circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Sımdı bız sıtede(Yani yasadıgımız yer :)) takılan 5 6 arkadaslık bu grubumuz var ..Aksamları genelde 9 gıbı cıkıp 1 e dogru eve donuyoruz..Bugun 2 arkadastık..Basket oynadık 8 e dogru eve gıderken sıtede bıraz oturduk...Yaklasık 4 5 senedır bıze gıcık olan bır kac kısı var adamlar uzaktan bıze boncuk atan sılahla aptal aptak hedef alıyorlamıs bır tanesı geldı ..Ark bıze atıyorlar sanırım dedı bende yok bıze degıldır dedım...Sonra bı yere oturduk..Karnıma geldi biri tepki vermedim..Bunlar gene attı...Ayaga kalktım atmayın dedım...Bunlar laftan anlamıyor napıcan dedı 4 u ..Bende tekrar oturdum yerıe ..Zaten bunlardan 2 sı kuzen mafyalarmı bılmem ama abısı yanında adamsız dolasmıyor...Orda alsak o dordunu..bizi gelıp birileri dovucek sonra biz bole gidicek yani...Olgunlukla yanlarında sustum aptal aptal konusurlarken arkadasla bende sankı bunları takmıormus gıbı konustuk..Fakat bunlara napıyım ben bılmıyorum...Dövsem bu iş bitmez uzar iyice...Bir kac malkocoglu cıkıp ne bicim adamsın tavırlarına girmesin..Sadece gelecegi dusunuyorum ben...Yani kavgadan nefret eden biriyim fakat anlayamıyorum bunların bıze dusmanlıgı ne..Yani gorsenız bırınız bu kadar sımarık adamlar yanı akıl yası olmayan adamlar bole var mı dersınız eminim...[signature][hline]Msn:[email protected] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 keske dovseydin[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Yok abi kavgada gozum yok yani dovsemde uzayacak bu is bıtmez yani..Gecıp mırogluluk pesınde degılım...Bunlara baska ne cozum alabılırım valla bılmıyorum ya..[signature][hline]Msn:[email protected] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ya salak bebe kendini bisi sanan tiplere ne yapabilirsinki baska annesine mi solicen agzinin ortasina cak bitane kendisine gelsin[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Bunun malkoçoğlulukla alakası yok.. Hayatta asla kendini ezdirmeyeceksin.. Ezilen değil ezen olacaksın..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 abi eski bir ark zamanında bunların baska bır kuzenıne yaptı yanı aralarındakı kavga bıtmedı sureklı doven dovene bı bu dovdurtuyor bı oburu yanı sonu yok..Neyseki arkadas su an burda degıl...Kavga harıc cozum bulmak zor galıba cıdden.[signature][hline]Msn:[email protected] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piqlet Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Hic kaale bile almazsanız yaptpıklarının ne kadar çocukça oldugunu anlayabilirler..belki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Yapıyorum zaten bugun hıc takmadım ama bunlar ıyıce baydı yanı...Insanlar ne kadar garıp boyle ya bu kadar akıl ılgınc...[signature][hline]Msn:[email protected] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: piqlet, 21 Ağustos 2005 00:23 tarihinde demiş ki: Hic kaale bile almazsanız yaptpıklarının ne kadar çocukça oldugunu anlayabilirler..belki =) ya bırak allahın amelesi neyi anlıcak? hrf sonraları dusunup "ulan ne aptalmışız" mı diyecek yoksa "ulan nası goduk boncugları kafalarına" mı dıcek? Amele her yerde amele , keşke çaksaymışsın kafalarına bi kaç tane.[signature][hline]FB Sailing Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Böyle ördekleri görünce ben de sinir olurum, içim içimi yer ama susarım. Neden dersen artık işler sakata bindi, eskiden kavga ederdin, dayağı yerdin veya atardın iş orada kapanırdı. Şimdi emmiyi, aşireti toplayıp zincirlerle ev, site kahve basmalar Çakı, ustura, levye çekmeler Kafaya sıkmalar moda O yüzden aman dikkat diyorum, siz siz olun kulakları tıkayın yürüyün sayın cırcırböceği[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Birer tabanca da siz alıp onlara boncuk atın siz de :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 alttan alınca bizim ülkede korkuttuk tırstılar gibi düşünüyolar işte[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 hehe hala boncuklu silahları kullanan var mı ya :) dalga geçmek için sormuyorum sakın yanlış anlama kaç yaşındasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 valla ben hala gecenin bi körü camdan boncuk sıkıyorum sağa sola. :D az alkolün etkisi yüzünden de olabilir , bilmiyorum. o heriflerden de uzak durmaya bak derim.[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: Kasanova, 21 Ağustos 2005 02:09 tarihinde demiş ki: hehe hala boncuklu silahları kullanan var mı ya :) dalga geçmek için sormuyorum sakın yanlış anlama kaç yaşındasın? 17 yasındayım..Dedıgım gıbı onların akıl yaşı kucuk burda sorun o degıl ama bunlarla ugrasmaktan sıkıldım artık...Dovsen bıtmıyor ıyı gecınsen olmuyor..Ne gunlere dustuk..[signature][hline]Msn:[email protected] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 kavga kötüdür 20 yaşıma geldim ama hayatımda daha hiç ciddi bi şekilde kavga yapmadım uzak dur yani dedem hep söylerdi bana boka taş atma üzerine sıçrar diye ne güzel söylemiş[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 boşver circir kavga etme zaten o dallamaların olduğu yerde takılmayın sizde başka yerlere gidin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Bugunde sımdı dısardan geldım 9 gıbı cıkmıstım yolda bunlar blle 8 10 kısı dolasıolar bızde arkla ıkı kısı bısıler ıcmeye gıdıoduk...Ne guzel sac bole falan dedı bırı..Cakacan suratına ıste ama uzayıcak mesele..Bunlarla ugrasmaya degmez dedıgınız gıbı..[signature][hline]Msn:[email protected] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoraBora Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 kardes kendine bu kadar hakim olabiliyosan helal olsun sana..ne diyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Beline silah takan mafya sanıyor kendini bu devirde . Kavga etmene gerek yok git ağır bir dille uyar bi göz dağı ver . Vurma yazık hehe .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 The Shawshank Redemption'da bi sahne vardı, aynen ordaki gibi yaparsan o zaman bi daha sana bulasmazlar. Hmm ya da bulasamazlar. Ya da ben kavga etmem diyosan gidip baska yerde takılın arkadasınızla, gormemeye calıs uzaklas. İlla gormen gerekiyosa o zaman muhattap olma, derinden laf sok. Dedigin kadar bebelerse, ince ince laf sok adamlara. Bisey anlamazlar ama en azından sinir olmazsın.[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoraBora Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: Xaenin, 22 Ağustos 2005 00:41 tarihinde demiş ki: Beline silah takan mafya sanıyor kendini bu devirde . Kavga etmene gerek yok git ağır bir dille uyar bi göz dağı ver . Vurma yazık hehe . yanlis anladin hoca,silah oyuncak tabanca! eheh ama bi mafya muhabbeti almis basini gidiyo,kucuk kucuk cocuklar benim babam mafya diyerekten bi takim saygi kazanma cabalarina girisiyoki bunlar sadece komik ve gercek disi.. Ne demisler isiracak kopek disini gostermez..Mafya olan ben mafyayim huleayyyn diye dolasmaz ortalarda..bunlar muhtemelen birbirlerine guvenen aptal takimi..Tek yakalayip uyar tirsar..boyle cok cocuk var etrafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Onların havalı demir atanı var :) al bı tane sık topuklarına[signature][hline]kasksız uçmak ayıpsa lalettayin inişlerde şiirsel cacıklar amfibiyenlere kavuşur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: Xaenin, 22 Ağustos 2005 00:41 tarihinde demiş ki: Beline silah takan mafya sanıyor kendini bu devirde . Kavga etmene gerek yok git ağır bir dille uyar bi göz dağı ver . Vurma yazık hehe . evet kavga etcen diye bişey yokta kendinide ezdirmiyceksin[signature][hline]teyteytey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 sen geri çekildikçe bu adam yumuşak bize bişey yapamıyo ehü ehü ehü tawırlarına giriyo adamlar. Eğer kendine güvenin varsa ( kavga şekline) git herşeyi göze alara ağır bir dille konuş. Baktın atarlımı konuşuo yapıştır salağa yığılsın. Olmadımı istanbulda oturuyosan gelelim hemen =)[signature][hline]Andoria Reloaded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar