Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Bi anda geldiler bana . Yatıyorum ben . Yemek yemeliyim . Error vereceğim yoksa .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Al arkadaşım sana da şarap ve peynirle iyi bakışmalar diliyorum[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Yalnız şarap peynir öyle bi gider ki, çerez yer gibi.. sonra bi bakmışın sarhoş olmuşun..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 peynir+somon ekmeği+şarap oy oy oy[signature][hline]Beş Hececiler
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 RAHATSIZ MISINIZ YA hüfff bozdulabına mı gidim şimdi BEN HA?[signature][hline]choose life.
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ne şarap peyniri ya? fransız kadınları neden kilo almıyor diyetinde mi yazıyo =) al bi şişe vodka bi şişe shiweppes al doritos bilmene, birazda fıstık ohhhh.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Öne çıkan mesajlar