jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 manyaq yapmıslar sesler muthıs bayılıyorum walla her seferınde ızlıyorum ::)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Son reklamlarıda hiç göremiyorum okadar tv izlediğim halde. Yoksa sadece bu damı sinemalarda çıkıyor ?[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakurt Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Ben sana anlatayım. Adamın biri elinde gitar olağan yaşantının seslerini duyuyor ve onlara eşlik ederek gitar çalmaya başlıyor: didi dü didi di dü di di düdü dü div düv div div div düv[hline]Est solarus oth mithas! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 iğrenç bir reklam adamın çaldığı melodi kulak tırmalıyıcı bir de çok zor bir şey yapıyomuş gibi suratını şekilden şekile sokması adamı tekme tokat dövmek için içimdeki isteği daha da arttırıyor...[hline]icq numaram: 77103821 Büyükse ara! 3 bacaklı arıyorum... ateşli dakikalar için... yalnızca ikimiz arasında kalacak... en çok arayanımla buluşma şansımız var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakurt Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Yukarıdaki yaptığım şaka bir yana bana gitar çalımı çok amatörce geldi. Reklam zaten kötü. Şu kola gibi sağlığa zararlı maddeleri reklamlarda hayatın çok önemli, vazgeçilmez bir parçası gibi göstermiyorlar mı sinir oluyorum zaten.[hline]Est solarus oth mithas! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 bi filmin bi sahnesine çok benziyo htta aynısı ama filmin adını haırlayamıyorum.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 yahu istiklalde okul çıkışı arkla yürüyoruz .. böle bi kalabalık gördük binaya dikilmiş bakıyolardı üç adam çıkmış binaya boyacı kıyafetinde aşağıda elinde hoparlörlü eleman müthişti .. birki birki komut veriyo eauh yarıla yarıla geçtik aha dandik bi boya reklamı diye sora ark sölüyo işte coca-cola reklamını izledim yeni gördüğümüz çekim sahnesi vardı falan diye ben direk hadi len :) daha izleyemedim ben şahsen reklamı çıkalı da baya oldu hani ama rastlamadım güzel diyolar müzik felam ?![hline]things you own end up owning you (tyler durden) [Bu mesaj jankis tarafından 30 May 2003 23:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Gördüm reklamı. Süper bence ... Tıngırdatan elemanda iş olmasada etraftakilerin sesi güzel uydurulmuş birlikte[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 oedaki melodi ne tanıdık geliyo ya[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 bırak şimdi nereye insanlar oyle durucak gitarcıyı izlicek o kadar kişi konser gibi bu 1. çaldıı şey berbat 2. reklam berbat 3.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 kola içerim ara sıra o ayrı.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 said: Karakurt, 30 May 2003 22:11 tarihinde demiş ki: didi dü didi di dü di di düdü dü div düv div div div düv[hline]Est solarus oth mithas! Süper açıklamışsın helal. (:[hline]deep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 dün ve bugün valla bedavaları tüketecem diye delecektim midemi :)[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 ben de beğenmedim, kola reklamı seyrederken çamaşır suyu köpüğü görmek hoş gelmedi.. :)[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 O tür müzikleri severim ama yine de Coca cola' nın yaptığı en kötü reklam olduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Gtarin Sesı cok hos[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Bence 4 -4lük bir reklam olmuş. Çok emek harcanmış ve profesyonelce. Gitarın melodisi ise "walk like an Egiyption" (umarım doğru yazmışımdır) diye bir şarkı vardı ona benziyor. Ben çok sevdim. Kola sevmem ama reklam güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Ordaki mısırcı maşa sallayan tophanedeki közcüm =).[hline]R4 Assasin Alex'i Elensar Cold as Corpse. nukbasliklikiz, 25 January 2003 21:03 tarihinde demiş ki : silin o goril i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 bence adamın çaldığı melodiler gayet güzel. diğer ritmler falan da uymuş. reklam da güzel bana göre. ama coca cola'dan daha güzel bir reklam beklerdim o ayrı. yine kendinden sözettirmeyi bildiğine göre işine yapmış demektir.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 o melodi önceden coca cola'nın kullandığı bi melodi diil miydi? ben öyle hatırlıyorum..[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 bu arada gitar çalan elemanın parmağındaki o metal şey ne işe yarıyor? slide'larda kolaylık mı sağlıyor?[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 said: Sly-One, 31 May 2003 00:05 tarihinde demiş ki: bırak şimdi nereye insanlar oyle durucak gitarcıyı izlicek o kadar kişi konser gibi bu 1. çaldıı şey berbat 2. reklam berbat 3.[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Çaldıı şey coca-cola'nın melodisi abi sonuçta ürünün reklamını yapyıo(gerek olmasada) orda vivaldi çalcak değil heralde... Valla biz izmirde dün sahilde müzik yapan insanları baya bir kitle halinde izliyorduk...İstanbul'da durum farklıysa bilemem. Sanat sanat içindir.[hline]Estel_Anorien, 25 May 2003 22:40 tarihinde demiş ki: aduket çekecek ryu aranıyor.[/b] [i]www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 said: ghaldszar, 31 May 2003 04:08 tarihinde demiş ki: O tür müzikleri severim ama yine de Coca cola' nın yaptığı en kötü reklam olduğunu düşünüyorum. olaya başka bir açıdan bakarsak coca cola nın reklama ihtiyacı yok .. :)[hline]KinGpiN the striked sazan Brother of Archie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 yani.birleşmiş milletlere göre dünyada 185 ülke warken coca cola ya göre dünyada 187 ülke war[hline]Estel_Anorien, 25 May 2003 22:40 tarihinde demiş ki: aduket çekecek ryu aranıyor.[/b] www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Şarkı Jump in the line, hatta "shake, shake shake senõra" diye de bilinir, beetle juice'un sound track'idir aynı zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar