Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 11, 2022 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 11, 2022 Eski mesajları görünce nostaljiye bağladım
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 12, 2022 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 12, 2022 Foruma üye olduğumuzda biz gidiyorduk, şimdi çocuklar gidiyor. Çocuk bölümü istiyor insanlar ya
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 12, 2022 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2022 9 saat önce, ahmedinejad dedi ki: ankara'nın trafiksiz günleri sona erdi. sabah çilesi başlar yarın itibariyle. Sabah yine çok fark etmedi sanki, akşama eve varışım kafadan +30dk
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2022 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2022 2 adım yolu zor geldim ya ne saçma sapan bir hayat.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 12, 2022 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 12, 2022 Marmaray çok kalabalıktı ama öğrenciden çok nasıl insan arasan vardı. Sonra bugün ücretsiz yaptıklarını öğrendim. Ankara'ya kurban olayım ben, İstanbul'un ortasından deniz geçiyor, yollar çok kötü. Araba ile gitsen ayrı dert köprü yüzünden, otobüs zaten düşük bütçe cehennem. Sırf bu nedenle tek vasıta ile işe gidebileceğim Marmaray yanında ev buldum.
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2022 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2022 beleş iken toplu taşımaya binmek mi?!
Öne çıkan mesajlar