Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okullar 1 hafta geç açılıyo ?!?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
off niye seviniyosunuz ki yazın da 1 hafta geç kapanır? hangisi daha iyi? daha serin havada erken açılması mı? pişkin sıcakta geç kapanması mı? :D[signature][hline]HymnOfSnuk, 07 Ağustos 2005 13:39 tarihinde demiş ki:
adamın tipi de bi fantastik.
Mesaj tarihi:
evet ama hazirandan sonra zaten ders yapılmadığı (en azından bizim okulda) göz önünde bulundurulursa bir hafta geç açılmasını tercih ederim.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Mesaj tarihi:
yok in$ zamanında acılır,yokds $ımdı dersaneyı 6 gun daha uzatırlar dayanamam ben yemınle.kafayı yıyıcem ztn,ustune yorgunluk,ders calı$amamak fln.sabahcı olmayı 4 gözle beklıyorum.[signature][hline]Pyro
dêãth øwñz lìfê
Mesaj tarihi:
açılsın normal zamanında geçen sene yapmadılar da bizim üniversiteli olduumuz zamanı mı buldular geç açacak..protesto ediorum tüm gücümle..: )[signature][hline]it will take a little time,might take a little crime
to come undone..we'll try to stay blind to the hope and fear outside...hey child stay wilder than the wind and blow me in to who do you need? who do you love?when you come un
done
Mesaj tarihi:
ya bende öyle duydum ama bence eklemezler hep ekliceklerini söylüyorlar bişeyleri ama eklemiyolar.inşllh öyle bişey olur yaa geç açılsın![signature][hline]man is just a weak reflection
in evolution´s history

Mesaj tarihi:
1 hafta geç açılırsa 1 hafta boyunca haftada 6 gün dershaneye gidicekmiyiz ? Döverim bakanlığı .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Mesaj tarihi:
kuzenim öğretmen
ona okuldan gelen yazıya göre 12 eylülde açılıyo
tabi sonradan bi değişiklik olduysa bilemem[signature][hline]Angelus/Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
aktarılsın aktarılsın. iyidir ne o 3 aylık tatil kime yeter :)

[Bu mesaj orc_lord tarafından 20 Ağustos 2005 02:37 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...