Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

30,07,2003-30,07,1982= büyüdük be :)

DynamicK

Öne çıkan mesajlar

doğum günün kutlu olsun, bu arada parti ortamına gitcek müzik olarak bi Offspring yolluyorum sana....[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

Karizmanı yerim Dyna senin eheh. Bi de bi daha güneşli havalarda şapkasız resim çektirme gözümüzü alıyo:)

Hmm şarkı.. Doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerceee
Ama parti havasına uymadı değiştirelim hemen

Hey sexy lady
I like your flow
Your bodys bangin
Out of controol...[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

Doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce.
Nice mutlu ve Kel yıllara....

Neden saçların beyazlanmış arkadaş diyorum sana hitaben :D[hline]Forcedata
Ganimet Sitesi Gereksiz Bilgi Kaynağı

kemikıl, 29 July 2003 17:33 tarihinde demiş ki:
bende editlenicek yer kalmamışki gözlük var kaş martı kaş daha ne yapacanızki
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
ehehe iiki bi parlak cıkmısız resimde kamera ole cekiyo arkadaşlar yoksa alakam bile yok ;)

bi olay anlatam madem :)

universitede yurttayım uzanmışım yataga oglene geliyo saat bole 11 falan oda arkadaşım bi arkını getirdi geldiler odaya girdiler ben yatakta yüz üstü yatıyom baktıgım yerin az ilersi kapı bole sağ tarafta banyo

sonra bu oda arkımın arkadaşı banyoya girdi jöle lemiş saçları cıktı oda arkıma sey diyo
ya olm saçı joleledim ama kusura bakma arkadaşınmıydı jole sormadan kullandım dedi
ben kafayı kaldırdım güldüm sonra yattım tekrar:)
çocuk kıp kırmızı oldu cıktı odadan[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...