SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 afrikadaki aç insanlara sadece bir tıklamak ile bir tabak yemek vermiş oluyorsunuyz. bunu insaniyet namına yapalım arkadaşlar sayfayı tıkladığınızda çıkan sarı renkli butona 'click here' yazılı yere tıklayın www.thehungerdite.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 www.thehungersite.com Bu arada verilmişti diye hatırlıyorum. Edit: Verilmiş http://forum.paticik.com/view.php?id=47384 [signature][hline]By The Hammer of Moradin! [Bu mesaj zamo tarafından 20 Ağustos 2005 20:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 hatırlatmıs oldu simdi kim arardi onu tıklamak icin?[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 inşallah gerçektir de bi yardımımız dokunmuştur :)[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Nedense benim gerçek olduğuna inanasım gelmior :([signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 daha bugun aynı konu açıldı görebilirdiniz. biraz post kokuyo[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Benim sık kullanılanlarımda her sabah girince tıklıyom bir kerede;sadece bir kere tıklama hakkımız mı var.Bir iki kere tıklasak olmuyor mu?[signature][hline]Viva la creativa!!! this game loves me]this game loves me Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desirous Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 iyi oldu bu topici açman[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim! ivy, 20 Ağustos 2005 03:21 tarihinde demiş ki: rocco ne kı? topıtop dııl mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ya topii mısır yerken gördüm içim tuhaf oldu bee[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: zamo, 20 Ağustos 2005 20:07 tarihinde demiş ki: Bu arada verilmişti diye hatırlıyorum. Açılsın bir kaç kere daha açılsın yok bir zararı.[signature][hline][b]Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 sadece bikaç saat önce..[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 afrika'daki yoksul insanlar için, buttonlara tıklamaktan öte yapabileceğimiz şeyler var. elimizi direk kendi cebimize sokmak gibi. onların hallerini gerçekten kendine sıkıntı edinenin arayınca bulabileceği birsürü kanal var.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 arkadaşlar benim sayende bir kişi daha öğrendiyse o benim için kardır. bir daha yapıldı diyenler var evet vardı? ama bu şekilde daha dikkat öekici olmasını istedim size soruyorum çok sey mi istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Yardımseverliğinden ötürü teşekkür ediyorum. Eğer benimde bir nebze faydam dokunduysa ne mutlu bana.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 umarım işe yarıyodur.bende sık kullanılanlara aldım hergün tıklarım artık[signature][hline]kuru bir pantolon ile balık tutulmaz...(cervantes) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar