KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 [spo1=Dıkla][/spo] fazla imkan yok ama bu kadar işte. Bayramoğlu sarı villalar bekliyorum[signature][hline]MsnNebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir][Bu mesaj KucukHusamettin tarafından 19 Ağustos 2005 01:48 tarihinde değiştirilmiştir]
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 TMM JNMS GELİJEM![signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Ben yazcaktım onu . Yazabilirmiyim pls ?[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Kompozisyona biraz daha dikkat, Bütün objeleri dikey olarak yerleştirmişsin. Bi dahakine not kırarım ona göre.[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 nmirnoff redbull içiom üstüne cipso acılı.. bu kadar denk gelemez...[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 biberler için gelicem.[signature][hline]siyah, ama buz?
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 black onlar sahte :)[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir]
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 şu resmi spo'ya koy. hayvan gibi resim. rahatsız etti bi kere baktık işte yeter.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 yerim ben olsun![signature][hline]siyah, ama buz?
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 smirnoff redbull? hmm arkor ile enerji içeceği içmeyin denmiyor muydu? yoksa smirnoff çok light olduğundan mahsuru mu yok?[signature][hline]Beş Hececiler
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Bir şey olmuyor bone abartılmadığı sürece . Çok abartınca uzun vadede olabilirmişmiş .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 gelmez olur muyum katılmaz olur myuyz hiç..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: Bone, 19 Ağustos 2005 01:53 tarihinde demiş ki: smirnoff redbull? hmm arkor ile enerji içeceği içmeyin denmiyor muydu? yoksa smirnoff çok light olduğundan mahsuru mu yok? vallaha ben her fırsatta redbull votka içiyorum. evet tehlikeli ama bi o kadar da güzel oluyo vallaha. (özellikle sade votkalarda)[signature][hline]siyah, ama buz?
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: Bone, 19 Ağustos 2005 01:53 tarihinde demiş ki: smirnoff redbull? hmm arkor ile enerji içeceği içmeyin denmiyor muydu? yoksa smirnoff çok light olduğundan mahsuru mu yok? nemiroff, smirnoff değil.. (yannış yazmışım) öyle deniliyo ama bize bişicikler olmaz (bkz: ölmeden önce söylenen son sözler) [signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** [Bu mesaj MartinLGore tarafından 19 Ağustos 2005 02:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 hizmette sınır yoktur :-p[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: Bone, 19 Ağustos 2005 01:53 tarihinde demiş ki: smirnoff redbull? hmm arkor ile enerji içeceği içmeyin denmiyor muydu? yoksa smirnoff çok light olduğundan mahsuru mu yok? enerji votka kadar güzel bişi varmıdır ya. Üstüne bide buz attınmı ohh. Taş gibi. Binboanın votkası çıkmış. Kesinlikle deneyin derim. Üstünde truncu yazı olan şişe.. Hatta bakam resim varmı :-) Buldum[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Costa Server: BeramusI Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)[Bu mesaj CaNNi tarafından 19 Ağustos 2005 03:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ben içtim fena değil kesinlikle beni komaya sokan nikita ( alman vodkası ) dan daha güzel tabiki smirnoff ve absolute değişmem ama arada kalnlar için güzel bir alternatif[signature][hline]Welcome to Linuxland, in silent nights you may hear the windows machines rebooting sound...
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 BAYRAMOGLU FENİS MURAT SİTESİNDEYİM GELİYORUM 20 DAKKAYA ORDAİYM.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 o nikita çok garip bişey ya evet[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Tabiki absolute ü unutmam ama ben alternatif olarak söylemiştim binboa yı Absolute mandrin rulz ;)[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Costa Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Absolut'ta e yok. Onu öğrenememişsin ama.[signature][hline]g3nk.
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 bu binboa uo vodkası di mi :)[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir]
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 vodka maden suyu midenden umudu kestin galiba sen[signature][hline]34'life. fun, music, events = life
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: KucukHusamettin, 19 Ağustos 2005 01:42 tarihinde demiş ki: [spo1=Dıkla][/spo] fazla imkan yok ama bu kadar işte. Bayramoğlu sarı villalar bekliyorum küçüksün sen daha hüsamettin. sonra, sonra...[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 olsun bişi olmaz bize[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar