Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

haber haber haber e yeter..

Daniel

Öne çıkan mesajlar

Her türlü sacma sapan haber dısında gercekten ılgı cekenler yada komıkler oluyo
Bunların buraya tasınmasıda paylasma amaclı oluyor genelde.

Bundan ne gibi bir sıkıntı duydunki durup dururken?

Yani çok rahatsız ediyosa o topice girme. basit yani[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sosyal ağlarda paylaş

Abuk dübük konular okumaktansa komik 2 3 haber okumak daha mantıklı gibime geliyor .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Dory cim sinirlilik deil haklısın=) Yani "haber koymak yasak!" diye bi kural görmedim ben, son zamanlarda gözüme çarpan haberlerde gayet güzel haberler ilginç yani. Bunda ne seni rahatsız etti? Yoksa sendemi 50-1 yenilen takımdaydın:-p[signature][hline]Alomatik says:
vazgeçtim açmicam konu paticik muz yediğimi bilmese de olur
Sosyal ağlarda paylaş

Rahatsızlık duyuosan gırmezsın o topice

Onun dışında haberlerle ilgili topicleri gösterme diye bi buton yapılana kadar itiraz etme hakkın yok
Edit: ha bide bunun yeri paticik.com bolumu olmalıydı[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

[Bu mesaj BlaCk tarafından 23 Ağustos 2005 02:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

e patiye girildiğinde 30 ayrı explorer açılıp butun threadleri açmıyorlar kendin tıklıyorsun arkadaşım. kaldı ki çok yararlı haberler de oluyor bazen. saçma sapanları da açılmıyor değil tabii. fakat hiç bir konuya konu dışı gibi bir yerde kısıtlama getirilemez diye düşünüyorum[signature][hline]Corald -- Human Mage
eski Blizzard_IcedEye

Sosyal ağlarda paylaş

Bu topic de uzayacak . Bu topicte de tartışma olacak . Alışkanlık oldu .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Sosyal ağlarda paylaş

ilgimizi çeken haberleri yazıyoruz. maksat "haber yazalım" değil de, "ilgimizi çeken şeyi başkasıyla paylaşalım".
örneğin deprem olayları. paticik'i takip etmesem deprem oldu mu diye gazteye bile bakmam mesela...[signature][hline]Beş Hececiler
I fear no enemy! I fear not death!
For the khala is my strength.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...