b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Arkadaşlar çok güzel anime tavsiyeleri yapabilecek olan var mı?[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 var. Gundam SEED + Gundam SEED Destiny. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 aramada "tavsiye" diye arat, hepsine kefiliz burada[signature][hline]Hello my friend, let's trade Gheed Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Bleach kesin başla zaten başladın mı sarıyor[signature][hline]:hrr:Your Destiny Lies With Me,Skywalker:hrr: Do Not So Gentle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ya ben narutoya basladim biraz ufaklara hitap ediyo gibi ama sardirdi burakamadim yaw habure netten indirmeye calisiyoz 24 saat 170mb bi de tane anamız agladi[signature][hline]´´dUAlİSt´´ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 bunlar çizgi dizi tadında mı dedikleriniz?[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: DueLisT, 03 Ağustos 2005 21:38 tarihinde demiş ki: ya ben narutoya basladim biraz ufaklara hitap ediyo gibi ama sardirdi burakamadim yaw habure netten indirmeye calisiyoz 24 saat 170mb bi de tane anamız agladi Ehem ben kafadan 20 yaşında bir izleyiciyim yani. Biraz ilerle çok güzel bölümlere denk geliyorsun :D Ben bir ara başlıkta açacağım (eski başlık yeterli ilgiyi görmemiş :D9 Trigun öneriyorum sana. 26 bölüm zaten. Harika bence. 60 Milyar $ ödül konulmuş bir silahşör ile ilgili. Geçtiği her kasaba yıkılıyor ama ödül avcıları bunu kovalarken :D Bütün yıkım arasında kimse ölmüyor. AYrıca bu tanınamak için aptal rolüne yatıyor genelde (yada öyle biraz.) Ama gözlüğü takınca bir ayrı oluyor. İzle derim hem komiik hem sağlam bir dizi.[signature][hline]Wanted!! Vash the Stampede Dead Or Alive 60 Billion $$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Bunlar seri olarak : Bleach Hellsing Berserk Naruto Trigun Cowboy Bebop Elfen Lied Full Metal Alchemist Rurouni Kenshin Full Metal Panic Gundam Seed Bunlar film olarak: Ghost in the Shell Ghost in the Shell: Innocence Vampire Hunter D Vampire Hunter D: Bloodlust Cowboy Bebop The Movie Ninja Scroll Rurouni Kenshin OVA Aklıma şimdilik bunlar geldi..[signature][hline]Click! Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ooo baba Cowboy bebop efsane ya bu arada bende 20 ilginc.. :)[signature][hline]´´dUAlİSt´´ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ghost in the shell izledim süperdi grçktn ama 2 yi izlerken uyuyakaldım naruto dan vazgeçtim gundam seed mi ne onu arıorum...[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi? [Bu mesaj b1vRiP tarafından 13 Ağustos 2005 13:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: b1vRiP, 13 Ağustos 2005 13:24 tarihinde demiş ki: gundam seed mi ne dont make me destroy you[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Kenshinin bitmesine 5GB filan kaldı. Ondan sora Naruto'ya başlamayı planlıyodum ama çok sevdiğim bi insan Cowboy Bebop hayranı. İlk hangisini izleyem? Bi süre sonra abartıp önüme geleni indirmeye başlarım zaten; harddisk de alır daatırım fdggdf[signature][hline]Bekle beni Mary! Beş sene sonra ordayım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Cowboy Bebop zevklidir. eğlencelidir, duygusaldır, komedidir, maceradır. Cowboy Bebop ardından Full Metal Alchemist izlemek lazım aslında.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 O zaman ilk Cowboy Bebop'a başliyim ben. Hem o kadar da büyük diilmiş.[signature][hline]Bekle beni Mary! Beş sene sonra ordayım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 1979'dan bugüne dek Gundam adına ne varsa önerebilirim (G Gundam ve Turn A dışında tabii) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerubim Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 miyazaki den seçmeler: princess mononoke spirited away Nausicaä of the Valley of the Wind[signature][hline]"In despair, there are the most intense enjoyments, if one is acutely aware of one's own hopelessnes"" Fedor Dostoevsky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 GUndam Seed'e basla. kesin basla. onu izlemeden anime seyrettim deme :D sonra Destiny'yi sana izleme deseler bile dinlemiycen kimseyi ahhhhh...cumartesiye daha cok vaaaaar....uhuuhuhuu ha bide Honey & Clover cok hos bi dizi. 26 bolum yanlis hatirlamiyosam. henuz bitmedi, bu hafta 18. bolum cikicak. onu da sabirsizlikla beklioruz.... MORIIITAAAAAAAAAAA [Bu mesaj Kleo tarafından 18 Ağustos 2005 23:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: Kleo, 18 Ağustos 2005 23:06 tarihinde demiş ki: GUndam Seed'e basla. kesin basla. onu izlemeden anime seyrettim deme :D sonra Destiny'yi sana izleme deseler bile dinlemiycen kimseyi ahhhhh...cumartesiye daha cok vaaaaar....uhuuhuhuu ha bide Honey & Clover cok hos bi dizi. 26 bolum yanlis hatirlamiyosam. henuz bitmedi, bu hafta 18. bolum cikicak. onu da sabirsizlikla beklioruz.... MORIIITAAAAAAAAAAA [Bu mesaj Kleo tarafından 18 Ağustos 2005 23:06 tarihinde değiştirilmiştir] h&c ben başlattın dimi seni ??[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 hee, izle izle dedin durdun, bi bakiim dedim neyin nesiymis, kgne'e hasta olmustum cunku gene tavsiyen uzerine. Morita'yi gordum, dunyam alt ust oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar