Bone Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Anaokulunda tanıdığım bir kız vardı. Sarı saçlı, mavi gözlü, adı Gediz ama soyadını hatırlamıyorum. İlkokulda Ahmet Cevdet Ergen vardı. Merve Yurtbilir ve Damla Köse, gene sarı saçlı. Bir de Can Bayraktakal (Bayraktarkatal da olabilir). Acaba bu kişileri tanıyan var mı? Hmm uzun zamandır arıyorum da pek birşey bulamadım. Özellikle Can'ı çok merak ediyorum, ama ortalıklarda yoklar... Umarım iyi niyetle yaklaşırsınız...[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki: "SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 can bayraktar var tanıdığım olmaz mı? :) (ciddiyim)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 saçmalamışın. saldırı amaçlı değil =) edit: http://www.paticik.com/forum/view.php?id=42991 heralde buraya bi eleştiri vardır. ?[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin [Bu mesaj hella tarafından 29 August 2003 16:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsubasa Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 said: hella, 29 August 2003 16:26 tarihinde demiş ki: saçmalamışın. saldırı amaçlı değil =)[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin [Bu mesaj hella tarafından 29 August 2003 16:27 tarihinde değiştirilmiştir] biraz oyle olmus :)[hline]Est solarus oth mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 tam adı can bayraktarkatal ayrıca neden saçmalamışım söyler misin? eskiden beri aradığım ama bulamadığım insanlar. belki birileri tanıyordur diye yazdım buraya? yoksa size sormak suç mu?[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki: "SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 nedir ki bu agresiflik.. suç mu sormak gibi laflar.. altına adam gibi saldırı amaçlı değil yazmışım, bide üstüne üstlük yaptığın ayıp, çok büyük bi suç fln dememişim. aptal veya saptal konuşmayalım[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin [Bu mesaj hella tarafından 29 August 2003 16:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsubasa Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 neyse hakkaten hicbirsey yazılmıyor..nedir bu sinir anlamıyorum..[hline]Est solarus oth mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 bu adam kac yasındadır tahminen can bayraktarkatal dan bahsediorum [Bu mesaj eldar tarafından 29 August 2003 16:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 abi sinirle ne alakasi var. biri senin threadinin altina sacmalamissin yazarsa sen bundan az tepki verirmisin merak ediyorum. dunya kucuk, adam sansini denemis, ne var ki bunda?[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 ben o ahu yağtu thread ini açtığım zaman burası zaten açıktı ayrıca ben o ahu yağtu yu sorarken herhangi kötü bir amacım yoktu sadece kim olduğunu hatırlayamamıştım[hline]Aket Atum, Founder and the mentor of the Comachero enstitüsü. Avatar of Odin Rogman, 20 August 2003 13:30 tarihinde demiş ki: ahah 5 kişi den 8 sayfalık thread cıkmıs hll walla.. (şu anda 28 sayfa) [b]frp olmak isteyenler comanchero enstitüsüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 yada altında küçük bi .gif çıkanlar mı çok havalandı aman neyse.[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 pff herkes saçmalamış bone biara millet internetten isimleri biyerlere yazıp buluodu ya üni kayıtlarından flm glb ben de tam yardımcı olamıorum ama sorry buara.. tsubasa imzan est sularus oth mithas olmalı solarus die bişi yoq bildiim kadarıyla..[hline]"I believe in myself and that's enough for me, I don't need Christianity or any other religion to find a meaning in life" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 saolasın. hmm öyle birşeyleri araştırıyorum şu an.[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki: "SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Can Bayraktar izmirde oturan sonra istanbula giden bir arkadasmiydi okul I.A.L olabilirmi?...[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 yasını solememeissin amasu olabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ARIZA Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 tanışalım?[hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 hyr o adda birini buldum da yasını soleseydi adamın o olup olamdıgını daha iyi anlardık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 ya ben o soyadda aynı adda iki kişi olabileceğini sanmıyorum.gerçi benim soyadımda cins ama war bi tane daha benden icqda araştırmıştım:)[hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 bonecrusher hangi yıl ilkokula başladığını söylememişsin ki söylersen sana daha yardımcı olabilirler.[hline]Bakın, nota dediğiniz konu müzik notası değildir. Bunların bir ağırlığı vardır. Aklınıza esince nota verilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 bone akıllı ol saçmalamışın işte :P olm aç bilinmeyen numaralara falan sorsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 bence saçmalamamış.burası kalabalık biyer tanıyan biri çıkma ihtimali war.mantıklı bence[hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 craven +1 ki bence can bayraktakbilmemne bulunmus olabilir yani[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 bu olabilir. ankarada (bilkentteymiş) yaşı 18 (84'lüyüm benle yaşıt o) bakalım e-mail varmış, umarım geçerli bir e-maildir...[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki: "SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 İzmir Anadolu Lisesi nde okuyor olaiblirmiydi bu Can Bayraktar bende duymuş gibiyim bu ismi.[hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 ankaradaydı en son..[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki: "SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar