Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Domo owned :p

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

PT olarak duzenledigimiz 2nci mc runda domoyu 4ncu denemede yendik :p

Türk tabanlı bi guild olarak kısa surede iyi basarılar kazandık..
Domodan sonra ragnarosu denedik, ilk denemede 85% de wipe yedik..
Gelecek hafta kesmeyi dusunuyoruz.. Bugun itemlarımız hazır degildi malesef.
[spo1=Majordomo executus][/spo]
[spo2=Raggy][/spo][signature][hline] Mystry aka mördak
gibidir.
AdorisPain Train & For SEVEN

Mesaj tarihi:
Belki bu sefer olmadı... ama deneyeceğiz :D sizleri tekrar tebrik ederim dostlarım.. Nice Runlar dileği ile..[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda

Guild - Pain Train

Farkedileceği Günü Bekler..

Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki:
bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu.
Mesaj tarihi:
Ragnaros u kesmen için çok fazla hazırlık ve ekipman gerekiyor, herkesin fire-resist gear ı vs olması lazım =P hemen alamazsınız herhalde ama yakındır ;)

=P Benim US de oynadığım guild MC yi darmadağın ederken EU daki guild çok zorlanıyor. Böyle giderse pek ilerleyemeyekler.

[Bu mesaj Darksun tarafından 18 Ağustos 2005 12:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
abso bildigim kadarıyla fire resist daha çok ragnarosa melee girişen classlar için gerekli, sana lazım olacağını sanmıyorum. yanılıyor da olabilirim ama :)[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything...
Mesaj tarihi:
Ragnarosda herkese lazım oluyo fire resist, meleeler unbuff 150 rangeler içinde genelde unbuffed 100.

Tebrikler majorhomo için ;) Bizim de iki ragnaros denememiz %20lerde wipela sonuçlandı bi daha ki sefer diyoruz, inş haftaya siz de kesersiniz. Bol şans.[signature][hline]Dust to dust...Amen.

Maxarathiel-60 UD Rogue/Kor'gall
Weejas-60 NE Priest/Ragnaros
Mesaj tarihi:
gerekir
herkese FR lazim. yani %25 damage resist sansini sole bi %50-60 yapsan yeterli herhalde. bide ustune durmadan greater fire prot pot icsen,, sadece bandajla kendini healleyerek priestlere/paladinlere/druidlere buyuk yardimda bulunmus olursun. zaten oyle yapman lazim, heallerimiz ragda sadece main tanklar icin ;)

hos mt 350 fr yapinca ona da gerek kalmiyo ya nese.
duzgun gearli bir guild ragde cok zorlanmaz gibime geliyo. bizim guild oyle degil mesela ;p ama 2 saat altinda mc ye girip temizleyen guild biliyorum ben (yani en basindan ragi kesene kadar 2 saat... sufer bisi)
Mesaj tarihi:
Güzel bi guild ve takım ruhumuz var. Herkes kendinden beklenenin fazlasını yapıyor. Kimse item için oynamıyor herkes basarı için oynuyor. Büyük olasılıkla gelecek yafta alıcaz ragı.[signature][hline] Mystry aka mördak
gibidir.
Mesaj tarihi:
Niye exploit olsunki, bi mobun skillerini değiştirmek nekadar zor olabilir, adamlar bilerek koymuşlar onu oraya =p[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
abso hunterada lazımya bazen damagedan ranged beni seçiyo 1 koyuyo 3000-500 arası fire resistle 1000 e kadar inidirsin
Yani anlican lazım :)[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 58 orc rogue )
EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter )
Mesaj tarihi:
US te exploit değil olarak açıklaması vardı ama EU da bilemiyorum muhtemelen exploit demişlerdir.[signature][hline]pff
Kritiğiniz bol olsun

[Bu mesaj OffChu tarafından 18 Ağustos 2005 23:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
ascraeus, 18 Ağustos 2005 21:14 tarihinde demiş ki:
su an ragnayı alabılen bı cok guıld ubrs dekı exploıt ı kullanıyolar
sız onlardan olmayın :)

bizim exploitle isimiz olmaz, zaten roguelarımızın buffsız 200 ustu, warriorlarımızın buffsız 250+ fr si olucak gelecek hafta rag gunune kadar

bide simdi ugrasılmaz yani.. git brs ye resist buff al ordan yuru rag a cart ta curtta
kesen helaliyle kesmeli...

zaten bildigim kadarıyla sadece 1 gm bunun exploit oldugunu belirtmis henuz blizz official bi acıklama yapmamıs[signature][hline] Mystry aka mördak
gibidir.
Mesaj tarihi:
skullcrasher'da olan arkadaşlarımızı Vlad Dracul guildimize beklerim.Ben daha lvl 47'yim ama lvl60 sayısı en yüksek olan guild biziz sanırım.400 adet aktif üye hemen hemen hergün oyunda.Bu arada sık sık Mc yapıyor abiler ve Ragnaros'u alıyorlar.
Mesaj tarihi:
said:
Oom, 19 Ağustos 2005 02:08 tarihinde demiş ki:
Nihilium o kdr uğraş sonucu zor alıo bence 1 kerede falan alamssanız ama çalışır gayret ederwsiniz keserseniz euhehe :D

who cares?[signature][hline] Mystry aka mördak
gibidir.
  • Yeni Oluştur...