Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SAKAL hedesi...

Sorj

Öne çıkan mesajlar

3. Matrix Misali

Abi utanmıyorum kendimden Neden?

Bu herif benden ufak VE Hayvan Nası bi Fiziksel Gelişmedir SENDEKİ BRE LEXİUS YUH YA.

Ravenada Beni Gece Gece Stevo-32 ye benzetti koptum ya. Jakaz Stevo ;-)[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
Sosyal ağlarda paylaş

Iıı ııhh olmamış tutmadım benim dediğim gibi yapsaydın keşkem.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim
pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki:
EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ.
Sosyal ağlarda paylaş

valla hormonla alakali ama ustura ve jiletin sert cikmasini cabuklastirdigi dogru, ama sahsen erken yasta cikan tuyleri makineyle almani oneririm..Cunku nasi olsa cikacak sakalin ve su anda heves ediyosun ama sonra onlari tras etmek bi iskence haline donusecek[signature][hline]Raki sisesinde balik olsam..Ya da olmasam..Ne bileyim ben ya??
Sosyal ağlarda paylaş

zaten ilk ciktiinda bi hevesle birakiyosun orayi alip burda tutuyosun da bi esprisi yok yani..Cok iyi hatirlarim 15-16 yasindaydim cenemin altinda sakalimsi tuyler birakiyodum..Kiz arkadasim bakip ne o orecen mi demisti? ahaha iliskiyi sarsan ilk lafti yani..:) sakalla ilgili kalmis aklimda..[signature][hline]Raki sisesinde balik olsam..Ya da olmasam..Ne bileyim ben ya??
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sorj, 22 Ağustos 2005 23:49 tarihinde demiş ki:
3. Matrix Misali

Ravenada Beni Gece Gece Stevo-32 ye benzetti koptum ya. Jakaz Stevo ;-)

Benzeterim tabi .. benziosun çünki :) .. (kafiyeli oldu)[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?''
Iyilik yap,iyilik bul ..
Sosyal ağlarda paylaş

agda surulurse sorun degıl yıkarsın gecer
ama bezlı agda kullanılırsa eheh bıttınız...

ya ben cok sevdım fıkrımı
erkeklere sakallarını agdayla alsınlar artık:)
amac kadın erkek esıtlıgı...
holeyy:)[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar...
Sosyal ağlarda paylaş

Dory sende sakin ol bence (ivy bi kız sonuçta) ..
Edit:Sende kızdın özür dilerim ama yani öyle söylemeseydin keşke ...[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?''
Iyilik yap,iyilik bul ..

[Bu mesaj RaVena tarafından 23 Ağustos 2005 02:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RaVena, 23 Ağustos 2005 02:17 tarihinde demiş ki:
said:
Sorj, 22 Ağustos 2005 23:49 tarihinde demiş ki:
3. Matrix Misali

Ravenada Beni Gece Gece Stevo-32 ye benzetti koptum ya. Jakaz Stevo ;-)

Benzeterim tabi .. benziosun çünki :) .. (kafiyeli oldu)

Olm Lan Kısa saç açmış beni.Harbi aynada kendime bakmaya doyamıyorum.Uzun saçlıyken şopar mopar bi tiptim :-) ne biliyim şimdide şoparım ama acayip değişmişim bea kısa saç ile. Stevo 32 Bakışı yaptırma bana.Kaşları hafif kaldırıp. :-)

Ivy senin içinde Ağda ile alcam bakalım Sakalları fln :-) gerçi Öyle sert sakalım yok tüy gibi bişey :-D Vidyoyada çekcem koyalım buraya Maksat Jakazlık Stevo rulz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...