axedice Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 İçimdeki troll aşkı bambaşka ama konu bloodlines olunca nerd damarım kabarıyor. <3 Brian Mitsoda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 lan uplayip durmayin heyecanlaniyorum yeni oyunmu geliyor yeni patchmi cikti filan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 v:b >> all ah atmosfer ah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 VAMPIRE THE MASQUERADE BLOODLINES-HOODLUM bu mudur? yorumları görünce indiresim geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 HOODLUM'u efbiaycılar kapamıştı ya, ayıp bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Hergün bumplandığını görünce yükledim biraz önce. Gangre"n" olarak ilerliyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 neyse ki böyle oyunlar çıktı da "3d rpg olmaz!!111" diyenler inadı bıraktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 harbiden oblivionfag lerin suratına tokat gibi oyundu. 5 sene sonra çıkan fallout3 bile 10da biri olamaz bloodlinesın daha önce bitirdiyseniz companion modla bi oynayın. Yanımda jailbait japon kızıyla geziyorum. Birde vampir yaptım ki oh mis :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 oblivion'dan iki yıl önce çıktığı ve morrowind sevenin zaten 3d önyargısı olmadığı düşünülürse infinity fanboylara olur o 'tokat' olacaksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 bende bekliyodum kim yutacak sam in troll ünü diye :P diğer modlara baktım. mesela pnp güzel gibi. diğer clanları eklemişler ama disiplinleri koyamamışlar haliyle. misal obtenebration yerine obfuscate vermişler lasombraya. viccustitude yerine protean filan... bi de fazladan out of clan disiplinler eklemişler her clana o baya hoş. city gangrel fazla çılgın oluyo gerçi celerity+protean+potence la :P combatı zorlaştıranı yüklemek lazım da bu modlar birbirleriyle çalışabiliyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Fallout 3 gerçekten inanılmaz kötü bi oyun ama ya. Off nası bi fallout aşkıysa bi sürü de dandik sidequest yaparak bitirdim. Xbox kiddyler için byretardsforretards mottosuyla yapmış adamlar. Bilgisayar oyunlarının britney spearsı adeta. Ama vegas çıksın bak o güzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 yooo guzel olmıycak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Oblivion'dan iki yıl önce çıktığı düşünülürse Morrowind sevenlerin RPG önyargısına "tokat" olamamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Kaç sene sonra çıkan oblivion 10 da biri kadar olamıyorsa bloodlinesın gayet de tokat olur oblivionfaglere Bu sırada comp moddaki possession olayı süper. Normalde tek run da yapamadığınız birçok şeyi yapabiliyorsunuz sayesinde. jeanette possessleyip o gemi görevleri inanılmaz rahat oluyor mesela veya nosferatu görevleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 eh bundan 5-6 yıl önce "2010'da görüşürüz" diyordum fenris, dipten tarayayım olsun o kadar. aslında bütün o eski mesajları toplayıp kolaj yapıp koymak lazım ibret için. (:P) morrowind sevenin rpg önyargısı diye bir kavram olmadığından evet öyle arcane. 8-) e oblivion'u beğenip de bloodlines beğenmemiş bir insan evladı bulup gösterelim de havaya sallamış olmayalım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 ben 4 yıllık üyeyim be :P anlamadım tam dediğini de... Sam said: morrowind sevenin rpg önyargısı diye bir kavram olmadığından evet öyle arcane. 8-) morrowind seven dürüsttür, ahlaklıdır, çalışkandır. büyüklerini sayar, küçüklerini sever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 heh çok kısaca özetlemek gerekirse 2002-2004 civarlarında buralarda özellikle yeni çıkacak rpg oyunlarıyla ilgili atılan mesajlara bakacak olursan çoğu kişinin "3d rpg olmaz, birşeye benzemez, 2d yapsınlar" nidalarını görürsün. "3d rpg neden olmasın, olur hem de daha da güzel olur" diyen benim dışımda aşağı yukarı hiç kimse yoktu. o zamanlar henüz kotor, bloodlines gibi oyunlar çıkmamış, hemen herkes hala infinity engine mamulü rpg istiyordu. sprite ile 3d modelin oynanış ya da estetik olarak birşey değiştirmeyeceğini izah edemediklerime de "5-6 yıl sonra görüşürüz" diyordum inatları kırılmayınca. hatta 3d rts de olmaz diyordu aynı insanlar heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Kaede said: harbiden oblivionfag lerin suratına tokat gibi oyundu. 5 sene sonra çıkan fallout3 bile 10da biri olamaz bloodlinesın daha önce bitirdiyseniz companion modla bi oynayın. Yanımda jailbait japon kızıyla geziyorum. Birde vampir yaptım ki oh mis :> abi bloodlines'ın attığı tek tokat yapımcı firmaya oldu açıkcası. tamam güzel oyun süper oyun hala kurulu bilgisayarim da ama. hani ilk günkü hali pek bir kötüydü oyunun. ama kommunitisi sağlam çıktı da şu an gayet güzel bir halde. spoil olabilir onun dışında wod'u ciddi anlamda sulandirip bol aksiyon sahibi yapması da kötü. hatta şey var şöför cain. oysa cain işaretlidir sokaktaki 3 yaşındaki çocuk görse aa bu cain yapar. koskoca LA de bir kişi cain gelmiş gehenna geliyor kaçın yapmıyor. crpg olarak güzel oyun. ama sahip olduğu dünyayı bir baldurs gate gibi yansıtmıyor ( baldurs gate fr ı bence iyi yansıtmıştı) sırf infinity engine ile çıkan oyun sayısı ve başarisi toplam 3d çıkan tüm rpglerden fazla an itibariyle sam. adamlar bence haklıymışlar. daha düzgün bir rpg görmedim ben planescapeten baldurs gate'ten sonra. gelmedi yani bloodlines belki. mass efect falan çok tekrar ediyordu kendini öyle iyi bişi değildi bence 2d oyunlarla anılacak kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 2000 de çıkan deus ex var be 2002-04 ü. hiçbiriniz mi bilmiyodunuz? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Sam said: heh çok kısaca özetlemek gerekirse 2002-2004 civarlarında buralarda özellikle yeni çıkacak rpg oyunlarıyla ilgili atılan mesajlara bakacak olursan çoğu kişinin "3d rpg olmaz, birşeye benzemez, 2d yapsınlar" nidalarını görürsün. "3d rpg neden olmasın, olur hem de daha da güzel olur" diyen benim dışımda aşağı yukarı hiç kimse yoktu. o zamanlar henüz kotor, bloodlines gibi oyunlar çıkmamış, hemen herkes hala infinity engine mamulü rpg istiyordu. sprite ile 3d modelin oynanış ya da estetik olarak birşey değiştirmeyeceğini izah edemediklerime de "5-6 yıl sonra görüşürüz" diyordum inatları kırılmayınca. hatta 3d rts de olmaz diyordu aynı insanlar heh. vampire masquarade cıkalı yıllar olmuş, warcraft3cıkalı homeworld cıkalı yıllar olmuş, üzgünüm sam ama öle abarttığın kadar tepki yoktu 2004'de 3d oyunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 rpg olarak kabul etmez ki burdakiler onu heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Düşün artık zorla erken çıkartılan oyun bile kendinden kaç sene sonra çıkan hayvan gibi bütçeli bir oyunu katlıyor kendi kulvarında. Daha önce dediğim gibi cain cebine para koyar öğle vakti ekmek almaya gönderir senin gider alırsın da farketmezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 haha kaade abi alemsin. sabah ola hayrola diyen vampirler gibisin tamam ok. özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Ya 1. jenerasyondan bahsediyorsun. Babadan bahsediyorsun. Belkide yeryüzündeki en OP varlıklardan birinden bahsediyorsun. Bütün vampir clan disiplinleri onun kanından çıkıyor. Bir otur düşün sence öyle bir varlıkta auspexin kralı, obfuscatein kralı, dominatein kralı yokmudur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Cuce said: vampire masquarade cıkalı yıllar olmuş, warcraft3cıkalı homeworld cıkalı yıllar olmuş, üzgünüm sam ama öle abarttığın kadar tepki yoktu 2004'de 3d oyunlara. bloodlines çıkış tarihleri: NA November 16, 2004 EU November 19, 2004 2001-2003 de istersen ama 2004'ten mesajlar bulunur aranırsa rahat. daha 2008'de "3d adventure olmaz!" diyen gördüm burada heh. homeworld filan henüz 1-2 düzgün 3d oyun varken insanlar bunlara "şans eseri" olarak bakıyordu muhtemelen. ben kendim biliyorum aynı anda kaç kişinin bana tepki verdiğini, muhtemelen forumda ilk "sam herkesin tersine gidiyor, linç edin!!11" hareketinin başlangıç sebebidir. (:P) ha bu arada yanlış anlaşılmasın, "of ne kadar süperim geleceği görmüşüm" manasında söylemiyorum bunları ama o zamanlar gereksiz ve anlamsız şekilde inada bindirmişti insanlar. günümüze kadar uzanıyor benzer önyargılar, kırılması için de böyle kapı gibi çok sayıda kanıt gerekiyor kotor, bloodlines'ın bu konu için olduğu gibi. ben 3d rts için myth'i örnek gösterirken yeterli sayılmıyordu, üstüne coh'lar şunlar bunlar çıktı da öyle durdu yeni çıkacak oyun başlıklarında "offf 3d mi bu da :( " mesajları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar