karakedi Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 LOL! derebucak a sürülmüş konyada il merkezinde rahat rahat askerligini yapıodu mal suan telefon acmıs cavuşlamı ne kavga etmişler bizimkini ve 5 arkadaşını sürmüşler selam yoluo size gittigim yerde büyük ihtimal telefon veya net kafe yoktur ben yokum bi kac yıl daha diyor :)))))) aptal herif ya esas yumruklasan adamda hadim diye bi yere gonderilmiş o tam moku yedi falan diyordu en son.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 derebucak nerde ? ahha[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 muhaha koptum:) fedaykindende bu beklenirdi darbeci general böle olur yürrü be:)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 derebucak: konya il merkezinin 140 km. batısında yer alan,toros dağları'nın keşfedilmeyi bekleyen yayla, tepe ve mağaraları ile bilinen, alabalık mekanları ile ilgiye değer, heryanında yeşilin ve suyun güzelliği yaşanan ilçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 oda bilmiyor hatta oda bana onu soruyordu nerde lam derebucak diye. güneyde bi yermiş bildigi kadarı ile.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Gitti generalimin apoletleri. :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 ee konyada ise o zaman kotu bi yer diil ki olm bende güney diiyince şırnak sınır ötesi falan sanmıştım lol. az bile o zaman. du telefon açimde söyliim. ulan bu arada foruma bak herbişiyi bilen adam war içerde. boş zamanlarında türkiye haritasınımı ezberliyorsunuz yaf :) hayatımda duymadım ben derebucaa :)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Merak etmeyin genelde az askerin oldugu yerde askerlik daha rahat geçer biraz ağzı laf yapıyorsa. Başında en fazla teğmen olacaktır belkiii yüzbası yani bir sorunu oldugunda arayacak kişi her ihtimalde ordaki komutanın üssü durumunda olur ve sorunu hallettirir.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 hadim : konyanın en eski ilçelerinden biri alanya ya takriben 90 km uzaklıktadır. fakat arada toroslar oldugu için bu mesafe ancak 3 saatte alınabilir. meslek hayatımın baslangıc noktası olması ayrı bir kabustur. sadece bir caddeden olusan, iki banka şubesi ve bir yüksekokula sahip köy.gelen gariban ögrenciye (köy hayatını görmüş olanlar bilir) evinin alt katındaki ahırı ev olarak kiralayan, halkı, gelişmemiş ilçede sıkışmış kalmış memurlar haricinde, farklı bir tarafı yoktur tepesinde belediye oteli vardır manzarası güzeldir saglam rakı içilecek yerdir torosları görür ama otelin calisani muzafferle iyi gecinmez ve ona da içirmezseniz bütün hadim sizi alkolik olarak tanır. konya 120 km ve 2.5 saat uzaklıktadır. halksa sizden bir yıl uzaklıktadır. sabah erkenden gazete satan tek yere girdiginizde alacagınız gazete bir gün öncesinindir. garip bir ilçedir vesselam ehe, ekşiden bakıyorum; ben de bilmezdim derebucak'ı ya da hadim'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 EywahLar oLsun :([hline]Ultima Online Sunucusu -------- XeriA -------- www.xeria.com.tr.tc [Xeria, Gm] Joe icQ:135954330 dIkLama SakIn Kötü oLur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Generali nasıl sürerler yaw. höyytt deseydi bişey yapamazlardı. alttan almış demekki[hline][i]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 buna da şükür ...[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Fedaykin inşallah şansını daha da zorlamaz.[hline]A mug of ale, and a fine tale! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 eheh 5 tane daha takmış peşine bi de.. olsun orda darbesine daha uygun insanlar bulur belki.. o 5 kişi 500 kişi olur belki.. kolay gelsin fedaykine bi de..[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 said: Kenderleme, 07 May 2003 19:00 tarihinde demiş ki: eheh 5 tane daha takmış peşine bi de.. olsun orda darbesine daha uygun insanlar bulur belki.. o 5 kişi 500 kişi olur belki.. kolay gelsin fedaykine bi de..[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Henüz askere gitmedin değil mi? [hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 ahaha Yakısır ona oylesi haha kavga etmis demek o zaman onun teskere 3055 fln olur :))) Hayırlı teskereler diledigmizi söylermisin Karakedi[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 said: GE-TA, 07 May 2003 19:03 tarihinde demiş ki: said: Kenderleme, 07 May 2003 19:00 tarihinde demiş ki:..... Henüz askere gitmedin değil mi? yok.. şakasına söylüyodum ama ciddiye alınmasın tabi ki[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 kesin o çavuşu da devirmeye çalışmıştır :lol: geçmiş olsun diyelim.. :-p[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 fedaykin in askerlik sürecini hiç iyi görmüyorum..[hline]Wıpe that grın off your face! Your Brotherhood ıs no dıfferent from us. We both take what we want from these savages. If you thınk your cause ıs any more selfless than ours, you're sadly mıstaken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 [Bu mesaj Estel_Anorien tarafından 07 May 2003 20:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 said: Estel_Anorien, 07 May 2003 20:12 tarihinde demiş ki: Fedaykinin asker öleceğine 10.000.000 koyuyorum] abi o nasil laf ? aman allah korusun. (annelere benzedik eheh 8)[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 ilk okunuşta yanlış anlaşılabilir, o yüzden[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Askerde öleceğine değil. Asker öleceğine. Yani bone un da açıkladığı gibi ordaki anlam sadece fedaykinin askerliğinin bu gidişle bitmeyeceği demek oluyor.[hline]A mug of ale, and a fine tale! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 said: arcane, 07 May 2003 20:11 tarihinde demiş ki: fedaykin in askerlik sürecini hiç iyi görmüyorum.. direk katiliorum :P daha acemiligi yeni bitirdi yahu bismillah :P[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 E askerlik süresinde bi uzama olmamıştır işallah? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar