Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 yav çok gülüyorum şu sitelere adamlar daha site yapmayı bilmiyo notepadda yazıyo falan. Köpek resmine copy paste ile atatürk kafası falan yapıştırmalar:). 2 tokatlık adamların telefondan birine küfretmesi gibi bişi yani. Ki telefondan bulursun. İnternetten bulunmuyom diye şımarııyolar. Harbiden gülüyorum yani KOMİK ya. Abi madem protesto falan edicen. Adam gibi yap siteyi ya. Birde heking siteleri. 2x komik. $½>>#>$>£15½#>>£$ leet yazışlarınamı güleyim, 1 tokatda inebilicek kişilerden oluşmasınamı?. Birde harbici hekırlar var hiç görmedim. Çünkü görmemen lazım yani hekır dediğin site açmaz belli etmez kendini. Uoda 2 speed açanda hekır sayılıyo maşallah ülkemizde. Neyse size önerim. Böle sitelere girmeyin hit görüp sevinmesinler. Mit gibi yerlere bildirin gerekirse. Etrafa yaymayın. Onların istediği insanların siteleri görüp çok kişiyi kızdırmak. Yoksa atatürkün 2 resmini köpek resmine paintte yapıştırmak atatürkü köpek yapmaz. Aksine o resmi hazırlıyan adamın salaklığını belli eder. Kimseye yaymayın bu siteleri. Gözükmiyen protesto yalan olur. Ondan kimse sahra çölünde 5000kişilik protesto yapmıyo. Gel kadiköyde 10 kişi ile yap hatta bazı yerlerde tek kişi ile bile bütün ülkenin kendini dinlemesini sağlarsın. Genede komiime gidiyo. Şimdi bu hekırlar dellenip msnmi falan hekler. 2x gülerim. Backup almakta yarar var tabi aylık:). Birde ÇOK ÖNEMLİ! Netkafede böle hekırım diye gezenleri lütfen elinizi 2 kaldırıp çakın. Ortaokul bebeleri biraz soğusun şu netkafelerden hekırları dövüyorlar diye biraz kafa dinliyelim. Babası falan gelirse milletin bilgisayarını bozuyordu insanları kızdırıp kızdırıp kaçıyordu bizde yakalayıp 2 vurduk diyin. Mantıklı adamsa bişi demez oda h3kırsa kovalar. Kaçın. yakalıyamaz :b[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 sonuc kismi eksik kalmis kompozisyonun.[signature][hline]agostos 2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 tartışmaya açık olduğunu belli etmek için cümleyi yarım kesmiş gösterdim[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. [Bu mesaj Chemical tarafından 22 Ağustos 2005 04:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 orası oylede bu konunu amacı cafe hekırlarını dovunmu?[signature][hline]shinsetsu desu.. Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 valla ne diyim oda var tabi.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Dünyadan haberi olmayanlar burdan...[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 lamer oldugu için gurur duyan insanlar vardı bi ara kaldı mı bilmiyorum[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 var olmazmı:D okulda falan görüyodum çakacam bi gün ama.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Chemical'ın dediği gibi bu tür olayalar sadece komik ve prim ... Ülkemizdeki 0-6 (zeka yaşı ) insanların hekırım beeeeen die gezmeyi kesmesi lazım bencede...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 cafede ıkı program cekenlerın yarısı ben hekırım dıye ortalara dusuyor,saymakla dovmekle bıtmezler.[signature][hline]shinsetsu desu.. Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: tAKA, 22 Ağustos 2005 04:26 tarihinde demiş ki: Dünyadan haberi olmayanlar burdan... gerçekten bu site tam bir rezaletti. en kısa sürede kapatılması veya yayınlarının durdurulması gerekiyor bence. baktıkça midem bulanıyor.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 diyorum 2 vursanız herkez 2 vursa hekır kalmaz ülkede cillop.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Instigator Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 h4ck3r 's n33d b82r3z ben bunlara bayılıyorum nedense.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Geçen bir tanıdığın internet cafesi vardı ziyarete gittik, hem arkadaşlarla da toplanmıştık bişeyler oynarız falan dedik. Adamla sohbet açıldı neler neler diyo. "Abi öyle gereksiz veletler var ki, adam gidiyo oyunlar klasörünü siliyo bilgisayarın, sonra da notepadle hacked by bilmemne yazıp bi de ingilizce karizmatik(!) bi isim bırakıyo. Böylece kendini hekır yapmış oluyo" falan diye anlattı. Yine internet explorerın ana sayfasını kendi sayfasına, kendi uo shardının sayfasına falan yönlendirip de "hackerlık yapanı" varmış, msn de icq da "remember password"u açık unutanların accountundan girip liste silen millete küfür yazan "hacker"lar varmış falan...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 hacked by procast hacking team yazıyolardır :p[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 bırakın canlar ya! bunlar böle eziq şahsiyetler dikkat çekicekler ya işte bi mok yapalım anlamayan adamlar ''way bea!'' desin misali bişeyden anladıkları yok. burdada vardı işte onu hackledim bunun şifreyi coordum hede hödö hade git ya de git bu kadar DEEEE GEEETTT! Bi halt yiyemes böleleri. anlayan adam kendini beli etmes zati havlayan köpekten tırsmıcan sessiz duran köpek sakattır her zaman. wer dio wer ip yi ver dio al anam dedim 243562364125 ne oldu? hiç bişi napcak mış silicekmiş! auhauhauaha gülüorum gülüorum gördüğüm yerde dalgamı geçiorum artislenirsede dövüorum hiç merak etme chemical vazifemi gayet ii yapmaktayım çanakkalede :horace:[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? [Bu mesaj Grzly tarafından 22 Ağustos 2005 16:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 bi aralarda türksatanistlerbirligi.com mu ne vardı bütün yorumları okumuştum hepsi birbirinden komikti haha burdanda girip küfür yazanlar vardı :)[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar