Sin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 PT olarak duzenledigimiz 2nci mc runda domoyu 4ncu denemede yendik :p Türk tabanlı bi guild olarak kısa surede iyi basarılar kazandık.. Domodan sonra ragnarosu denedik, ilk denemede 85% de wipe yedik.. Gelecek hafta kesmeyi dusunuyoruz.. Bugun itemlarımız hazır degildi malesef. [spo1=Majordomo executus][/spo] [spo2=Raggy][/spo][signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. AdorisPain Train & For SEVEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Belki bu sefer olmadı... ama deneyeceğiz :D sizleri tekrar tebrik ederim dostlarım.. Nice Runlar dileği ile..[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda Guild - Pain Train Farkedileceği Günü Bekler.. Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 evet 2 tane vurdu bana :D[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur! :NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Lokman mı? ehahehahaha[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 tebrikler :) birlikte ragnaros kesmek nasib olmadı ama napalım kısmet :) inşallah onuda alcaksınız yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Ragnaros u kesmen için çok fazla hazırlık ve ekipman gerekiyor, herkesin fire-resist gear ı vs olması lazım =P hemen alamazsınız herhalde ama yakındır ;) =P Benim US de oynadığım guild MC yi darmadağın ederken EU daki guild çok zorlanıyor. Böyle giderse pek ilerleyemeyekler. [Bu mesaj Darksun tarafından 18 Ağustos 2005 12:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Ragnaros'u gelecek hafta öldürebilirseniz cidden helal olsun. Gerçekten iyi hazırlık ve ekipman gerekiyor.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 47 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Sırf meraktan soruyorum yani MCye gitmeme daha çok var ama hunter içinde fireresist lazım mı MCde?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 abso bildigim kadarıyla fire resist daha çok ragnarosa melee girişen classlar için gerekli, sana lazım olacağını sanmıyorum. yanılıyor da olabilirim ama :)[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxarathiel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Ragnarosda herkese lazım oluyo fire resist, meleeler unbuff 150 rangeler içinde genelde unbuffed 100. Tebrikler majorhomo için ;) Bizim de iki ragnaros denememiz %20lerde wipela sonuçlandı bi daha ki sefer diyoruz, inş haftaya siz de kesersiniz. Bol şans.[signature][hline]Dust to dust...Amen. Maxarathiel-60 UD Rogue/Kor'gall Weejas-60 NE Priest/Ragnaros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Lazım oluyor abso , ragnaros un çok güzel blastleri var 1-2 vuruştura inersin =P BY FIRE BE PURGED! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Ubrs Boeef ftw :)[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 gerekir herkese FR lazim. yani %25 damage resist sansini sole bi %50-60 yapsan yeterli herhalde. bide ustune durmadan greater fire prot pot icsen,, sadece bandajla kendini healleyerek priestlere/paladinlere/druidlere buyuk yardimda bulunmus olursun. zaten oyle yapman lazim, heallerimiz ragda sadece main tanklar icin ;) hos mt 350 fr yapinca ona da gerek kalmiyo ya nese. duzgun gearli bir guild ragde cok zorlanmaz gibime geliyo. bizim guild oyle degil mesela ;p ama 2 saat altinda mc ye girip temizleyen guild biliyorum ben (yani en basindan ragi kesene kadar 2 saat... sufer bisi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Güzel bi guild ve takım ruhumuz var. Herkes kendinden beklenenin fazlasını yapıyor. Kimse item için oynamıyor herkes basarı için oynuyor. Büyük olasılıkla gelecek yafta alıcaz ragı.[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. AdorisPain Train & For SEVEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 su an ragnayı alabılen bı cok guıld ubrs dekı exploıt ı kullanıyolar sız onlardan olmayın :)[signature][hline]waiting for the twelfth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 resist diodan expoit degil. forumlarda aciklamasi yapildi gm ler tarafindan.[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur! :NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 bızım guılddekı bı arka da gm "o bır exploıttır" dedı sen o lınkı yollasana bakalım merak ettım sımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Niye exploit olsunki, bi mobun skillerini değiştirmek nekadar zor olabilir, adamlar bilerek koymuşlar onu oraya =p[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 abso hunterada lazımya bazen damagedan ranged beni seçiyo 1 koyuyo 3000-500 arası fire resistle 1000 e kadar inidirsin Yani anlican lazım :)[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 58 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 US te exploit değil olarak açıklaması vardı ama EU da bilemiyorum muhtemelen exploit demişlerdir.[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun [Bu mesaj OffChu tarafından 18 Ağustos 2005 23:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: ascraeus, 18 Ağustos 2005 21:14 tarihinde demiş ki: su an ragnayı alabılen bı cok guıld ubrs dekı exploıt ı kullanıyolar sız onlardan olmayın :) bizim exploitle isimiz olmaz, zaten roguelarımızın buffsız 200 ustu, warriorlarımızın buffsız 250+ fr si olucak gelecek hafta rag gunune kadar bide simdi ugrasılmaz yani.. git brs ye resist buff al ordan yuru rag a cart ta curtta kesen helaliyle kesmeli... zaten bildigim kadarıyla sadece 1 gm bunun exploit oldugunu belirtmis henuz blizz official bi acıklama yapmamıs[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. AdorisPain Train & For SEVEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oom Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Nihilium o kdr uğraş sonucu zor alıo bence 1 kerede falan alamssanız ama çalışır gayret ederwsiniz keserseniz euhehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CANKHAN Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 skullcrasher'da olan arkadaşlarımızı Vlad Dracul guildimize beklerim.Ben daha lvl 47'yim ama lvl60 sayısı en yüksek olan guild biziz sanırım.400 adet aktif üye hemen hemen hergün oyunda.Bu arada sık sık Mc yapıyor abiler ve Ragnaros'u alıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: Oom, 19 Ağustos 2005 02:08 tarihinde demiş ki: Nihilium o kdr uğraş sonucu zor alıo bence 1 kerede falan alamssanız ama çalışır gayret ederwsiniz keserseniz euhehe :D who cares?[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. AdorisPain Train & For SEVEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 tebrikler:) bizde ragnada 2 gun once 3%te wipe ettik. birazdan yeniden denemeye gidiyoruz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar