Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 myth başarılı bir oyun olsa yeterli saylırdı zaten merak etme. Yeterli ornek istniyorsa, ground control vardı miss gibi, standart rts idi, ve gameplay'i düzgündü, sonra wacraft 3 geldi zaten tertemiz gameplayli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 myth başarılı bir oyundu zaten, burada da kabul ediyordu insanlar ama norm hala 2d olduğundan daha sürüyle oyun çıkması gerekti. ground control filan pek bahsi geçmemiştir burada, wc3 ise özellikle sc ile kıyaslanıp aksine 3d oyunların daha başarısız olduğu iddiasını körükledi blizzard hayranları tarafından. sc ile ne kıyaslansa yetersiz bulunduğundan zaten yıllar geçip farkı iyice açan coh gibi oyunların çıkması gerekti. neyse maksadım "benim oyunum seninkini döver" tartışması çıksın değildi burada, forum ziyaretçilerine temelsiz önyargılardan kaçınmaları için bir ibret olacak hatırlatmada bulunmak istedim. "x oyun y olmaz" söylevleri bugün bile gani var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 3d stratejilerden bir tek war games ile dark omen güzeldi bence dönemine göre. w3 ile sc yi kıyaslamak fail zaten. kaedecim güzel diyorsun da arkadaşım birinci jenrasyon vampir olması onun tanrının ona verdiği laneti yenebileceği anlamına gelmez. bu dediğim tanıma olayı bildiğin tanrının laneti. aç book of nodu bak. şimdi yanımda bulamadım cd lerde bi yerde olmazsa bir ara ben koyarım. 4 melek gelip lanetliyor ya işte o lanetlerden birisi işaretlenmiş olması. hi o disiplinlerde kabilden gelmiyor lilith kabile öğretiyor nese. ekşide ingilizce bir kısmı vardı nedense silinmiş ama birisi ilk 4 laneti yazmış türkçe al pek süper bi çeviri olmamış ama ilk melek ona bir daha asla dunya nimetlerinden yiyemeyecek sadece kan ve kulle besleneceksin buyurdu 2. melek artık sana gun yuzu haram sadece geceler gezecek soyundan gelenlerde oyle olacak dedi 3. melek seni gören herkes öldürmek isteyecek o yuzden bir işaret tasıyacaksın ustun kılındın 4. olan azrail en kötü laneti yaptı kıyamet gunune kadar beni görmeyeceksin.ölümsüzsün bu arada nedense çeviren arkadaş golconda kısmını çevirmemiş haha ansiklopedik bilgiler sunuyorum sana. yapabileceğin maximum şey abi demogoji yapiyorsun demek bundan sonrası. auspex falan kasar demenden iyi gerçi.nese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 ya yazarlar bin kere hem kitaplarda hem forumlarda istediğiniz gibi yapın diyorlar. kitaplara farklı alternatifler koyuyolar. hatta alternatif gehenna senaryolarından birinde lucifer cain e ne olduğunu gösterip "tanrının seni canavara çevirmesi sana mantıklı geliyo mu? tanrı seni lanetlemedi, sen kendi kendini lanetledin." deyip, geçmişi gösteriyor. adamlar bilerek bazen birbiriyle çelişen şeyler koyuyorlar zenginlik olsun diye. ama "en wodçu benim"ler (wodçu lol) herşeyin en doğrusunu biliyor. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 edit: neyse fenris vermiş cevabını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 lol ki o kitapta kural kitabı değil. ufak roman tarzı bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 klasik frp ayağıdır o. biz böyle düşündük ama siz istediğiniz gibi yapabilirsiniz. öyle olsa o kadar yazarlarla uğraşmazlar hepsini kendileri yazar ne de olsa isteyen istediği gibi yapar. wodçu olmak gibi bir olayım yok ama doğruya ve bilgiye ilgim var. siz de edinin böyle şeyler bir kaç yıl sonra tekrar konuşuruz o zamana kadar. abi road'umdan düş ama celerityimi elleme diyorum size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 sırf gehenna kitabında 6 tane farklı alternatif son var be. zaten adamların kendileri yapıyolar. yada senin deyiminle "istersen atıyım kitabı" lol. bu arada deadalus diye bi projede, fanlar hl2 modu olarak tekrar yapmaya çalışıyolarmış bloodlines ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 ilk defa oynadim bu gece, hayaletli otel cok gerdi kapattim oyunu kufur ederek. bidaha oynayacagimi sanmiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 ilk defa mı :( şaka mı yapıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 sınav zamanı bize gelen bütün arkadaşlara sırayla oynattım bi kere perili oteli. 