arcane Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Ne süper diziydi bee az önce bbc prime da bi bölümünü izledim öldüm gülmekten ehehua keşke trt yine verse...[hline]It seems funny to me How fucked things can be Everytime I get ahead I feel more dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 hoca ya rimmer harika birsey, adam ne yapsa komik, en ufak olayda "YES! ALIENS" diyo ama alien falan yok ortalikta :P[hline]Can't rain all the time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 ehe bu son izlediğim bölümde kryten ın yerini doldurmak için yeni model bi robot gelio süper bişe bunlar kryten ı istio yenisini istemio savaşıolar robotla daha önceden izlemiştim sanırım neyse rimmer en arkada korkak eheh dio ki ben arkayı kollicam sonra kryten bu robot insanlara zarar veremez öyle programlandı dio rimmer direk excuse me dio en öne geçio robot ile laf dalaşına girio eheue kopuş[hline]It seems funny to me How fucked things can be Everytime I get ahead I feel more dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 red dwarf ne? white dwarfı biliyorum da red dwarfı hiç duymadım[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 kaçta çıkıyor bu ? güzele benziyor trt yayınladıysa belki daha öncede izlemiş olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Aşmış diziydi, rimmer'ın hastasıydım ehah[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 kaçta çıktığını veya hala yayınlanıp yayınlanmadığını bilmiyorum eskiden bbc de yayınlanan sonra trt de başlayan sonra trt de iptal edilen bbc de bi süre daha devam edip orada da iptal edilen bir dizi süperdir, bilimkurgu + komedi çok eski ama sanırım bi 5 yıllık var[hline]It seems funny to me How fucked things can be Everytime I get ahead I feel more dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 10 senelik aradan sonra 9. sezonuyla karşımızda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 keşke şu trt saçma sapan diziler yapcağına şu eski dizileri yayınlasalar ne güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 smeg! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 bu ingilterede izlenme rekorları kıran dizi değil mi ya? tüm otobüs duraklarında torbalarda falan red dwarf yazıyordu, arkadaşa ne lan bu dedim alaycı bakışlar attı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Sadece bir bölümün beş dakkasını izlemiştim. Konuşan bi tost makinası vardı, geyikti baya. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Aynen öyle, fazla geyik. Seneler sonra bünyem kaldırmadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar