Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Hangisiydi? ben siz biraz konuştuktan sonra yazmak istiyorum.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir".
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 There is no spoon.[signature][hline]Kafalar m3 ile bahar gelmeden çiçek açıyorsa, o an Ayşeciğin headshota doyduğu andır... SBGG!®
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 morp-what if tomorrow the war could be over? isn't that worth fighting for? isn't that worth dying for?...[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü !
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 welcome to real world[signature][hline]
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Matrix üçlemesinin tamamındaki sözlerden bahsediyorsundur sanırım. Sıfata göre hareket etmek istiyorum. Etkileyeci olması bakımından: "What is the Matrix?" tir tabii ki de. Bakın en güzel söz denmiyor. En Dünyayı Kurtaran Hollywod'lu Esas Oğlan sözü de değil. O yüzden insanı etkileme, merak ve ilgi duygusunu uyandırması bakımından bu söz birincidir. [hline] Genel olarak budur. Ama tabii ki benim kişisel tercihim ayrıdır.[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 i can only show you the door, it's you that has to go through it..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. capul Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Morpheus'un o son saldırıdan önce yaptığı konuşma baya gazlı.. (aha arkadaş yazmış zati yukarda)... Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 bence en etkileyicisi: - ozaman yarın hepimiz ölebiliriz. Ama bunun diğer günlerden ne gibi bir farkı olurdu ki?[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Abi wöeeeeaAAAAh bea. Kuscam şimdi. Yaf bi filme bu kadar bağlılık olurmu ya. Bi film için zekanızı bu kadar heder etmeye değermi. Bende matrix delisiyim. 50 den fazla kez izledim ilk filmi. Ama sırf film için içindeki felsefe zart zurt için değil. çünkü kullanılan felsefe zaten yüzyıllardır insan aklınan geçen düşüncelerden oluşuyo. Bunun üzerinde yüzlerce kitap film yapılmıştır. Milletlerin bireysel kültürlerinden en evrensel dinlere kadar hepsinde geçiyo zaten bunlar. Sadece hollywood un parasal gücü ve pazarlama teknikleriyle daha kolay gözümüze sokuldu o kadar. Matrixi anlayanlar topicinde bi çok şey gördüm. Siz ayrıntılara o kadar çok takılmışsınızki kendi ulaştığınız sonuçlardan sonuç çıkarmışsınız. Daha doğrusu kendi uydurduğunuz şeylere inanıp bide üstüne yorumlar yapmışsınız. Ama saçma. Dediğiniz şeyler her filmden çıkarılır. İsteyin Selvi Boylum Al Yazmalım filmini 2-3 kez seyrediyim. Ordanda kadir inanırla ilgili bi çok şey çıkarılabilir. Çok saçma ve sallama ayrıntılara takılmışsınız.[signature][hline]Çizgi Film----->Soldan Sağa 0_o....o_0.....0_o...o_0.....o_o....0_0....O_O -------------------------------------- Reumer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 -beni aldattın hayatım -hayır aldatmadım -ruj izi hiç öyle söylemiyor ama? -hangi ruj izi?ruj izi falan yok!(yüzünü göstererek) -yüzünden öpmemişti hayatım! uhajae siz biraz felsefik yaklaşmıssınız ama benimkide fena diil ha? :) StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 kiddo şöyle bir kaç laf vardır: seni zorla tutan yok, istemiyorsan gidersin, biz halimizden memnunuz, bi topun peşinde 20 kişinin koştuğu bir "spor" a yıllardır kafa yorarak bundan hoşlanan insanlar varsa biz de bundan zevk alıyoruz...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Guns lots of guns.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Denth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Don't think you are, know you are! Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 denth, en iyisi seninki sanırım.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 "Unfortunately no one can be told what the Matrix is." var, kimse yazmamış.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Mix Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 said: kiddo, 19 Temmuz 2004 06:52 tarihinde demiş ki: . çünkü kullanılan felsefe zaten yüzyıllardır insan aklınan geçen düşüncelerden oluşuyo. . arkadaşım diğer dediğin herşeye tamam da. burda bişey demek istiyorum: lol[signature][hline] StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 neyse... [Bu mesaj StRencher tarafından 21 Temmuz 2004 02:12 tarihinde değiştirilmiştir] kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 said: -Mix-, 21 Temmuz 2004 01:47 tarihinde demiş ki: said: kiddo, 19 Temmuz 2004 06:52 tarihinde demiş ki: . çünkü kullanılan felsefe zaten yüzyıllardır insan aklınan geçen düşüncelerden oluşuyo. . arkadaşım diğer dediğin herşeye tamam da. burda bişey demek istiyorum: lol Biraz daha açarsan cevap verebilirim.[signature][hline]Kiddo marka Roketatarlı Muz Kızartmaları Güvenle İçiniz... Müseccel Marka(C) Her hakkı mahfuzdur... Mix Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 makinelerle insanların savaşı kac yuz yıldır insanların kafasını kurcalıyor acaba?[signature][hline] Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 topic amacından şaşıyor beyler.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 said: -Mix-, 21 Temmuz 2004 15:24 tarihinde demiş ki: makinelerle insanların savaşı kac yuz yıldır insanların kafasını kurcalıyor acaba? Matrix serisinde empoze edilmeye çalısılan felsefe makinelerle insanların savaşı mıdır? Ya ben anlamamışım ya sen anlamamışsın [Bu mesaj homoid tarafından 24 Temmuz 2004 00:45 tarihinde değiştirilmiştir] Coldwind Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 bullshit.[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. fizban, 07 Temmuz 2004 22:38 tarihinde demiş ki: abi bi kerelik vermenin anlamı nedir ? bi kere verdikten sonra bi daha niye vermeyesin ya ? Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 coldwind.... harikasın yani diyecek laf bulamadım :horace:[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil. StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Şeyi de unutmamak lazım ilk ve tektir; Neo: Wow...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Thrall Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 "I believe it is our faith to be here, it is our destiny, i believe this night holds for each and every one of us the very meaning of our lives" Önceki 1 2 3 4 5 Sonraki 1.sayfa (Toplam 5 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/1224603-matrix-deki-en-etkileyici-soz-ve-sahne/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Diğer Arşiv Matrix Online Matrix deki en etkileyici söz ve sahne... × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
capul Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Morpheus'un o son saldırıdan önce yaptığı konuşma baya gazlı.. (aha arkadaş yazmış zati yukarda)...
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 bence en etkileyicisi: - ozaman yarın hepimiz ölebiliriz. Ama bunun diğer günlerden ne gibi bir farkı olurdu ki?[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir".
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Abi wöeeeeaAAAAh bea. Kuscam şimdi. Yaf bi filme bu kadar bağlılık olurmu ya. Bi film için zekanızı bu kadar heder etmeye değermi. Bende matrix delisiyim. 50 den fazla kez izledim ilk filmi. Ama sırf film için içindeki felsefe zart zurt için değil. çünkü kullanılan felsefe zaten yüzyıllardır insan aklınan geçen düşüncelerden oluşuyo. Bunun üzerinde yüzlerce kitap film yapılmıştır. Milletlerin bireysel kültürlerinden en evrensel dinlere kadar hepsinde geçiyo zaten bunlar. Sadece hollywood un parasal gücü ve pazarlama teknikleriyle daha kolay gözümüze sokuldu o kadar. Matrixi anlayanlar topicinde bi çok şey gördüm. Siz ayrıntılara o kadar çok takılmışsınızki kendi ulaştığınız sonuçlardan sonuç çıkarmışsınız. Daha doğrusu kendi uydurduğunuz şeylere inanıp bide üstüne yorumlar yapmışsınız. Ama saçma. Dediğiniz şeyler her filmden çıkarılır. İsteyin Selvi Boylum Al Yazmalım filmini 2-3 kez seyrediyim. Ordanda kadir inanırla ilgili bi çok şey çıkarılabilir. Çok saçma ve sallama ayrıntılara takılmışsınız.[signature][hline]Çizgi Film----->Soldan Sağa 0_o....o_0.....0_o...o_0.....o_o....0_0....O_O --------------------------------------
Reumer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 -beni aldattın hayatım -hayır aldatmadım -ruj izi hiç öyle söylemiyor ama? -hangi ruj izi?ruj izi falan yok!(yüzünü göstererek) -yüzünden öpmemişti hayatım! uhajae siz biraz felsefik yaklaşmıssınız ama benimkide fena diil ha? :)
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 kiddo şöyle bir kaç laf vardır: seni zorla tutan yok, istemiyorsan gidersin, biz halimizden memnunuz, bi topun peşinde 20 kişinin koştuğu bir "spor" a yıllardır kafa yorarak bundan hoşlanan insanlar varsa biz de bundan zevk alıyoruz...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Guns lots of guns.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 denth, en iyisi seninki sanırım.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir".
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 "Unfortunately no one can be told what the Matrix is." var, kimse yazmamış.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 said: kiddo, 19 Temmuz 2004 06:52 tarihinde demiş ki: . çünkü kullanılan felsefe zaten yüzyıllardır insan aklınan geçen düşüncelerden oluşuyo. . arkadaşım diğer dediğin herşeye tamam da. burda bişey demek istiyorum: lol[signature][hline]
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 neyse... [Bu mesaj StRencher tarafından 21 Temmuz 2004 02:12 tarihinde değiştirilmiştir]
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 said: -Mix-, 21 Temmuz 2004 01:47 tarihinde demiş ki: said: kiddo, 19 Temmuz 2004 06:52 tarihinde demiş ki: . çünkü kullanılan felsefe zaten yüzyıllardır insan aklınan geçen düşüncelerden oluşuyo. . arkadaşım diğer dediğin herşeye tamam da. burda bişey demek istiyorum: lol Biraz daha açarsan cevap verebilirim.[signature][hline]Kiddo marka Roketatarlı Muz Kızartmaları Güvenle İçiniz... Müseccel Marka(C) Her hakkı mahfuzdur...
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 makinelerle insanların savaşı kac yuz yıldır insanların kafasını kurcalıyor acaba?[signature][hline]
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 topic amacından şaşıyor beyler.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir".
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 said: -Mix-, 21 Temmuz 2004 15:24 tarihinde demiş ki: makinelerle insanların savaşı kac yuz yıldır insanların kafasını kurcalıyor acaba? Matrix serisinde empoze edilmeye çalısılan felsefe makinelerle insanların savaşı mıdır? Ya ben anlamamışım ya sen anlamamışsın [Bu mesaj homoid tarafından 24 Temmuz 2004 00:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Coldwind Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 bullshit.[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. fizban, 07 Temmuz 2004 22:38 tarihinde demiş ki: abi bi kerelik vermenin anlamı nedir ? bi kere verdikten sonra bi daha niye vermeyesin ya ?
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 coldwind.... harikasın yani diyecek laf bulamadım :horace:[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil.
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Şeyi de unutmamak lazım ilk ve tektir; Neo: Wow...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
Thrall Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 "I believe it is our faith to be here, it is our destiny, i believe this night holds for each and every one of us the very meaning of our lives"
Öne çıkan mesajlar