5 saniyede bir küfür edip irkilen arkadaşlar = priceless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Hayaletli otel oyunun en güzel yerlerinden birisi ya. Böyle sağdan soldan pörtleyen zombiler, eciş bücüş yaratıklar filan olmadan da gerebilmesi bile oyunun başlı başına bi sanat eseri olduğunu gösteriyo ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Sonunda bilgisayarım garip hatalarını ekranı karatmalarını bıraktığı için ilk defa bu kadar uzun oynayabildim. Hayaletli otel gerçekten harikaydı. Bir korku oyunu sever olarak iyi zıpladım yerimden. Yalnız hayaletler zararsızdır falan diyordu ama kafaya yağan vazo tencere tavadan kaç kere ölümden döndüm beah. Aptal etti hayalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 bodrum ve mutfak haricinde ölünebilecek yer yoktu yanlış hatırlamıyosam. oralar da pek zor değildi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Bir kere kafama asansör çöktü bir kere işte canım azdı kafaya vazo ve tablo çarptı. Mutfakta çabuk eğildim neyseki. Ama hakikaten zevkli bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 şimdi yukarıdaki yorumları görünce çok pis oynayasım geldi, %63,5 te ve hızla iniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 havalandirmadan bosluga dogru gecerken uyariyor seni hayalet "Be careful" diye, bir tek kafana asansor dusecek diye poster asmadiklari kalmisti orda uyarmak icin. bastan assa klise bir mekandi o otel, en gicik oldugum bolumlerden biridir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 bu oyun bende var.almıstım o zaman.ama hiç oynamadım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 ShadowFury said: bodrum ve mutfak haricinde ölünebilecek yer yoktu yanlış hatırlamıyosam. oralar da pek zor değildi zaten. sorun olmek veya olmemek degil. Ben oyle korkuya gelemem sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Protezci en iyisi. Film seti de fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 HellHound said: havalandirmadan bosluga dogru gecerken uyariyor seni hayalet "Be careful" diye, bir tek kafana asansor dusecek diye poster asmadiklari kalmisti orda uyarmak icin. bastan assa klise bir mekandi o otel, en gicik oldugum bolumlerden biridir Evet bende ilkinde yere atladım sorna sağa sla baktım sonrada havaya baktım niye uyardı beni diye. O sırada kaçacak yer yoktu zaten. Hikayeyi düşünürsek orada uyarması gayet mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 HellHound said: havalandirmadan bosluga dogru gecerken uyariyor seni hayalet "Be careful" diye, bir tek kafana asansor dusecek diye poster asmadiklari kalmisti orda uyarmak icin. bastan assa klise bir mekandi o otel, en gicik oldugum bolumlerden biridir zaten stephen king'in kitabından uyarlama o mekan. ve yanilmiyorsam bi iki dergi sirf o mekana ödül vermişti. ki bence süperdi. herşeyi okursan falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 mekan iyi olabilir ama ben fena korkuyorum asdfg. Bu arada Ventrue oynuyorum, Suicide aldim ve ne kadar guzeldir ya. Protezci amcaya bi attim, herif abaaaaaaaav diye gg oldu. harikaydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 benim aklımda en çok malkavian'a fıkra anlatan tv spikeri kalmış, ilk onunla oynayınca da bir daha neyle oynasam açmaz diye tekrar oynayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 ya tekrar yukledimde oyunun 3d olmayan yerlerdeki grafikleri rezalet. anlatamadim derdimi tam ss koyayim daha iyi. bunun bi sebebi/cozumu varmidir? ss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar