Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

protesto hakaret sitesi açanlar

Chemical

Öne çıkan mesajlar

yav çok gülüyorum şu sitelere
adamlar daha site yapmayı bilmiyo notepadda yazıyo falan.
Köpek resmine copy paste ile atatürk kafası falan yapıştırmalar:).
2 tokatlık adamların telefondan birine küfretmesi gibi bişi yani. Ki telefondan bulursun. İnternetten bulunmuyom diye şımarııyolar.
Harbiden gülüyorum yani KOMİK ya. Abi madem protesto falan edicen. Adam gibi yap siteyi ya.

Birde heking siteleri. 2x komik. $½>>#>$>£15½#>>£$ leet yazışlarınamı güleyim, 1 tokatda inebilicek kişilerden oluşmasınamı?.
Birde harbici hekırlar var hiç görmedim.
Çünkü görmemen lazım yani hekır dediğin site açmaz belli etmez kendini. Uoda 2 speed açanda hekır sayılıyo maşallah ülkemizde.

Neyse size önerim. Böle sitelere girmeyin hit görüp sevinmesinler. Mit gibi yerlere bildirin gerekirse. Etrafa yaymayın. Onların istediği insanların siteleri görüp çok kişiyi kızdırmak. Yoksa atatürkün 2 resmini köpek resmine paintte yapıştırmak atatürkü köpek yapmaz. Aksine o resmi hazırlıyan adamın salaklığını belli eder.
Kimseye yaymayın bu siteleri. Gözükmiyen protesto yalan olur. Ondan kimse sahra çölünde 5000kişilik protesto yapmıyo. Gel kadiköyde 10 kişi ile yap hatta bazı yerlerde tek kişi ile bile bütün ülkenin kendini dinlemesini sağlarsın.

Genede komiime gidiyo.
Şimdi bu hekırlar dellenip msnmi falan hekler. 2x gülerim. Backup almakta yarar var tabi aylık:).

Birde ÇOK ÖNEMLİ!
Netkafede böle hekırım diye gezenleri lütfen elinizi 2 kaldırıp çakın. Ortaokul bebeleri biraz soğusun şu netkafelerden hekırları dövüyorlar diye biraz kafa dinliyelim. Babası falan gelirse milletin bilgisayarını bozuyordu insanları kızdırıp kızdırıp kaçıyordu bizde yakalayıp 2 vurduk diyin. Mantıklı adamsa bişi demez oda h3kırsa kovalar. Kaçın. yakalıyamaz :b[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
said:
tAKA, 22 Ağustos 2005 04:26 tarihinde demiş ki:
Dünyadan haberi olmayanlar burdan...

gerçekten bu site tam bir rezaletti. en kısa sürede kapatılması veya yayınlarının durdurulması gerekiyor bence. baktıkça midem bulanıyor.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen bir tanıdığın internet cafesi vardı ziyarete gittik, hem arkadaşlarla da toplanmıştık bişeyler oynarız falan dedik. Adamla sohbet açıldı neler neler diyo. "Abi öyle gereksiz veletler var ki, adam gidiyo oyunlar klasörünü siliyo bilgisayarın, sonra da notepadle hacked by bilmemne yazıp bi de ingilizce karizmatik(!) bi isim bırakıyo. Böylece kendini hekır yapmış oluyo" falan diye anlattı. Yine internet explorerın ana sayfasını kendi sayfasına, kendi uo shardının sayfasına falan yönlendirip de "hackerlık yapanı" varmış, msn de icq da "remember password"u açık unutanların accountundan girip liste silen millete küfür yazan "hacker"lar varmış falan...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

bırakın canlar ya!
bunlar böle eziq şahsiyetler
dikkat çekicekler ya işte bi mok yapalım anlamayan adamlar ''way bea!'' desin misali

bişeyden anladıkları yok. burdada vardı işte onu hackledim bunun şifreyi coordum hede hödö

hade git ya de git bu kadar DEEEE GEEETTT!
Bi halt yiyemes böleleri. anlayan adam kendini beli etmes zati

havlayan köpekten tırsmıcan sessiz duran köpek sakattır her zaman.

wer dio wer ip yi ver dio
al anam dedim 243562364125 ne oldu? hiç bişi
napcak mış silicekmiş! auhauhauaha gülüorum gülüorum
gördüğüm yerde dalgamı geçiorum artislenirsede dövüorum hiç merak etme chemical vazifemi gayet ii yapmaktayım çanakkalede :horace:[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!!
Ben : Buyur???

[Bu mesaj Grzly tarafından 22 Ağustos 2005 16:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...