Anodhen Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 UNDERGROUND 2 ONLINE NASIL OYNANIR? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 caps lock u kapatarak[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anodhen Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 caps locku açmadim shifte basili tuttum burdakiler nekadarda bilmis yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 girersin oyunu satan bi mağzaya alırsın eve gelirsin cd key ini yazarsın ea gamese üye olursun girersin oynarsın.[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 zamanında ,online oynamak için cd key gerek yoktu direk account açıp giriyordum kopya cd ile[signature][hline]www.gamerbug.net www.underground3.com www.animetr.com www.gtatr.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 zamanında oyunlar diskette satılırdı. yaaa..[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anodhen Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Yani oyunun orjinal olmasi gerekiyo öylemi?[signature][hline]Ölüm uykusu bizi hayallerin gerçek oldugu yere götürdügüne göre, bu fani bedenlere girdigimizde gerçeklere ara veriyor olmaliyiz [Bu mesaj Anodhen tarafından 18 Ağustos 2005 19:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 internetten oynanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 bizamanlar biz tekerleği bulduk[signature][hline]HymnOfSnuk, 07 Ağustos 2005 13:39 tarihinde demiş ki: adamın tipi de bi fantastik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: Bone, 18 Ağustos 2005 17:17 tarihinde demiş ki: zamanında oyunlar diskette satılırdı. yaaa.. Heheh iyi hatırlıyorum (3. sınıfa gidiyordum o sıralar) konya'da yapıcı iş merkezinde bir kaç bilgisayarcı satardı bu tür oyunlar, 50,100 sayfalık katologları olurdu oyun isimlerinin yanlarında kaç diskete sığacağı filan yazardı.Bilgisayarcı ne kadar denese versede oyunları ben hep açamazdım :lol:[signature][hline][b]Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: Zagg, 19 Ağustos 2005 16:29 tarihinde demiş ki: Bilgisayarcı ne kadar denese versede oyunları ben hep açamazdım tabii o zamanlar paticik yok, koşup topic de açamazdın. kalırdı öyle ama ben hep açardım üstün insan (!) olduğum için :-P[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 bıde cogu uyanık dısketı cogaltıp calısmadı dıye egrı goturudu fılan bu yzuden calısmıyanı almazlardı olanda gercek calısmıyanalra olurdu elımde eskı takoz dısketlerde (3.5 lık degıl daha buyuk olanlar ısmını unuttum sımdı) alırdık coook eskıden hatta 386 da clıp art seysı vardı satın almsıtık clıplere bakarken abraham lıncoln cıkmıştı gece cok pıs tırsmıştık o suratı gorunce bıde sensıble soccer vardı kapalı salonda mac yapıoduk teeeyy teyyyyy[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar