Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Japonca çok zor değilmiş aslında

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bunlar kolpa herhalde, böyle saçma bir şey olacağına inanmam yani. Abuk subuk sembollerini olduğunu hiç sanmıyorum Kanji de[signature][hline]Double, double, toil, and trouble
Fire burn and caldron bubble
Mesaj tarihi:
Bir anda Japon kültürüne olan bütün saygım, evgim, ilgim, alakam yok olma tehlikesi içindeydi, sağol Apache[signature][hline]Double, double, toil, and trouble
Fire burn and caldron bubble
Mesaj tarihi:
Boyle sekillerin oldugunu sanmam. Hemen arastiralim bakalim varmiymis..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired
Sungur - Undead Rogue - Level 60 - Shadowmoon/US
Kadavra - Night Elf Druid - Level 4x - Illiadan/US
Now in Sydney, Australia...
Proud employee of;
Swissotel Sydney
Hilton Sydney
Mesaj tarihi:
Japonlara, onların bu dünya için yaptığı bütün şeylere ve kültürlerine duyduğum saygıyı yemek üzereydim az kala. Araştıralım.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy
Galaksinin en deneyimsiz Bounty Hunter'ı...
Mesaj tarihi:
Yalan arkadaşlar yok böyle şimdi japonların tek kanji(o sembolciklker) ile "I love you" "I adore you" dediği.Çok eski zamanlarda kullanılıyorda sadece kanji bazlı cümleler.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper
Mesaj tarihi:
ahaha japonca öğrenme isteğim bi anda yıkıldı.[signature][hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki:
Sphere bolumunun 2 hafta kadar once atildigi Oyunlar bolumunden Ilgi Alanlari'na alinmasi icin kampanya baslatiyorum, katilanlar bi reply seetsinler suraya.
Baggio, 03 July 2003 19:42 tarihinde demiş ki:
Burasi Scriptsharing bolumu yanliz, UO degil
omer_gnr, 03 July 2003 20:48 tarihinde demiş ki:
Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar UO oyundan başka birşey değil.
gremlin483 şu anda dio ki:
İsteyen istediği yorumu yapsın artık...
  • Yeni Oluştur...