Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 25, 2002 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2002 Ahua. biz napıcaz ? bizim sewgilimiz de yok. dersler de zonk! dönem ödewi ne onu bile bilmiorum daha , bi de coğrafyacı kıl 40 soru werdi bu cumaya kadar onları yapıcam. daha proje war. Off bi de yeni dersler yeni ödewler... Ama ben okul açılıo diye sewiniorum. neden ? dicek olursanız sonuçta ewde yannız oturmaktan iyidir. insan yüzü görüoz. insanı bırak hadi de kızlar saolsun hhe. Bende şimdi stress atmak için , her okul günü yaptığım gibi, yatıcam yatağıma açıcam müziğimi, okıcam frp kitabımı rahatlıcam unutucam dersleri mersleri, uyurken de dersleri deil de romandaki charları düşünücem. hah. anca uyuyorum bu şekilde hergün. yoksa çekilmez :)[hline]So many times its hopeless dark and gray, And other times its hope that saves the day...
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 26, 2002 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2002 Açılsın ve çabukcak gelsin şu öss sınavıda kurtulayım şu stresten yaa bune öff bıktım yeter hüeeayyt lan!
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Şubat 26, 2002 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2002 Kimse bir şey demesin ben de gitmeyi bekliyoum.Ne yalan söyleyeyim ders bakımondan da bekliyorum. Ama gitmek istemediğim bir kaç sebep varki okullar tatil olduğunda oh dediğim meselelerdi bunlar.Okulda başarılı bir insan olunca kaçıncı sınıfta olursan ol seni yerinden etmek isteyenleeer oluyor.Hele birde bana karşı 4lü ittifak oluşturulduğunu düşünürseniz halim daha yaman duruma geçiyor. Ama bunu saymazsam okula gitmek istiorum çünkü 2,5 haftadır ihmal ettiğim herkesten özür dilemem gerekiyor:) Kar konusuna gelinceeeee,hiç 3 saatte alınabilecek ist.-abant aarsını 3km lik bir geçit yüüznden 9 saatte aldınızmı.Ben aldım! Abant a tırmanırken tipi bastırdı,yanımızda zincir olmadığı için babam 3km yi göze alamadı ve tıklaı trafiğin çiiiiiine daldı.2 kaza atlattıık,3 kişiyle kavga ettik sonunda gece 10da evimize vardık.Ama yılın yolculuğu ile[hline]You will find adventure or adventure will find you
Regarnur Mesaj tarihi: Şubat 26, 2002 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2002 okullar açılıo peki ben bu saatte elimde şarap şişesiyle burda ne arıyorum diye soracak olursanız sitres :P atıyorum yarının daha kolay geçmesi için kasıom
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 26, 2002 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2002 15 dakka sonra okula hazirlanacam :P Cok kotu bi his be (Her tatilden sonra yasioruz ama du bakalim :P) 2 saat 10 dakika kaldi :P[hline]...Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost Standing next to you...
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 26, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2002 ohh iyi oldu walla açıldı walla oh be açıldı delimiyim neyim ehu inşallah güzel olaylar olur[hline]
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 26, 2002 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2002 o ne imza öle ?[hline]So many times its hopeless dark and gray, And other times its hope that saves the day...
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 26, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2002 o imza güzel imza özel imza imzam rullaz[hline]
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Tatil ne çabuk geçti değil mi ? Çok az kaldı 2 aycık.
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 eh be deep ne diyim vallahi:) benim bile yapmıyacağım şey bu:)[hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:... Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;-) Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki: bre kekcim :) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik... Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K .
Elexa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 ayy seferim ben okulumu ya acılsa giderim yani öyle diim
Elexa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 lan daa 11 temmuzdayıs 11 austos 11 eylul nerdese iki ay war beyh benim ikmal sınawım war 27 austosta bide oohş
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 harbi daha 2 ya war noluonuz ya içimi karartiniz be![hline]No job No school No money NO PROBLEM
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 ya 2002 tarihli bi mesaj dikkat ederseniz. :/[hline]Garry "Artxed" Clancy MISCHIEF. MAYHEM. SOAP.
Goarth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Yarından itibaren benim için başlıyor...
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 1 ay kaldı benimkinede öf :([hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
THiM Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 hehee noluyoruz dedim daha tercih bile yapmadık ki =)[hline]Unreal nightstalker, 07 July 2003 14:05 tarihinde: "Acaba smileylerin omurgaları var mı? varsa niye vücutları yok? vücutları gerçekten yoksa omurgaları niye var?" demiş
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 okul bitti sonunda okula devam edeceklere uzun ömürler ama bişi daha sorcam benim hala haberim yok bu devamsızlıktan kalanlara af çıktımı ? bi ara gittiydim okula sen eylül sınvaına gircen dedi müdür yardımcısı belkide bi sene daha benle uğraşmamak için geçirmiştir çıktımı af ben mi yanlış duydum ?[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates
Nereid Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 nasıl bir saçmalıktır ya. gidin ya. seviniyolar. öff sinirliyim zaten.nerde benim çikolatam.hıh.[signature][hline]drat this creature of memories ill, foolhardy and fey i may be, yet him i shall quell.
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 pati yine cıldırdı. bakalım ne zaman sıkılıcak bunu yapan ki$i.[signature][hline]just g3nk
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Ühüühü Böhühüh.. *Smurf*[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b]
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Nereid topic açılalı 3 yıl olmuş :) ama az kaldı valla okulların açılmasına, gerçi beni ilgilendirmiyor neyse...[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...?
oper Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 eet yaf acılsın da gidek okula.. özledim ben :([signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır...
Goraxe Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: Prawler, 23 Şubat 2002 21:41 tarihinde demiş ki: Değil Mi laylaylom[hline] niye hatırlattın ya? :(
Nereid Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 hey ben uplamadım yanlız..öle gördüm sayfada kin kustum sadece.. *büyük boy zor yenen tobleroneunu kemirmeye devam eder.*[signature][hline]drat this creature of memories ill, foolhardy and fey i may be, yet him i shall quell.
Öne çıkan mesajlar