Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Nasıl karizmatik ses çıkarmaktadır ya? Ayrıca acaba bu abim Vampire: The Masquerade Redemption'daki Cristof mudur aynı zamanda?[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 aslında topiği oyun seslendirmenlerine ayırsak harika olur :) Ben de Orc, Troll, Tauren ve Protossları seslendirenlere hastayım. Hele Trollerin o gülme efekti yok mu? Psikopat direk... Imdb'ye baktım da, seslendirmenler açısından çok etkili bir site değil. Yani şu karakteri şu seslendirdi bunu o seslendirdi diye herkesi yazmıyorlar. Aslında bu konuda iyi bir site bulabilsem enfes olur. Ama senin şansına imdb Illidan'ı seslendireni yazmış: http://www.imdb.com/name/nm0455058/ http://www.imdb.com/name/nm1175836/ Elimde bazı manual PDF'ler var ama yazmıyor. Oyunların içinden çıkan kitapçıklarda da yazmıyor.[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bone tarafından 13 Ağustos 2005 07:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ehe cogu warcraft karakterinin seslendirmeler muthis olmus :),khel t. mesela baska bi ornek :p [Bu mesaj mutos tarafından 13 Ağustos 2005 13:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 bende abin seslendircek anladım topic başlığını okuyunca[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 öeh imdb ne yapmış öle. nerden bilelim biz kim kimi seslendiriyor yaw...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 karakterleri çok fazla boş yazmışlar. karşılarında "seslendiriyor" diye değil de, seslendirdiği karakteri de yazsalar daha enfes olurdu.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MysterySpectre Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 wow da tauren lerin need more rage demesi manyak bişeydir ;)[signature][hline]Net Yavaş Anca Bazı oyunlarla yetiniyoz şuaralar hangi oyun bilmiyom online olarak tarafsızım ama linage 2 veya WoW a başlıyacam ( İnş :/ ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 star crafttaki dark tempların sesine hastayım[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Solid Snake'i seslendiren adamı önüme koysalar, pek birşey yapmam heralde şaşırırım.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 su warcraftta goblinler varya patlıyanlar :).kim seslendirmis acaba onları ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 hiç bi sesi Monkey Island'da Guybrush'ı seslendiren Dominic Armato'ya değişmem. hiç bi ses herhalde o kadar karakterle uyuşamaz bence.[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venorik_velglarn Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Starcraft'da High Templer'ların Hassah-Hurditum-Hari demeleri manyak.. Bide zerglinglerin öek öekeke ekkeköee diye sesleri hoşuma gidiyo:)[signature][hline]velglarn fanzin çok yakında! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 baslıkta illidanı seslendıren senın abınmıs gıbı anladım o sesler kendı saf seslerı degıl zaten ses studyolarında bın kere edıtlenıyor en azından o halıne gelene kadar[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Wow'da dwarf'ların "I can't carry any more" deyişine hastayım ben de. :horace:[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 47 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion [Bu mesaj Mirage tarafından 16 Ağustos 2005 23:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Thief te garrett ın sesine hastayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: Gallant, 17 Ağustos 2005 10:25 tarihinde demiş ki: Thief te garrett ın sesine hastayım. ben hastası değil aşığıyım[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Roy Conrad Full Throttle - Ben . Super bir ses her oynayi$imda o otoyol sahnesinde gaza gelirim... aah ah eski lucas arts adventurelari...[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Trollerin How you doing, man demesi bitiriyor beni de eheh[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 fallout 1'de killian'ı makgayvır seslendiriyodu[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Zarkuu lvl ?? - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar