Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 benim de abim bekliyo sonucu. evde acaip bi gerilme bi kasılma var. RTE dağıttı ortalığı zaten bu sene ya girdi ya girdi. sonrası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: BullDoG, 19 Ağustos 2005 15:23 tarihinde demiş ki: hayırlıs millet seneye ben bekliycem bole :) eheh aynen ben de. =) Edit:yeni sistem de ne güzel yaptı bizi dimi. =)[signature][hline]Silent dance with death... [u][b]Öss nedeniyle 15.8.2005 - 18.6.2006 arası az görüşücez. Esen kalın efenim. [Bu mesaj Solonor tarafından 19 Ağustos 2005 18:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Tanrıdan tek isteğim puanlar 3-4 puandan fazla yükselmesin :([signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 :) Kasmayın ya o kadar.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tuzcu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 bende bekledim bekledim nooldu sonra gittik su ürünleri okuyoz şimdi balıklara yem atıyom okulda.[signature][hline]Oh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 *!Cem Yılmaz Mod On* Yerleştirmeymiş. İnsan maksadını bu kadar erken belli etmez ki.! :)[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 yaaa açıklanmasın be.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 moral bozmak gibi olmasın ama seneye öys olcagı icin herkes tercih yaptı.yüzdelik dilimlerde oynaşma olacak.yani puanınızın 2 puan altını bile tutmayabilir..[signature][hline]doğar güneş ardından tepelerin, elveda vakti geldi teletabilerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 azından yel alsın benim ki iki puan altı:) 4müydü lan yoksa ...dur bir bakayım[signature][hline]Viva la creativa!!! this game loves me]this game loves me Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Asıl yığılma olan dilimlerde dehşet puan farkları olacak rehberlikçinin dediğine göre 300 civarında geçen seneye göre aşırı bi yığılma var o yüzden bu puan etrafında baya bi oynama bekleniyo,gerçi ben rahatım,300 le alakam yok:)[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ben dil bölümüyüm abi 367(291hampuan) puan 4.31 lik dilim 1238 başarı sırası (aöl deilim ama) war. ben giremezzem ingiliz dili edebiyatlarına kimse giremez!![signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: Tyrande, 19 Ağustos 2005 20:17 tarihinde demiş ki: moral bozmak gibi olmasın ama seneye öys olcagı icin herkes tercih yaptı.yüzdelik dilimlerde oynaşma olacak.yani puanınızın 2 puan altını bile tutmayabilir.. hehe ne kadar da iyimsersin,bana rehberlikçi 15-10 puan altını yaz 2 puan altı gelmez bile dedi ..umarım yanılır böhüü[signature][hline]zıplamazsa oyun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 hadi hayırlısı girenlere...İnşallah istediğiniz yerler tutar.[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Sayısalda puanlar 10-15 puan oynarsa boxerı sıyırıp fotoyu upload edicem buraya...[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 hele şükür açıklanıyor, hadi hayırlısı.[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 sunucuyu soğusun diye mi kapamışlar sayfaya giremiyorum[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: Arthur_HellsFire, 19 Ağustos 2005 20:58 tarihinde demiş ki: sunucuyu soğusun diye mi kapamışlar sayfaya giremiyorum haha:D[signature][hline]doğar güneş ardından tepelerin, elveda vakti geldi teletabilerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 dilim falan bi kenara sıraya bakmak lazımdı kaçıncıyı almış geçen sene en son,tabi bunları şimdi yazmanın bi anlamı yok o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ooof ben korkuyorum ne zaman ösym deseler boğuluyorum yarın bitcek umarım[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 güp güp - güp güp :)[signature][hline]Karayollarında değil senin kollarında öleyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dina Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 tam olarak7 sa 25 dk 20 sn var saatime göre..tanrı bizi bu azaptan kurtarsınnn!bende mantık falan kalmadı artık takıldım ya yanlış kodladıysam da giremezsem die..sahi ya ya ulaşmadıysa ellerine..oof of..[signature][hline]it will take a little time,might take a little crime to come undone..we'll try to stay blind to the hope and fear outside...hey child stay wilder than the wind and blow me in to who do you need? who do you love?when you come un done Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Ulan bizde internetten yaptık bir sakatlık olmasın bakalım...[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 vallaha bende internetten yaptım. olmaz heralde bişey[signature][hline]gecesiz gece lambası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madmasomau Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ya Ben 240 puanda kaldım batırdım direk ya seneye giricez napalım Bu sene sınava girenlere başarılar işallah istediginiz yer olur[signature][hline]Ölene kadar Yaşamaya Devam edicez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ben de internetten yaptim, hic bi sorun cikmamisti.[signature][hline]Yaz geldi TOiO hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar