SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paticiği özlediğim kadar paticiğin wow ortamını da özlemiştim nihayet kavuştuk şükür kavuşturana ^^ Neyse bunca zamanda neler yaptınız neler ettiniz derken ohooooo bu başlık çok fena uzar ben kötü yere değindim :D Heres toplansada tekrar ısıtsak şu ortamı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 6-7 aydir WoW oynamiyorum, dunya cok daha guzel bir yer hehe Laf aramizda Isvec'te olmasam BC ile tekrar baslicaktim da, Eylul'de artik : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 isveçte wow oynamıyanı dövüyolarmış ilkejans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Mutluyum , mutluyuz.. =) Tekrar Hayırlı olsun..Kedi'nin kafasını her gece şişirdigime hiç pişman degilim.. =) OH BE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Kendimden beklemediğim hareketi yapıp başladım ben de, buralardan 2-3 kişi takılıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 maghteridonda devam ediyoruz bone un kafasına vuruyorum ayrıca neden oynamıyor diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 saeros, than ben dinan beraber yenden baslicaz, korgall'da takiliyorum normalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 öss yılında wow'a baslayanlar dersanelerde sürünüyolar şimdi =P öss yi kazanıp başlayanlar Ev'e çıktılar hala kasıyolar. yurttan haberleri dinlediniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 SUKUR KAVUSTURANA ! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 mümkün olduğu kadar guildin sitesinde wow ortamı yaratmaya çalışıyoduk ama burası kadar fazla kişi yoktu :) paticik yokken wow'u bıraktım ama beta'da oynadım, yanında deli gibi ders çalıştım, günde 3-4 saat uyuyodum ama mutluydum; hem 3,6 ortalama yaptım hem de wowdan kopmadım. bu da benim hikayemdi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 the venture co'daki huntardla oynuyorum , 70 olduk bakalım karazhana attune olmaya kasıyorum şu an... Guild yarım saate gidiyor raide , ben arkalarından su dökeceğim heheh... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Azim yapıp r14 yaptım ben karakteri yazın. Sonrada bıraktım zaten. 16 sında Yola çıkan CD lerim hala elime ulaşmadığı için TBC ye bile çevirmedim daha acc u :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 70 olduk :D karazan 4 boss kestik bilmiom ama mc aldıım ilk Giantstalkerin verdii hazdan daha fazlasını vermedi hatta aynısınıda vermedi bende kapattım hasabı sildim oyunu bıraktım anasını satim yeter ya 2 senemizi verdik yeni bişi yok ki sonucta epix herzaman epix heyecanı da git gide azalıo bnm için öle yanı 5 gün oldu bırakalı cok özgür hissediorum kendimi ama paticigin acıldını duyunca wow bölümüne girmeden duramıom burdan uzak kalmak imkansız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Rep grind, raid grind vs. olaylarından bayıp bırakmıştım ama baktım BC ile grind olmadan da güzel itemlar alabiliyoruz, world pvp falan var döndüm. Yeni açılan pvp serverlarından Shattered Halls dayım şimdi arkadaşlarla yeniden başladık. Dr00d açtım bi tane, özlemişim valla wowu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 wow hakkında bir soru sormak istiyorum. şimdi wow'un bc'ini almak istiyorum. türkye dışında amerika'dan alsam bu bir sorun olurmu? sanıyorum wow'un amerika ve eu sunucuları gibi bir ayrım var. diğer wow cd'im sanıyorum eu versiyonu. aslında çelişkiye düştümn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Evet sorun olur. BC'in yine eu versyonu olması lazım. Bide burda bulamasan da amerikadan almana gerek yok, wow-europe.com adresinden satın alabilir ve dl edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 öss yüzünden BC yi düzgün oynayamıorm...60 charımı 70 lemedim onun yerine blood elf mage açıp onu 26 yaptım çok salaım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 bc cıkana kadar bayagı ara vermistik... bc'nin gelmesiyle birlikte tekrar basladık emerald dream'de emektar bodur'u maceralara sokmaya =)... abimle birlikte cinli gibi kasıp 70'ledik ama oss yaklastı, bırakmam lazım, bırakamıyorum =)... [ Mesaj 16 February 2007, Friday - 18:39 tarihinde, kfg tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Good to be back :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 /cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Sober since july.... and happy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 axedice acaba amerika'da eu versiyonunu bulamazmıyım? yada dediğin siteden sipariş versem gümrük konusunda bir sorun çıkmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Ay çok sevindirik oldum. bknz : her topicde aynı şeyleri kısır döngüye taktım =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 çok güzel oldu üstüne hepimizi dark portal yuttu :D [ Mesaj 18 February 2007, Sunday - 17:45 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 bloodfeather'da oynuyorum hunterımla ama çok baydım oyundan tbc sux. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar