Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fedaykin sürülmüş

karakedi

Öne çıkan mesajlar

LOL! derebucak a sürülmüş konyada il merkezinde rahat rahat askerligini yapıodu mal suan telefon acmıs cavuşlamı ne kavga etmişler bizimkini ve 5 arkadaşını sürmüşler

selam yoluo size gittigim yerde büyük ihtimal telefon veya net kafe yoktur ben yokum bi kac yıl daha diyor :))))))

aptal herif ya

esas yumruklasan adamda hadim diye bi yere gonderilmiş o tam moku yedi falan diyordu en son.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
Sosyal ağlarda paylaş

ee konyada ise o zaman kotu bi yer diil ki olm
bende güney diiyince şırnak sınır ötesi falan sanmıştım lol.

az bile o zaman. du telefon açimde söyliim.

ulan bu arada foruma bak herbişiyi bilen adam war içerde.
boş zamanlarında türkiye haritasınımı ezberliyorsunuz yaf :) hayatımda duymadım ben derebucaa :)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
Sosyal ağlarda paylaş

Merak etmeyin genelde az askerin oldugu yerde askerlik daha rahat geçer biraz ağzı laf yapıyorsa. Başında en fazla teğmen olacaktır belkiii yüzbası yani bir sorunu oldugunda arayacak kişi her ihtimalde ordaki komutanın üssü durumunda olur ve sorunu hallettirir.[hline]Kalplerdeki Kaymak

Asli

Sosyal ağlarda paylaş

hadim :

konyanın en eski ilçelerinden biri alanya ya takriben 90 km uzaklıktadır. fakat arada toroslar oldugu için bu mesafe ancak 3 saatte alınabilir. meslek hayatımın baslangıc noktası olması ayrı bir kabustur. sadece bir caddeden olusan, iki banka şubesi ve bir yüksekokula sahip köy.gelen gariban ögrenciye (köy hayatını görmüş olanlar bilir) evinin alt katındaki ahırı ev olarak kiralayan, halkı, gelişmemiş ilçede sıkışmış kalmış memurlar haricinde, farklı bir tarafı yoktur tepesinde belediye oteli vardır manzarası güzeldir saglam rakı içilecek yerdir torosları görür ama otelin calisani muzafferle iyi gecinmez ve ona da içirmezseniz bütün hadim sizi alkolik olarak tanır. konya 120 km ve 2.5 saat uzaklıktadır. halksa sizden bir yıl uzaklıktadır. sabah erkenden gazete satan tek yere girdiginizde alacagınız gazete bir gün öncesinindir. garip bir ilçedir vesselam

ehe, ekşiden bakıyorum; ben de bilmezdim derebucak'ı ya da hadim'i.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kenderleme, 07 May 2003 19:00 tarihinde demiş ki:
eheh 5 tane daha takmış peşine bi de.. olsun orda darbesine daha uygun insanlar bulur belki.. o 5 kişi 500 kişi olur belki..
kolay gelsin fedaykine bi de..[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door
[/i]

Henüz askere gitmedin değil mi? [hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha Yakısır ona oylesi haha kavga etmis demek o zaman onun teskere 3055 fln olur :)))

Hayırlı teskereler diledigmizi söylermisin Karakedi[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
:rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock:
Sosyal ağlarda paylaş

kesin o çavuşu da devirmeye çalışmıştır :lol:

geçmiş olsun diyelim.. :-p[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head!
Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!!
Police: That's a minigun!!!
Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 07 May 2003 20:11 tarihinde demiş ki:
fedaykin in askerlik sürecini hiç iyi görmüyorum..

direk katiliorum :P

daha acemiligi yeni bitirdi yahu bismillah :P[hline]Day after day we will gratefully suffer for more
Predestined's our part
So we bleed in the name of god

Blind Guardian - Age of False Innocence
-Kings of Chaos-
So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...