Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bi buluşma daha (Ankara)

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

yarın 13.30 da ykm nın onunde bulusup leman a yemee gıdıyoruz ardından ıstege gore nargıle dondurma vs..[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı.
Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi:
-Olsun yeniden yazılır...
Sosyal ağlarda paylaş

beşiktaş maçına gidelim yav ben aldım biletimi ankaralılar hadeeeeeeee ne öle leman mış dondurmaymış bozar bizi maçta yırtıncazzz [signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996
WEST SIDE IS THE BEST
delikanlı adam renkli takım tutmazi
www.2pac.com/www.snoop-dogg.com
]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com

[Bu mesaj 2pac tarafından 19 Ağustos 2005 18:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya ogul sorun cıkarma...
uyan ıste bıraz erken
ya ben dıyorum ıste sana ıstedıgın yerden alıcam senı
off gel ıste yaa[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı.
Sosyal ağlarda paylaş

Off ablamın makinede pek dandik zor giriyorum.
Ya zor iş be. Bide bilmediğim bi yoldayım dicem mesela gelip nası bulcaksın beni yani? mantıklı olalım arkadaşım... asdgf...
Bide çok kalabalık ortam benim gibi asosyale nasıl bir etki yapar yani ben yabani gibi dururum belkide asosyal değilimdir kendi kendime diye diye asosyal olmuşumdur. belki öyledir işte ama bilmiyorum yani bu ankara karışık değil aslında ama ykm yi nerden bulacam gerçi oda sorun değil ama sabahın köründe kalkıp kalabalık bir metroya binip o kalabalık içinde yürüyüp ykm yi bulmak zor :( ofs... bide o durum var söylediiim[signature][hline]These open doors...
Sosyal ağlarda paylaş

Off ablamın makinede pek dandik zor giriyorum.
Ya zor iş be. Bide bilmediğim bi yoldayım dicem mesela gelip nası bulcaksın beni yani? mantıklı olalım arkadaşım... asdgf...
Bide çok kalabalık ortam benim gibi asosyale nasıl bir etki yapar yani ben yabani gibi dururum belkide asosyal değilimdir kendi kendime diye diye asosyal olmuşumdur. belki öyledir işte ama bilmiyorum yani bu ankara karışık değil aslında ama ykm yi nerden bulacam gerçi oda sorun değil ama sabahın köründe kalkıp kalabalık bir metroya binip o kalabalık içinde yürüyüp ykm yi bulmak zor :( ofs... bide o durum var söylediiim

edit: buda dandik oldugunun kanıtı oldu[signature][hline]These open doors...

[Bu mesaj Ferrero tarafından 20 Ağustos 2005 00:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

offf...
olm kac aydır gormedım senı ya yapma ıste
ben bahcelı 7 den alırım senı bahcelı 7b ye bırakırım off ogul yalvartcan ılla..[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı.
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben nerde oturuyom ki off bahçelide ama 2. sokak mı ne hmm aslında bana şöyle paintten falan kroki çizseniz yani kızılayda indim ankaraydan sonra nereye gitcem ne yapcam yani?
edit: 5. sokakmış 1. caddeye yakınmış...[signature][hline]These open doors...

[Bu mesaj Ferrero tarafından 20 Ağustos 2005 00:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

besbucuk saat sonra bulusma var ve ben hala yatmadım
uyursam uyanamam...
sanırım ben bulusmada uyıcam:([signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı.
Sosyal ağlarda paylaş

ykm önü diyorsunuz.

valla daha önce gördüğüm kişileri pek hatırlayamam, üstelik gözler uzağı iyi görmüyor. kim kim, seçebileceğimi pek sanmam :)

artık siz beni tanırsınız orda merhaba dersiniz. 13.30'da ykm önünde bekliyen siyah saçlı, siyah tşört siyah pantolon giyen, salak görünümlü tek kişi ben olurum herhalde.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

merak etmeyin ben zıplıycam orda 1 96 boyunda kırmızı ve yerşil t sihrt lü bişrini zıplarken görürseniz yanına gelin sakın kaçmayın :P[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
www.fmturk.net
17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi.

[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i][b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...