Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 tüm gazetelerde var haberi. üzüldüm doğrusu.[hline]eski bir çin atasözü der ki: chong song tung, chenk.: (ayağını yorganına göre uzat) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 evet bende gastede okudum 50 saat sonunda once biri 1.5 saat sonra diğeri ölmüş, üzücü olay + başarısızlıkta var.[hline]I asked a god for poison cradle me, Sown to my dreams souls searching, death blossomswhere clouds lie over me, Held in god's hands death blooming. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Evet dün ölmüşler. Umarım tıp bundan birşeyler öğrenebilmişdir ileriki yapışık ikizler için. Huzur içinde uyusunlar.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Baş sağlığı için herkes e-mail gönderiyo.. Babam göndermiş, ordan biliyorum.[hline]G-power a.k.a gehena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 said: hella, 09 July 2003 13:56 tarihinde demiş ki: Baş sağlığı için herkes e-mail gönderiyo.. Babam göndermiş, ordan biliyorum.[hline]G-power a.k.a gehena nasıl ailesine e-mail ? bu arada gene gitti Icq. Ip reset lenmiş geçen gün btn kablo da galba.[hline]I asked a god for poison cradle me, Sown to my dreams souls searching, death blossomswhere clouds lie over me, Held in god's hands death blooming. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Uzuldum ya[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 ulan yapılırmı küüçücük çocuklara bu poff moralim bozuldu harbiden ya :([hline] Sothi nuinqua Tsalarioth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Çok üzüldüm belki de bu olayın altında derin anlamlar aramak lazım. İlahi bir mesaj.[hline]Unutma; daha çok bağırdığında daha çok dinlenmezsin... Gürültünün parçası olursun sadece ! [Bu mesaj Deep-Night tarafından 09 July 2003 14:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 evet gerçekten de üzücü bir haber diğer yapışık ikizlerin işi de çok zor gerçekten de[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 almanlar zaten zamanında sorumluluk almak istememişler...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 küçük çocuklar değil hukuk mezunuymuş bide bunlar ya.nereden yapışıklardı omuzlardanmı çift kafalımı[hline] www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 evet, hukuk okumuş bunlar. küçük dediğin 20 küsür heralde.[hline]I asked a god for poison cradle me, Sown to my dreams souls searching, death blossomswhere clouds lie over me, Held in god's hands death blooming. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raeras Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Şahsen üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 said: -overdose-, 09 July 2003 13:58 tarihinde demiş ki: said: hella, 09 July 2003 13:56 tarihinde demiş ki: Baş sağlığı için herkes e-mail gönderiyo.. Babam göndermiş, ordan biliyorum.[hline]G-power a.k.a gehena nasıl ailesine e-mail ? bu arada gene gitti Icq. Ip reset lenmiş geçen gün btn kablo da galba.[hline]I asked a god for poison cradle me, Sown to my dreams souls searching, death blossomswhere clouds lie over me, Held in god's hands death blooming. Ailesine değil tam olarak sanırım. CNN'in açtığı bi kampanya gibi bişey galiba ?[hline]G-power a.k.a gehena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 said: Disappear, 09 July 2003 13:55 tarihinde demiş ki: bir baska uzucu yani ise ayrilmayi umut eden diger yapi$ik ikizler bu olaydan sonra cesaret edemiceklerdir %1 olme riski bile olsa[hline]Ernest "Disappear" Clyburn Jena "Sherea" Varela masada kalma ihtimalleri %50'ydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 çok üzücü bir olay. diğer arkadaşında dediği gibi diğer yapışık ikizlerin ameliyatları risksizde olsa korkudan girmeyeceklerdir. ben olsam yada siz olsanız bizde girmezdik.. Ailesinin başı sağ olsun.. bu saatten sonra başka ne denirki.. Allah onları öyle yarattı ne dokunursunuz ayırmaya bea! üstelik emin olmadığınız birşeyde.. hürriyetteki başlık gibi; birlikte doğdular, ayrı öldüler.. çok acı birşey.. Allah kimseye böyle birşey nasip etmesin..[hline]k.o.c. - web site .............................................................................. When a man lies he murders some part of the world These are the pale deaths which men miscall their lives All this I cannot bear to witness anymore Cannot the kingdom of salvation take me home ............................................................................... =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 ne cocugu ya 29 yasındalardı. bu arada kımse doktarları fılan suclamasın.zaten kendılerıne soylenmıstı % 50 dıye.Soyle olaya mantıklı baktıgınızda da zaten baya zordu yasamaları.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 said: Ailesine değil tam olarak sanırım. CNN'in açtığı bi kampanya gibi bişey galiba ?[hline]G-power a.k.a gehena understood, atalım o zmn hep birlkite link veriyim bulup ?[hline]I asked a god for poison cradle me, Sown to my dreams souls searching, death blossomswhere clouds lie over me, Held in god's hands death blooming. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 abi harbi kotübi olay AiLESİNİN BAŞI SAĞOLSUN[hline]Ph'nglui mgwl'nafh [b]Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 said: Simofle, 09 July 2003 14:30 tarihinde demiş ki: ne cocugu ya 29 yasındalardı. bu arada kımse doktarları fılan suclamasın.zaten kendılerıne soylenmıstı % 50 dıye.Soyle olaya mantıklı baktıgınızda da zaten baya zordu yasamaları. simdi olayin detaylarini pek bilmiyorum, tip hukuku hakkinda da bilgim yok ama `kimse doktorlari suclamasin` demek kolay degil. doktor olum yuzdesini verdigi adami her ameliyata almali diye birsey yok ki, sonucta cogu ulkede otenazi bile yasakken olum riski bile olmayan iki hastayi %50 olum riskiyle ameliyat etmeyi kabul etmeleri ne kadar dogrudur, etik acidan uygun mudur bilinmez. hastanin talep ettigi herseyi doktor yapmak zorunda degil yani, budur demek istedigim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 ne demek zorunda değil yahu? hasta ben tedavi olmak istiyorum ve riskini de bilerek giriyorum bu tedaviye derse. doktor da tedavi eder tabi ki doğal olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 yapışık ikizler bundan sonra da riski alırlar. açıkçası ben olsaydım öle yaşamaktana ölmeyi tercih ederdim. zaten bu yüzden riski aldılar. asıl geçen cnntürkte mehmet ali birandın programında türk çocukları gösterdiler gövdeden yapışık ikizler bel altı aynı gövdeler yapışık birinde 1 bacak filan yaşamaları imkansız. ama nasıl ve hangi hakla bu çocuklar büyütülür ki?!?! böyle büyümeleri kendi açılarından çok kötü olur ölmeyi tercih ederler. birinin durumu kötüleşirse onu diğeri için feda ederiz diyorlar ki bu durumda bile zayıf ihtimal diğerini kurtarmak. yazık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elexa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 ayyyyy harbi üzüldüm ya cok acımıştım gorunce inşala duzelirler diye dua bile etmiştim:(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclad Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 büük geçmiş ossun ameliyatı doktorların kabul ettiğini duyunca cok ümitlenmiştim ama olmadı tüm yakınlarının bası saolsun[hline] -----wazzup?------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 said: LvL_Sabo, 09 July 2003 16:35 tarihinde demiş ki: ne demek zorunda değil yahu? hasta ben tedavi olmak istiyorum ve riskini de bilerek giriyorum bu tedaviye derse. doktor da tedavi eder tabi ki doğal olarak hipokrat yeminine gore tek cikar var, oda hastanin iyi olmasi yani hastanin olsemde olur yeter artik ben bu ameliyati olacagim demesi doktor icn yeterli bi sebep degil[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar