Sam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 pronoit said: jack'in kafaya shotgun yemekle ilgili yorumunu sam kırpmış. "şatganı sen kafana yeme" diyor, kullan demiyor. :p axedice said: Bi ara bilgisayarda nasıl vidyo çekilir onun tutosu lazım bana. Ben de malkav açıcam, ranged gidicem tabii ki. Sam e kanıtlarla gelicem. Gerçi ona da kesin bişey bulacaktır euheuh sam işte. Olsun ama bize eğlence çıkar. Bu arada darth kotickin cebine para koydum, kendimi kirlenmiş hissediyorum tamam tamam anladım 38'likle reload etmeye başladın, gerek yok bahaneye heh. uğraşma. :p koticik cammy elder kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Pic unrelated http://forum.paticik.com/thumbnails/a13/299/e0f/398/06c/89f/056/2c3/448/57d/38_450xNULL.jpg (Nedanko başımızdan eksik olmasın lol) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 beyler oyun guzele benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 üzülerek söylüyorum bu oyunu hiç melee oynamadım. hep firearms oynadım ve açıkçası bir gram zorlanmadım :D silah yok demişsiniz de yani... bir noktadan sonra anaconda, nines amca'nın desertı veya güzel smglerle acaip iş yapıyosunuz. 2 vuruşla öldüremediğiniz minion kalmıyor. bosslara da 2-3 çakıp tehehe diyip gidiyosunuz :D melee oyun nasıl oynanır o noktada bile acaip tırsgınçlıklarım var. sam kaçmak sıkışmak damage yemek falan demiş ama. adamlar sana yaklaşana kadar ölüyolar zaten. kaçmak yok o yüzden. LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Itiraf ediyorum her seferinde ocean house hotel'de cok korkup birakiyorum oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 AHAHAHAHAHA bi kız vardı benden 4-5 yaş büyük. hastasıydı oyunun. ben de mericiydim. kız ne zaman oraya gelse save file atardı bana. ben geçip save file geri yollardım aşsldkfşdlf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Deacon said: Itiraf ediyorum her seferinde ocean house hotel'de cok korkup birakiyorum oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Yalniz olmadigimi biliodum iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Ocean house hotel ne güzel bi bölümdür ya. Hani resmen "konsept dışı kaldı ama vampirli mampirli oyun yapıyoruz bari 1-2 sahne de korkunç bölüm ekleyelim" diye sıkıştırmışlar araya ama o kadar mükemmel ki... Aşırı basit bi bölüm olmasına rağmen ciddi ciddi sinirleri yıpratıyo. Ama itiraf ediyim ben de deli gibi tırsıyodum orada. Hatta bi kere kaydetmeyi unutmuşum bölümü tekrar geçmek zorunda kaldım ve bölümde neler olucak hepsini bilmeme rağmen ilk defa oynuyomuş gibi herşeyde irkiliyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Az önce malkavianımla oceanhouse u bitirdim. Şimdi kendime bi kap dondurma koyup teamfortress oynayarak stresimi atıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 bide bole biraz ilerleyince bole hastane gibi bi bolum var, cigliklar falan geliyo paso, orasida biraz korkutucu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Dondurmamı yedim ama ellerimin titremesi ancak geçti. Şu hayatta gerçek bi erkeğin korkabileceği üç şeyden biri Ocean House Hotel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 ocean house 1 kanalizyondaki valve bulmaca 2 her oynadigimda ikanalizasyonda kufredip 2 hafta kusuyorum oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 valf olayı cidden çok can sıkmıştı ilk oynadığımda, bu sefer de hatırlayana kadar "yanlış hatırlıyorum galiba" dedirtti. :p otelde ilk kısım kötü, bir de unutmuşum heh. yukarı çıkınca rahatladım neyse ki. yalnız zombi quest'i nasıl kastırdı belli değil, swat tüfeği aldım da böyle l4d finali gibi ucu ucuna bitirebildim. yoksa imkansız direkt, celerity de yok malum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 abi firearms kasıyosanız dediğim gibi anaconda'nın ötesinde silah yok. 2 vuruşla indiremeyeceğiniz yaratık vampir were kalmıyor resmen. 70 80 her vuruş kafadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 axedice said: Dondurmamı yedim ama ellerimin titremesi ancak geçti. Şu hayatta gerçek bi erkeğin korkabileceği üç şeyden biri Ocean House Hotel. digeri de thief 3teki yetimhane axedice. iki slot birden kaplıyor oranın korkutuculugu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Cystein said: abi firearms kasıyosanız dediğim gibi anaconda'nın ötesinde silah yok. 2 vuruşla indiremeyeceğiniz yaratık vampir were kalmıyor resmen. 70 80 her vuruş kafadan 70-80? max auspex'le filan mı o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 ya ben hatırlıyorum oynayalı çoooook uzun zaman oldu ama anacondayla çin mahallesinde damage'im düz hiç buffsız bu şekildeydi 70 80 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Viktor said: ocean house 1 kanalizyondaki valve bulmaca 2 her oynadigimda ikanalizasyonda kufredip 2 hafta kusuyorum oyuna kanalizasyon o kadar kotu degilde snuff movie house cok kotuydu ya oraya kadar zaten snuff filmleri izleyip geriliyorsunuz sonra eve girince kucuk kucuk odalar, oradan buradan ustunuze ziplayan yaratiklar ozellikle ranged karakter icin kabus gibiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 ahahaha hatırlıyorum orayı. bi de zıplıyolar ordan bırdan zıppıdı zıppıdı paytak paytak koşuyolar sana doğru. AHANNA SIÇTIK diye geri geri gide gide ateş ediyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 demian said: axedice said: Dondurmamı yedim ama ellerimin titremesi ancak geçti. Şu hayatta gerçek bi erkeğin korkabileceği üç şeyden biri Ocean House Hotel. digeri de thief 3teki yetimhane axedice. iki slot birden kaplıyor oranın korkutuculugu. Ben kendini belli etmeyen trapler ve pms diycektim ama o da olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 ahahah, şimdi düşününce onlar da makulmüş. yetimhaneyi geçebiliyorduk en azından, gördükçe "allahım nasıl pipili olur ya nasıl ulan" dedigim bir sürü trap var hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Pic related http://www.trchan.org/b/src/131136955293.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 http://s3.amazonaws.com/kym-assets/photos/images/original/000/127/850/130508656057.jpg NOBODY DERAILS A THREAD ON MY WATCH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 ponyler beni traplerden daha çok üzüyor sam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar