Sie, 09 Ağustos 2005 01:50 tarihinde demiş ki:
Brezilya'nın orta halli takımından gelmiş MU da as dinlendirme oyuncusu.Yeder vardir yedek vardir. kleberson demekki tutmadi ki 2-3 senedir yedek bu böyle biline. MU da da yedek var 9 yıllık yedek Solskjaer de yedek.Ama 120 golu var neden 33 yasındaki yedeğini satmioda MU 25 yaşindaki YILIN TRANSFERINI satıyo onu anlayamadım.
senin kesin cintonicle akrabaligin war sen de bunumu inanarak ve isteyerek yazdin allahini seversen 33 yasindaki FORVETI kim neden alsin? sen oner bakiim MU 2.5milyon Solskjaerin gitmesine izin veriomu vermiyomu? Solskjaer gelmek istemez ister o ayri bi konu... Biraz dusunup yaz bu ornekleri...
said:
Sie, 09 Ağustos 2005 01:50 tarihinde demiş ki:Şöyle diyeyim MU şu an kardosunda kendine bisey vermiyeceğini dusunduğu adamalrı elinden cıkarıyo bu kadar basit.Sattı çünkü baktı yok yani adamda bisey. Aldı Park Ji-sung 'u PSV den sattı bitliyi. Ferguson 2-3 yıl sonranın takımını kuruyo yeni jenerasyonun yaş ortalaması 24 ü geçmez. Hepsi dünya çapında futbolcular. Kleberson 25 yaşında ortalamaya yakın. Ama kalmıyosa takımda vardır bir bildikleri die dusunuyorum.
abi sen saka gibisin hakkaten futboldan anlamiyorsun real madrid eto'odan bi sey olamiyacagi icin mi satti yada gec kadro kurmak icinmi satti simdi eto'o barcelonanin yildizi...
said:
Sie, 09 Ağustos 2005 01:50 tarihinde demiş ki:Anelka konusuna gelince.Niye hemen ona saldırılıyo anlamadım.5 m pounda almisiz kendilerini daha yeni 6.5m pound teklif almisiz. Bisey vermicegine inandığımız zaman satarız 8-9 M pounda olur biter. Alırız Nihat'ı alırız Denilson'u (alma taraftarı değilim Kleberson'dan farkı yok benim için)biter bu iş. Hadi fener salak Arsenal, Real Madrid, Liverpool, PSG de mi salak aldilar bu herifi?
sen dedin ya beki bu adamda arsenal real ve liverpool icin cok kotu oyuncuydu hicbir sey beceremiegini dusundukleri icin sattilar kendi soylediklerinle tek paragrafda celisiyosun ne diyeyim...
said:
Sie, 09 Ağustos 2005 01:50 tarihinde demiş ki: Carew'e gelince, sizde sorun 10 numara adamım.Yani sorununuzu çözecek adam ne yazık ki iyi formda bi Kleberson da değil.Size stabil bi Sergen Tumer lazim.O zaman istediğinizi bulursunuz.Carew oynuyo çünkü arkasında Juninho, Essien, Malouda , Diarra ve Govou var. Misler gibide oynuyo çocuk.Yani eğer Rıza kalkıp Klebersondan 10 numara yaparsa baya eğleniriz bu sezon. Neyse saaat geç yoruldum. Size iyi eğlenceler.
diyosunuzya uyum sorunu diye carewde de biz yasadik o uyum sorununu carewi sattik cunku iyi bir teklif yaptilar biz carewden bir yilda 2 milyon euro kar yaptik adam bizi sampiyonmu yapti yada gol kralimi oldu hayir ama genede parasini artdirdi riza calimbayda kendi oyun sisteminde dusunmedigi icin satmasina onay verdi ki satildi
bu arada kleberson umarim hayirli olur bize...[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki:
Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
fortinbras, 09 Ağustos 2005 10:25 tarihinde demiş ki:
anelkayı satacak fener bir kaç hafta veya en kötü ara transferde çünkü sudan sebeplerle adamın gelişini erteletiyorlar...
kleberson da bence kendini gösterecek tekrar burada sonra da 2 sene sonra tekrar avrupaya döner ama tabi bu manchester utd kadar iyi bir takım olmayabilir...
Anelka döndü ve dünkü antrenmandaki performansıyla yüzleri güldürdü (4gol)[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing."
Hastayım bu antremanlarda çift kale maçlarda gol atıpta adamı göklere çıkaranlara (genel olarak medyada böyle )
Yahu bende atıyorum antremanlarda çift kalede 10 tane attığım oluyor o hafta maça çıkıyoruz 3-5 yiyip geliyoruz.
Carew de sezon başı yüzleri güldürdü bi maçta 6 gol attı.Tayfur un takımına karşı =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben!
Öne çıkan mesajlar
_Tora_
senin kesin cintonicle akrabaligin war sen de bunumu inanarak ve isteyerek yazdin allahini seversen 33 yasindaki FORVETI kim neden alsin? sen oner bakiim MU 2.5milyon Solskjaerin gitmesine izin veriomu vermiyomu? Solskjaer gelmek istemez ister o ayri bi konu... Biraz dusunup yaz bu ornekleri...
abi sen saka gibisin hakkaten futboldan anlamiyorsun real madrid eto'odan bi sey olamiyacagi icin mi satti yada gec kadro kurmak icinmi satti simdi eto'o barcelonanin yildizi...
sen dedin ya beki bu adamda arsenal real ve liverpool icin cok kotu oyuncuydu hicbir sey beceremiegini dusundukleri icin sattilar kendi soylediklerinle tek paragrafda celisiyosun ne diyeyim...
diyosunuzya uyum sorunu diye carewde de biz yasadik o uyum sorununu carewi sattik cunku iyi bir teklif yaptilar biz carewden bir yilda 2 milyon euro kar yaptik adam bizi sampiyonmu yapti yada gol kralimi oldu hayir ama genede parasini artdirdi riza calimbayda kendi oyun sisteminde dusunmedigi icin satmasina onay verdi ki satildi
bu arada kleberson umarim hayirli olur bize...[signature][hline]
blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki:
Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
Sosyal ağlarda paylaş
jazzyjam
Anelka döndü ve dünkü antrenmandaki performansıyla yüzleri güldürdü (4gol)[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing."
Sosyal ağlarda paylaş
bLackcha0s
Yahu bende atıyorum antremanlarda çift kalede 10 tane attığım oluyor o hafta maça çıkıyoruz 3-5 yiyip geliyoruz.
Carew de sezon başı yüzleri güldürdü bi maçta 6 gol attı.Tayfur un takımına karşı =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında
[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş