Sam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Minighan :) Başar abimin ismi, güzeldir tavsiye ederim.. ;)[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Benim ismim oldugundan degilde guzel oldugu icin diyorum; Anıl koyun, beni anarsiniz. :)[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 benimki gibi abuk bi isim olmasında ( bilen bilir ) olur hepsi[hline]Deli Kupheli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 MAASALLAH cok tatlılar...[hline]Rahatım... --------------------------------------------- Saol DraculaVigorous... Metall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
virel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 abuzittin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SatanJager Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Taylan, Deniz, Devrim, Alp bence güzel ama tabii annesi babasının bir anlam yüklerek çocuğuna isim vermesi ayrı bir şeydir benim adım gibi bu arada kız ismi olarak Saliha güzel isim hem öyle çok yok hemde eski türkçe bir anlamı varda unuttum bakın araştırın ne diyim mahşallah nur topu gibiler mahşallah 41 kere mahşallah *tükürür* :P[hline]SatanJager[RE] ICQ RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :)http://diablokiller.cjb.net ( yakında bir ara açılır bakılır ) Bayan X: Mangodan okul eteği aldım dur gösteriyim.*çantadan torba çıkarılır ilk bir s-shirt görülür* aente : Eee hani etek? *kumaş parçası gösterilir* aente : Etek nerde? Bayan X : Etek bu!*bir kopulur yerlere yatılır* aente : Anaaa! dükkanın adı iks asdasa*ölünür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Gökhan koymada.. Artik 3 kisiden birinin adi Gökhan yani,daha okudugum okullarda benim sinifimda tek Gökhan olamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 osman selamettin hüsamettin hüseyin mahmut ahmed mehmed muhammed rahman abdulrazzak abdullah şemsi haydari :P:P Tamam geyik yapmıyom Can olsun yada Canberk , Emre, Berkcan , Gökhan , Yağız , Kerem bunlar tipine yakışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 vural :-p taci :)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Teoman , Orçun , tipine gore Karahan , :) Bugra, Tuna felan.[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 ya Sam amcasinin Minighan i olsun Ya da Volfi abisinin Barkın ı Sam mukemmel bisi, kesin olumun adi Turk olursa Minighan olacak Kizin adi da Vindikeytir falan :P[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Allah analı babalı büyütsün.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 ya madem o listedekilerin biri olmasını tercih ediyosunuz o zaman Barkın olsun çok hoş bi isim bence.(Berkin'i hiç düşündünüzmü?)[hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors) Mutlaka sonuna kadar okuyun ve kopun bana dua edeceksiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Uğur[hline]ö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 "t" koyun ismini :)) ciddi olmak gerekirse de "Berkay" çok hoi bir isim benim uzaktan kuzenimimn ismi çok hoşuma gidiyor. Bir arkadaşımın da "Ayberk" diye kuzeni varmış ama bu güzel değil çörek ismine benziyor.[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Volfied, 27 August 2003 14:06 tarihinde demiş ki: En onemli seyi soylemis sana Dracula iste goz kontagi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Dağılın la, Barkın olacak işte ikinci dereceden amcasıyım ben o çocuğun, benim adımı taşıcak, ilerde kender olursa işine de yarar, anlamı Wanderer işte daha ne istiyon :p Tek şeyi olacak, okulda bi kaç arkadaşı iğrenç bir espri yapıcak (Bar + A)* kın diye oolelerini de kafa atip temizlicek iste, adamin 3 dayisi birden ona judo ogretecek daha ne istesin :)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 o yazinin altina dustugun nottan kendimi alamiyorum ve OSMAN YAGMRDERELI diorum.. tutamadim kendimi[hline][i]-->Four String Magic<-- [b]Talk to the hand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mehmetcan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 bence ceday koy :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 gökalp koy :)[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mehmetcan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 coşkunda güzel isim aslında veya osssman veya deniz (hadi denize girelim esprisi yapabilirler ama) maho da güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 said: mehmetcan, 02 September 2003 12:02 tarihinde demiş ki: bence ceday koy :) lol hasta mısınız yaf :) abi bence kafanıza göre kendiniz karar verin, ilerde cocuk sordugunda "benim ismimi nerden buldunuz" die, "walla paticik die bi forum vardı, isim baban odur" demeyin derim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 kendi ismim Ege[hline]Aket Atum, Founder and the mentor of the Comachero enstitüsü. Avatar of Odin Rogman, 20 August 2003 13:30 tarihinde demiş ki: ahah 5 kişi den 8 sayfalık thread cıkmıs hll walla.. (şu anda 28 sayfa) [b]frp olmak isteyenler comanchero enstitüsüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 He iste ceday, cocuk soracak isim babasi kimdi, Berk dayinin yakin arkadasi Barkin abinle ayni isim diicekler :) Ben de alicam cogugu kender ypaicam ismiyle gurur duyacak :P[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 abi gökalp güzel bak kendi ismim olduğundan değil yani :)[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 said: Berk, 01 September 2003 22:14 tarihinde demiş ki: Biraz daha az bulunan isimlerden düşünüyoruz en azından biz önermek için Sina? kendimden başka bildiğim Sina yok şu anda :) Başka az bulunan isim gelmedi aklıma ama Emre veya Barışda fena değil[hline][b]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar