Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bılmıyorum uzayacak bu iş bole

circirbocugu

Öne çıkan mesajlar

Sımdı bız sıtede(Yani yasadıgımız yer :)) takılan 5 6 arkadaslık bu grubumuz var ..Aksamları genelde 9 gıbı cıkıp 1 e dogru eve donuyoruz..Bugun 2 arkadastık..Basket oynadık 8 e dogru eve gıderken sıtede bıraz oturduk...Yaklasık 4 5 senedır bıze gıcık olan bır kac kısı var adamlar uzaktan bıze boncuk atan sılahla aptal aptak hedef alıyorlamıs bır tanesı geldı ..Ark bıze atıyorlar sanırım dedı bende yok bıze degıldır dedım...Sonra bı yere oturduk..Karnıma geldi biri tepki vermedim..Bunlar gene attı...Ayaga kalktım atmayın dedım...Bunlar laftan anlamıyor napıcan dedı 4 u ..Bende tekrar oturdum yerıe ..Zaten bunlardan 2 sı kuzen mafyalarmı bılmem ama abısı yanında adamsız dolasmıyor...Orda alsak o dordunu..bizi gelıp birileri dovucek sonra biz bole gidicek yani...Olgunlukla yanlarında sustum aptal aptal konusurlarken arkadasla bende sankı bunları takmıormus gıbı konustuk..Fakat bunlara napıyım ben bılmıyorum...Dövsem bu iş bitmez uzar iyice...Bir kac malkocoglu cıkıp ne bicim adamsın tavırlarına girmesin..Sadece gelecegi dusunuyorum ben...Yani kavgadan nefret eden biriyim fakat anlayamıyorum bunların bıze dusmanlıgı ne..Yani gorsenız bırınız bu kadar sımarık adamlar yanı akıl yası olmayan adamlar bole var mı dersınız eminim...[signature][hline]Msn:[email protected]

Life it seems will fade away...Drifting further everyday....
Sosyal ağlarda paylaş

abi eski bir ark zamanında bunların baska bır kuzenıne yaptı yanı aralarındakı kavga bıtmedı sureklı doven dovene bı bu dovdurtuyor bı oburu yanı sonu yok..Neyseki arkadas su an burda degıl...Kavga harıc cozum bulmak zor galıba cıdden.[signature][hline]Msn:[email protected]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
piqlet, 21 Ağustos 2005 00:23 tarihinde demiş ki:
Hic kaale bile almazsanız yaptpıklarının ne kadar çocukça oldugunu anlayabilirler..belki =)

ya bırak allahın amelesi neyi anlıcak? hrf sonraları dusunup "ulan ne aptalmışız" mı diyecek yoksa "ulan nası goduk boncugları kafalarına" mı dıcek? Amele her yerde amele , keşke çaksaymışsın kafalarına bi kaç tane.[signature][hline]FB Sailing Team
Sosyal ağlarda paylaş

Böyle ördekleri görünce ben de sinir olurum, içim içimi yer ama susarım. Neden dersen artık işler sakata bindi, eskiden kavga ederdin, dayağı yerdin veya atardın iş orada kapanırdı.
Şimdi emmiyi, aşireti toplayıp zincirlerle ev, site kahve basmalar
Çakı, ustura, levye çekmeler
Kafaya sıkmalar moda
O yüzden aman dikkat diyorum, siz siz olun kulakları tıkayın yürüyün sayın cırcırböceği[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kasanova, 21 Ağustos 2005 02:09 tarihinde demiş ki:
hehe hala boncuklu silahları kullanan var mı ya :) dalga geçmek için sormuyorum sakın yanlış anlama kaç yaşındasın?

17 yasındayım..Dedıgım gıbı onların akıl yaşı kucuk burda sorun o degıl ama bunlarla ugrasmaktan sıkıldım artık...Dovsen bıtmıyor ıyı gecınsen olmuyor..Ne gunlere dustuk..[signature][hline]Msn:[email protected]

Sosyal ağlarda paylaş

Bugunde sımdı dısardan geldım 9 gıbı cıkmıstım yolda bunlar blle 8 10 kısı dolasıolar bızde arkla ıkı kısı bısıler ıcmeye gıdıoduk...Ne guzel sac bole falan dedı bırı..Cakacan suratına ıste ama uzayıcak mesele..Bunlarla ugrasmaya degmez dedıgınız gıbı..[signature][hline]Msn:[email protected]

Sosyal ağlarda paylaş

Beline silah takan mafya sanıyor kendini bu devirde . Kavga etmene gerek yok git ağır bir dille uyar bi göz dağı ver . Vurma yazık hehe .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Sosyal ağlarda paylaş

The Shawshank Redemption'da bi sahne vardı, aynen ordaki gibi yaparsan o zaman bi daha sana bulasmazlar. Hmm ya da bulasamazlar.

Ya da ben kavga etmem diyosan gidip baska yerde takılın arkadasınızla, gormemeye calıs uzaklas. İlla gormen gerekiyosa o zaman muhattap olma, derinden laf sok. Dedigin kadar bebelerse, ince ince laf sok adamlara. Bisey anlamazlar ama en azından sinir olmazsın.[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki:

Zaten tekerleklere karşı ilgim var...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xaenin, 22 Ağustos 2005 00:41 tarihinde demiş ki:
Beline silah takan mafya sanıyor kendini bu devirde . Kavga etmene gerek yok git ağır bir dille uyar bi göz dağı ver . Vurma yazık hehe .
yanlis anladin hoca,silah oyuncak tabanca! eheh

ama bi mafya muhabbeti almis basini gidiyo,kucuk kucuk cocuklar benim babam mafya diyerekten bi takim saygi kazanma cabalarina girisiyoki bunlar sadece komik ve gercek disi..

Ne demisler isiracak kopek disini gostermez..Mafya olan ben mafyayim huleayyyn diye dolasmaz ortalarda..bunlar muhtemelen birbirlerine guvenen aptal takimi..Tek yakalayip uyar tirsar..boyle cok cocuk var etrafta
Sosyal ağlarda paylaş

sen geri çekildikçe bu adam yumuşak bize bişey yapamıyo ehü ehü ehü tawırlarına giriyo adamlar. Eğer kendine güvenin varsa ( kavga şekline) git herşeyi göze alara ağır bir dille konuş. Baktın atarlımı konuşuo yapıştır salağa yığılsın. Olmadımı istanbulda oturuyosan gelelim hemen =)[signature][hline]Andoria Reloaded
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...