Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu güzel kadın hapse atılır mı

forgiver

Öne çıkan mesajlar

said:
zgrw, 21 Temmuz 2005 12:06 tarihinde demiş ki:
kadın o kadar da güzel değil ki :)

Kedi uzanamadığı çiğere.. :)[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok.
~®âi ~ *
Sosyal ağlarda paylaş

ABD'NİN Florida eyaletinde 14 yaşındaki öğrencisiyle ilişkiye girdiği için hakkında 30 yıl hapis cezası istenen 24 yaşındaki Debra LaFave'in avukatı, savunmasını "müvekkilinin kodes için seksi olduğu" tezi üzerine kurdu.
AVUKAT John Fitzgibbons, yaptığı açıklamada, "Bu kadını hapse atmak, aslanların yanına çiğ et koymaya benzer" dedi. Fitzgibbons, ilk savunmasında, müvekkilinin öğrencisiyle ilişkiye girdiği dönemde akıl sağlığının yerinde olmadığını iddia etmişti.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

abi nasıl olur ya aklım almıyor harbi yılların abazası olarak çok koydu bu olay bana...gitmiş 14 yaşında bir velete vermiş ya off dellenmemek işten değil.. :-)[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mandoo, 21 Temmuz 2005 13:02 tarihinde demiş ki:
abi nasıl olur ya aklım almıyor harbi yılların abazası olarak çok koydu bu olay bana...gitmiş 14 yaşında bir velete vermiş ya off dellenmemek işten değil.. :-)

aynen katılıyorum.. bize vurmaz böle milli piyangolar..:([signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
forgiver, 21 Temmuz 2005 12:02 tarihinde demiş ki:
LaFave'ın psikolojik sorunları olduğuna işaret ederek müvekkilinin doğruyla yanlışı ayıramayacak durumda olduğunu söylemesi beklenen

Psikolojik sorunları olan bir öğretmen. Yavru Amerika dememişler boşu boşuna Türkiye'ye :D[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom
Sosyal ağlarda paylaş

harbi adamların eğitim sistemi bizimkinden kat be kat üstün :D Not:okuma yazma öğretemiyorlar ama başka herşeyi öğretiyorlar helal olsun :D[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}

[Bu mesaj Mandoo tarafından 21 Temmuz 2005 13:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Belki turkıyedede olmuştur ama duymamışızdır yani solemeski kimse[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
schaker777, 21 Temmuz 2005 12:54 tarihinde demiş ki:
bence bu salak hocanin degerini bilmedi ve gitti arkadaslarina anlatti arkadaslarida kiskandi gitti sikayet etti.

böyle olması mümkün.amerikan zekası işte.türk olsa sömürürdük yıllar boyu :-P[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Storm , Earth and Fire heeed my call !!
Graul of BL
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Suark, 21 Temmuz 2005 13:18 tarihinde demiş ki:
Belki turkıyedede olmuştur ama duymamışızdır yani solemeski kimse

hikaye.net[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sparkcaster, 21 Temmuz 2005 13:19 tarihinde demiş ki:
said:
schaker777, 21 Temmuz 2005 12:54 tarihinde demiş ki:
bence bu salak hocanin degerini bilmedi ve gitti arkadaslarina anlatti arkadaslarida kiskandi gitti sikayet etti.

böyle olması mümkün.amerikan zekası işte.türk olsa sömürürdük yıllar boyu :-P

Turkiyede olsa butun okul somururdu. :P[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..

Saint Joseph'li ultimacılar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...