Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yaptığınız en güzel hareket

tower

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar ben foruma knight online oynadığım için üyeydim basketbolada yazacam artık ben profesyonel basketbol oyuncusuyum herkes buraya yaptığı en güzel hareketi yazsın.mesela ben sokakta 4 vs 4 bi maçta dipten aldığım pasla smacı vurdum ve rakibin boynuna oturdum iverson gibi çok heyecenlıydı hiç unutamam[signature][hline]Name: ReViVeD
Nation: El-Morad
Clan: -----
Job: Şimdilik aRCHERY
Lvl: 4x
Server: ares
.....şu server göçsede bende biraz uyusam.....
Sosyal ağlarda paylaş

lise son, boş ders, basketbol maçı
boy, antreman, teknik hiç bi wog olmadığında, çok dandik bir basketbol oynuyorum ama mücadele gücüm ve pas atmayı sevmem sayesinde zar zor oynatılıyorum
derken gaza geldim, içimde bir his doğdu, nba deki gibi bir hareket yapcağım gazına geldim, inandım azmettim
o anda bizim takımdan biri potaya doğru 3lük çizgisine yakın bir yerden attı topu, bende kendi kendime aldığım gazla topun karşısından potaya doğru zıpladım
ve top potadan sekti tam ellerime geldi, o an hissetmiştim özel biri olduğumu :)
havada asılıyken topu potaya doğru attım ve çemberi biraz yalayıp basket oldu
sonra milletin wowhwowow bakışları altında, beceriksiz basket bol oyunuma devam ettim
abartma değildir; dikkat ederseniz zıplayınca, benden yaklaşık 1 metre yüksekte kalan potaya, smaç bastım demedim :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

said:
forgiver, 21 Haziran 2005 20:47 tarihinde demiş ki:
lise son, boş ders, basketbol maçı
boy, antreman, teknik hiç bi wog olmadığında, çok dandik bir basketbol oynuyorum ama mücadele gücüm ve pas atmayı sevmem sayesinde zar zor oynatılıyorum
derken gaza geldim, içimde bir his doğdu, nba deki gibi bir hareket yapcağım gazına geldim, inandım azmettim
o anda bizim takımdan biri potaya doğru 3lük çizgisine yakın bir yerden attı topu, bende kendi kendime aldığım gazla topun karşısından potaya doğru zıpladım
ve top potadan sekti tam ellerime geldi, o an hissetmiştim özel biri olduğumu :)
havada asılıyken topu potaya doğru attım ve çemberi biraz yalayıp basket oldu
sonra milletin wowhwowow bakışları altında, beceriksiz basket bol oyunuma devam ettim
abartma değildir; dikkat ederseniz zıplayınca, benden yaklaşık 1 metre yüksekte kalan potaya, smaç bastım demedim :)

süper :D

*ben hep süperim hangi birisini anlatsam?*

ehuehueuhe[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Sosyal ağlarda paylaş

bu sene afyonda türkiye çeyrek finallerinde eskilehirle oynuyoduk onlarda son 3 senedir gruptan çıkan takımmış son 3 dakkaya girdik 12 sayı gerideydik turnuva boyunca çok kötüydüm o maçta 35 sayı attım son 3 dakkada o maçı çevirmiştik unutulamazlar arasında[signature][hline]Name: ReViVeD
Nation: El-Morad
Clan: -----
Job: Şimdilik aRCHERY
Lvl: 4x
Server: ares
Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Sosyal ağlarda paylaş

tofaşta oynarken(ligde diil tabii 2 seneliine ööle altyapıya hazırlık için) ilk 5 oynamadıımdan çok kısıtlı oynuyodm oyuına girdiğim süra içinde elimden geleni yapmaa çalışodm horry kadar olmasada :)
bi pozisyonda rakip fast break a çıkyodu kimse geriyr koşmamıştı bi tek ben koşuodm ve prince nin miller a yaptıı gibi turnikeye giden adam blok yapmıştım çook tebrik edilmiştim o gn çok mutluydum way bee....[signature][hline]go PİSTONS!!!!!!!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Dsi de oynarken Telekom un antremanina cagirildiktan sonra ilk antremana 15 dakka gec kaldiktan sonra tekrar dsi ye yollanmam yaptigim en ilginc hareketti.

Hayatimda bir yere gec kaldigimda bu kadar yikilmamistim.
Herifin adini unuttum sakalli biyikli bir adamdi. Iyi Basketbol oynuyorsun ama sporcu degilsin diyede bir ahlak dersi verip almamisti antremana :)

Kerem gonlum yerine ben olabilirdim yani simdi Efes te :)

edit:5 degil 15

[Bu mesaj homoid tarafından 22 Haziran 2005 00:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yıldırımspor'da basket oynuyoduk. Kurs gibi bişeydi ama maç yaptırıyodu hoca paso, hepimiz zaten bildiğimiz için oynamayı yeteri kadar.

6ya 6 çift pota oynuyoduk (küçüğüz tabi yaş 14 falan kondisyon falan yetmez 5e5). Her neyse ribaundu aldı bizim takımdan biri bana pas attı, önümdeki rakibi geçip bomboş turnikeye doğru ilerlemeye başladım. Baktım arkadan rakibin pivotu büyük bi gazla geliyo (şutu o kaçırmıştı ve faul bekliyodu hakemden). Turnikeye girecekken çift zamanlı stop yaptım ve şut fake'i attım. Adam blok için zıpladı ve sahanın bitimindeki duvara kadar uçtu. Ben de bomboş potalı şutu attım.
Az gülmemişlerdi o pivota.[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...

[Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 22 Haziran 2005 00:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

lise takımında,antremanda,3-3 fastbreak çalışmasında,bizim potaya doğru sol taraftan turnikeye giden adama;oldukça geriden ve bizim potaya doğru sağ taraftan(sağ turnike atar gibi)koşarak, sol ayakla zıplayıp,sol elle blok yapmıştım.hehe,bu ne ya dediğinizi duyar gibi oluyorum ama burdaki ince ayrıntı,kafamın panyaya çarpmış olmasıydı.Bir diğer önemli ayrıntı da boyumun 181 olmasıydı.[signature][hline]CoH:CONTRALLER lvl 21 illusion/radiation controller
Sosyal ağlarda paylaş

Lise maçlarıydı. En iddalı rakibimizle oynuyoduk..
Maç kafa kafayaydı. Bi fast yakaladık ben ileri doğru kaçtım
arkadaş fırlattı topu. 3lüğün biraz önünde tuttum potaya baktım bizim koç "lan irfan ağzına... " dedi

Yolladım şutu "cofffff" ehue sonra dönüp koçu göstermiştim :) feci bozulmuştu :)

Bu sene gençler tr şampiyonasının ilk ayağı olan Erzincan gurubunda bi maçta attığım panyalı 3 sayıyda unutamam tabi =))
O maç 2.5 dk da 12 sayı üretimiştim ama yenildik ve elendik.

Bu arada şampiyonadan haberi olan varmı kim şampiyon oldu bu sene!?[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
Sosyal ağlarda paylaş

Lise Maçlarından birisinde (bölge) Makosporun altyapısından oluşan Bursa cumhuriyet lisesiyle maç yapıyoduk. Adamlar ortalama 190 boy falan olduğundan baskı yaptıkları zaman çıkamıyoduk... Maç zaten 134 - 48 mi ne bitmişti :D. Ben bana gelen ikili sıkıştırmanın arasından sıyrılmıştım çok eğlenceliydi böle bi sağımda bide solumda adam var ortadan ben tıfılcık yardırmış gidiyorum. :D[signature][hline]Don't you have a kingdom to run?
Sosyal ağlarda paylaş

1- geleceğin yıldızları küçükteyken oluyo bu. grupta kader maçı.yensek son gruba kalıcaz ve o grubu geçersek lig atlıcaz.kader maçı yani. bütün maç boyunca hakem deli gibi karşı tarafa satmıştı maçı.böyle artık nerdeyse kan çıkıcak.yaş da 13 fln o sıralar. anne babalar maç izliyo. bunlar bi gaza geldi sahaya daldılar ehueuhe.çok şaşırmıştım anne babaların bu kadar gaza gelmesine=Dsonra o sırada orada boş oturan zabıtalar(doğru okudnuz zabıtalar) ayırdılar fln.bazı veliler dışarı atıldı=Pyanlız son 5 dakkada hakem full bize çalıştı aldık maçı eheh.süperdi. yannız sonraki grupta darrüşafaka ve galatasaray çıkınca 4lü grupta 3. olup elenmiştik yazık olmuştu.

2- lise maçı. şampiyonluk için en iddialı takımız ama iğrenç oynuyoruz. yarı finale kadar 3 maç yaptık. 3ünüde aldık ama hep böyle sınırdan iyi oynamadan. yarı finaldeyiz. karşı takım sağlam bu sefer. yine kötü oynuyoruz. son 10 saniyeye girmişiz.ben şutör olarak sadece 12 sayı kaydetmişim. 1 sayıyla yeniliyoruz. fast breake çıktık. sol tarafta bomboşum bana attılar.bi an kendimi 3lüğün gerisinde gördüm. şuta kalkarken takım arkadaşım "lan napıosuun??" derken ben çoktan şutu çekmiştim ve sayı olmuştu. o enstantane bombaydı tabi.o sene şampiyon olmuştuk.[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 23 Haziran 2005 17:01 tarihinde demiş ki:
alley-oop paslarım genelde direk basket olur =P
sonra panya arkasından basketlerim vardır...
cok ta burda anlatılmaz ki abi.. euh

eheh turnuvadaki ardada 3 üçlüüünü unuttun mu bea...(hakem quartz saatine bakıp ta bitti 8-) ahah)

[Bu mesaj sughnuk tarafından 23 Haziran 2005 18:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yazlıkta 4 e 4 cift pota

turnikeye blok koyup ilerde topu aldım ve jason williams hareketi ile topu soluma verdim(şöyle oluyor Jason Williams hareketi , sol elle arkadan pas verecekken sag dirsekle topa vurmak suretiyle sola doğru giden top...)
turnike ve basket oldu.... asistlerimden aceyip haz alıyorum... sayı atmaktan belki daha fazla.[signature][hline]Peace Sells...But Who's Buying?
I WANNA GET FREE!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim Üsküdarda Koruda basket maçı yapıyorduk orda da zaten adım uzuna çıkmıştı biraz da iriyimdir body sayesinde...Neyse orda etrafımda 3 kişi vardı beni savunuyorlardıben bir iki hareket yaptım faul çizgisinden zıpladım,3 herif etrafa savruldu salaklar ayağı sabit tutsalar hücum faul olacak:D o anda kendimi Kobe gibi hissetmiştim ama vücudumun kobeden bir farkı vardı aslında bir5 numara ağırlığındaydım neyse ben o gazla smaç yapmaya kalktım ama sadece potanın içne bırakabildim
Sonuç basket ve çok fena esneyen bir bel,3 gün çekilen ağrı..:)[signature][hline]Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konulur!!
Sosyal ağlarda paylaş

valla hepinizin süper anıları var. şimdi benim ki.

ben genelde salon basketboluna değilde sokak basketboluna daha önem veriyorum. zaten benim salonda mağlup eden arkadaşlar sokakta dağılıyor. neyse geçeyim konuya.

1- birgün maç yapıyoruz. benden büyük abilerim var ancak maçta beni yaşıtlarım savunuyor. birkeresinde hücumu sadece bana bıraktılar. hadi sen at deyince benim yaşıtlar uyanlıklık yapıp bana savunmaya geldiler(2 kişi) arkamı döndüm. bir anda nasıl yaptıysam birden dönüp aralarından rüzgar gibi geçtim. ve ben wallace turnikesi. herkes şaşırdı. en çokta ben.

2- okulda spor okuyorum bu yüzden beden derslerimiz ağırlıkta. bu yüzden çok maç yapıyoruz. benim köşelerden atışlarım baya iyi.(yani iyi günümde 10 da attığım olmuştur). benim bu maçlarda dikkatimi çeken potanın karşısında iken savunmada çok geride duruyorlar. köşelere doğru hareketimler savunma direk yanımda bu çok hoşuma gidiyor. övündüğüm bir özellik.
Sosyal ağlarda paylaş

Cembone anın çok güzelmiş.
gençler ligi maçındayız 20-30 sayı fark yemişiz son hücum bizim. ben de oyun kurucu olarak aldım topu son saniyeye kadar bekledim son saniye önüme screen koydular 3 lük şutu yolladım top potanın etrafında döndü döndü girmedi ben de haliyle üzülme efekti yaptım (bu hareket 20-30 sayı yerken yapılmamalıydı tabii) maçı izleyen herkes gülmüştü

bu sene sınıflar arası turnuvada final maçına kadar anamız aglamıştı, final maçında 44-22 yenmiştik (saniye hiç durdurulmuyordu ögle paydosuna maçı sıkıştırabilmek için)
yine bu turnuvada yarı final maçında maç 2 kez uzatmaya gitti ve herkes yorgunluktan öldüğü için başka bir güne ertelendi. neyse o gün geldi. maçın bitmesine 1 dk felan kaldı ve 7 sayı öndeyiz. topu kaybetmek üzereydim ve kayarak topu almak istedim karşı takımdan bir oyuncunun hayasına dizim geldi. oglan anırmaya başladı. ben de yerdeyim bu arada. karşı takıman biri gelip ben yerdeyken bana tekme attı. kalkıp oglanın burnunun üstüne iki tane indirdim bi de hayasına vurdum (yaptıgım en güzel hareket de bu). sonra maça devam etmiştik[signature][hline]Impossible is nothing

[Bu mesaj desirous tarafından 28 Haziran 2005 22:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bjk da oynarken- bi keresınde turnikeye kalkarken onumde 3 adam vardı ama yanyana deıl bole sıralı gibi bırı sağ bırı sol bırıde on tarafımda once topu arkamda sağ elımle sol tarafa aldım sonra sağa en sonun topu bacaımla kafam arasında 360 çevirdikten sonra 180 donup atmıstım nası yaptıımı hala bılmıom eskısınden 10 kat ii oynuom ama hala yapamıom o hareketi:D[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...