiginiz zaman pek tank kavrami kalmioyr devamli olmektense 2500-3k hp ile 4k hp ile deli gibi yasarsiniz nede olsa kullanilabilir mana onemli.

Damage/critik olayina gelince en iyisi cok nadir dusen damage ve critik veren itemlar mesela arcanist boot arcanist leggings gibi. ama lakin ben fire kasicam diyorsaniz tabiki critik kasin nasil olsa damage fazlasi var firein, ama frostsaniz damage critikten daha onemli

sonuc olarak en iyi itemlar damge critik stam ve inti birlikte verebilen itemlar :) ama bunlari toplamak zor cunku magler (her raidde bilyon tane olan) gibi bunlarin pesinde priestler ve locklarda oluyor[signature][hline]remüs---> ezik mage (artik bi warrior bile dovemiyorum herkez olmus mos mos delikanli adam mor giyer mi ha ayip ayip)

Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...